Izludio sam zbog ovog već! Mrzim kompjutere i njihove bugove,aaaaaaaaaaaaaaaa! Zato ako itko što zna o ovom, pomagajte radi očuvanja zdravlja ljudi oko mene. Tko zna što bih im mogao napraviti ovako lud! ;D PROBLEM: napravio sam tablicu u excelu, prebacio je u word i sve mi lijepo printa...
Kao što piše u naslovu ima neka greška, internet explorer se ponekad samo izgasi i kad ga ponovno pokrenem radi, nema ništa osim tog što se nekad izgasi pa me zanima dali se to kod negok još događa i ima li neki patch za to?!
imam stick od 1 gb, BTC i ne mogu izbrisati jedan fajl, šta napraviti
na tom screenu ga ocitava znaci da je instalan ok ... nijedan program ne pronalazi zadani hdd pa sad pitanje jel zna netko pomoc neku .... ako nesto znaci spojen je preko usb ladice i win ga je sam odmah pronasao ...
kako u msnu display picture stavit da bude animirano, npr.gif i da kad drugi gledaju da se animira nesto sto stavim a ne da je slika kao obicno?!
ljudi pozdrav! neki dan sam dobio mail i pojavio mi se prozorčić i piše mi poruka: "nakon što pritisnite tipku ok potvrđujete da ste primili mail".. tako nešto.. sad može li mi molim netko reći kako ja to mogu složiti tak da znam dok pošaljem mail da je ta osoba otvorila??? unaprijed zahvaljujem...
Pokušavam instalirati media player 11 ali ne ide kada ga pokrenem pojavi se prozor i dole Validate i Cancel??? Zasto se ne može instalirati?
Dali netko zna za EQ koji bi se automatski pokretao kod pokretanja windowsa i na kojem bi se moglo poriktavat od svih tonova i svaki zvucnik posebno?!
moze li mi ko dat link od torrenta za windows vistu ultima skinija san vec 6 verzija i nitijedna neradi
ima li neki programćič za to kao screenshot ili tako nešto
Imam taj CorelDRAW i kad pokusam otvorit Tamplate za kalendare ili vizitke javi mi da ubacim disk 2 sa clipatima, a ja nemam taj drugi cd. Gdje mogu to skinut??? Molim vas pomagajte.
Jer netko zna kako u messengeru 8.0 promijeniti font imena ili personal message i koji programi trebaju za to (ako uopce trebaju) hvala
Već mi je po istom pitanju netko na ovom forumu pomogao,ali sam po prebacivanju u pdf format pobrisao program... Ako tko zna,bio bi mu zahvalan...
kupio sam novi cd tf imenik., koji ima 2 licence.jednu sam stavio na svoj komp i drugu na frendov.međutim meni se navuko virus pa sam morao sve formatirat....i sad mi neda registrirat jer bi to bila treca licenca.zvao sam ht kazu oni jos jedna 50 kn.ako netko ima crack ili mu ntreba druga licencva,...
zanči zanim nme ako znate dali ima neki prog. koji smanjuje veličinu animacija... mislim da im smanji KB,MB...
Dali je tko ima instalirane windowse sa SP3 da mi kaze kako rade i koje su razlike u odnosu na SP3. Pozdrav:thumbup:
Ok...Namucio sam se da instaliram sp2....I na kraju je uspjelo.....Instalacija je bila zavrsena,i sve sto sam trebao napraviti je stisnuti finish i restartati komp...Kada sam i to napravio komp je poceo sa boot-om i stigao do dijela kada pise ono Windows xp professional i na tom dijelu...
Jel ima gdje za download TIRH 2006??? Ili se bas mora kupiti?
Upravo skidan SP3 za windowse, pa me zanima jel se to isplati instalirati i koliko je to stabilno. Sad imam instalirane SP2 windowse. Mozete mi reci koja je razlika između SP2 i SP3??
iso sam ponovo instaliarat svoje orginal tj.licencirane windowse xp home i stavim da jezik bude hrvatski no kad se sve lijepo instaliralo meni je sve na slovenskom jel mi netko može pomoči
Cuo sam da postoji program HAMACI koji ima ulogu servera te se preko njega mogu igrati igrice u multiplayeru za koje ne postoji server.Takva igrica je red alert.Jeli neko zna nesto o tome???
SAJB, ali evo suočen sa nekakvom dilemom, možda da pitam ljude tu koji imaju iskustva sa kodiranjem videa, koji se codec preporučuje za korištenje. Znam, sad vjerojatno će svi reći XviD/DivX i MP3, ali mislim da je vrijeme malo prošlo za njih, te da postoje neki novi klinci koji su znatno...
Jel zna tko di ima za skinut morpheus ultra sa serijskim?
Stavio sam frendu windowse i svaki put kad upali komp(dignu se windowsi)piše Error:Registry Data Not Found
Pržilica preko windowsa prži cdove ali ne prži dvdove. Samo ga zezne i ništa ne ostane od njega dobroga. Kada takav dvd ubacim u komp izbaci mi kao prazan dvd. Ne bi ja windows koristio za prženje, ali mi Nero i bilo koji drugi program za prženje ne radi. Molim vas pomozite mi :wstupid:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma