ovako zelio bi malo sredit komp pa imam par pitanja. buduci da nemam eksterni disk ili bilo takvo sto gdje bi mogao backupirati stvari prije formatiranja diska....sad mene zanima dali se moze sad u windozima napravit na disku jedna particija i tamo bi stavio mjuzu (oko 10gb), filmice i neke korisne...
Kako u MS Wordu mogu tablicu poredati poo abecedi??? Imam u tablici (u 200 redaka) napisano nesto i to treba poredati po abecedi. Kako???
Ovako imam doma jedan laptop kojemu je zaključan bios i neznam ga otključati.Jer postoji neki program koji bi otključao pasword.Tamo sam ograničen user
Sta god napravim kad mi izbaci ovo ono se opet pojavljuje,probam napravit novi klip sa drugim slikama i snimkama ali opet to,a ima mjesta na hardu i svi su fajlovi dostupni.Kak rijesit to kino?
Skino sam office 2007, ali ono što sam dobije je .cue i .bin extenzije Znam da ih moram spržit na cd, ali kako
Zna li netko ili ima software koji može povezati mobitel i laptop preko bluetooth-a, ali da sve sms poruke koje pristignu u mobitel software direkno ispisuje na monitor laptopa. Ako netko zna neka mi javi, mnogo bi mi to značilo. Unaprijed svima hvala koji će se truditi oko toga.
želim imat msn na drugom useru, ustvari želim da mi svi oni emotionsi i ostalo bude s jednog usera i na drugom. Može li se to nekako napravit, ajd molim vas pomozite jer imam problema na ovom glavnom useru pa sam stvorio novi a ovo mi je dosta važno. Thx!
Evo ovako,imam problem sa vistom,final edition: Imam onaj modem od t-coma(Siemens adsla-100-I),i njegove drivere koje sam dobio.Spaja se prek usb,al ga vista ne prepoznava,niti drivere.Probal sam nekaj nači na netu,al uzalud! Kaj da napravim?:dunno:
Nemogu se nikako spojiti na drugi komp, a ni iz drugog kompa na prvi, jucer je radilo, ali sam mogao samo 1->2, a danas neide nikak. Na oba kompa su XP pro, samo šta je na jednom SP2, a na dugom nije. Uvijek imam s tim problema, i traži mi nekakvu lozinku, ili mi ne dopušta administrator. Jel mi...
Downloadirao sam pet fajlova čiji su rapidshare linkovi oblika: http://rapidshare.com/files/11026227/Nevermind.avi.001 . . http://rapidshare.com/files/11035351/Nevermind.avi.005 Čime ih ujediniti? Probao sam sa Easy Video Joinerom ali on je nemoćan (uopće vidjeti te fajlove, a kad mu...
problem: iz windowsa pokrenem instalaciju novih win jer zelim na upgrade, pri pocetku instalacije kod kopiranja fajlova na c disk dobivam poruku da iskljucim AV i instalaicja se prekine...napominjem da je AV iskljucen, pogasila sam sve druge programe, komp je cist od virusa i drugih bestija, pa sto...
Znaci ovako, problem se javlja kod ulaska u win, znaci kod onog welcome ekrana. Tu mi se komp jednostavno zamrzne i da bi dobio desktop i sve ikonice moram upalit Task manager, ugasit explorer i opet ga upalit. Probao sam ugasit sve programe koji se bootaju na pocetku i opet se tak zbrejka. Imam...
Da li je itko korisitio nero 7 premium??? Cini mi se da je aplikacija nero home malo spora??? Kakva vi imate iskustva???
imam jedam dobar cd karaoke na divix-u s kojim programom bi mogao izvuci samo muziku s njega ako se moze
Kad se spojim na Net(imam adsl) nakon par minuta mi izbaci ovo: Još uvjek mogu surfati, ali ne svjetle mi ona dva monitora za ADSL konekciju, i kad idem na diskonekt, ne želi se diskonektirati,a kad mi pukne veza ne mogu se konektirati ponovno, moram restartati kom. Pregledao sa nodom, virusa...
Pozdrav ljudi. Jel netko zna gdje se mogu naći proofing tools (Croatian) za Microsoft Office 2007. Sa office-om ne dolazi, na webu ih ne mogu naći, a koliko čitam vijesti vidim da proofing tools sa Office 2003 ne rade baš na novome Office 2007. Ako netko sazna štogod o tome neka molim vas...
zna netko nekakve trikove kak da instaliram vistu na komp koji ima 256MB rama, naime kad se podigne setaup odma kaze da treba 512 i izade....
skuzila sam to nest u vezi printanja :D uglavnom to mi se javi kad zelim nesto printat, koristim vistu instalirala sam software od printera ali zasto mi se sad to javlja?... stalno pise documents pending i nece printat..jel ima ko kakvo rjesenje (BTW: nema jos drivera za vistu za ovu vrstu...
Dodatno ubrzavanje Firefoxa -Ukucajte "about:config" u address bar i pritisnite Enter. Nađite slijedeće parametre i uradite promjene navedene ispod: network.http.pipelining -promijeniti u TRUE network.http.proxy.pipelining -promijeniti u TRUE
Dali postoji program za štelanje odnosno nariktavnaje basa, visokog tona na 5.1 sistemu svaki zvucnik posebno da se da poriktat, i da koji tonovi da idu na koje zvucnike?! dali je ko ikad cuo za takva sta?! ako je bio bi jako zahvalan!
Imam neki problem sa Win explorerom, svaki put kada otvorim bilo koji folder, to mi se pojavi, izgleda ovako: i trebam izaći iz foldera..
jeli netkoo zna kakav konverter za pretvarati avi u dvd? Hvala Unaprijed
Bok!! Na znam kako da ovo drugačije nazovem, ali treba mi neki programčić koji bi snimao ono što se prikazuje na monitoru.... Npr. htio bih snimiti vožnju u NFS Carbonu.... I da, taj bi se "filmić" na kraju trebao moći pogledati u nekom normalnom formatu... .avi, .mpeg ili nekaj slično.....
imam problem sa printerom, canon mp 150, nemogu ga instalirat, kad ga ukljucim preko usb-a javlja mi unknown device, i nemogu ga instalirat. probam ga manualno nemogu onaj tim hava disk i to..probam instalirat setup koji sam dobio na cd-u, i nemogu instalirat, jednostavno komp ne prepoznaje...
Instalirao sam vistu ultimate, sad mi treba uputstvo kako točno crackirat vistu i kako je optimizirati da mi ne uzima toliko puno radne memorije.... hvala na pomoći :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma