U pitanju je Excel 2007. Situacija je sljedeća: imam workbook s masu worksheetova i neznam ako znate, ali ful je zeznuto navigirat se među njima, skrolati etc.. Htio bi napraviti sljedeće: na prvom worksheetu bi htio napraviti kao neki 'sadržaj' koji bi sadržavao imena svih worksheetova i...
evo kao sto nsalov kaze,nekako mi previse 35 proces,jer inace u prosjeku imam po 28-30 pa me interesuje ako se neko kuzi koje smijem ukinuti permanentno? evo scshot
Trebal bi program koji bi imal mogučnost da filtrira po IP-adressi ili po imenu ko smije pristupit mojem računalu u mreži a tko nesmije, dali postoji nešto takvo (predpostavljam da postoji), inaće bi to napravil s windowsima, ali imam home edition i on nema tu opciju...koliko ja znam... Pa koji...
Ovako, moj problem je sto svaki put igram neku igru ili duze surfam internetom, komp mi pokaze BSoD. Virus nije, probao sam UnHackMe, MalwareBytes, Windows Hotfixove, novi Service Pack, svi su driveri netaknuti. Eto, samo odjednom svakih sat vremena, nekad krace nekad dulje...Evo nekih:...
Kako da disk 160GB pretvorim u fat 32, onak standardno properties format, nemam ponuđeno Fat 32!
Dakle trebao bi mi neki program kojim je moguće snimati, rezati, mijenjati brzinu, crossfading, pojačat bass i slične stvari, naravno, da se uradak može spremiti u mp3 formatu. Ako netko ima nešto provjereno slušam prijedloge. :)
Koji operacijski sustav koristite? I koja je vaša preporuka.:comp:
Treba mi neki profesionalni program za izradu LOGA za internet stranice. Ako tko ima preporuku :jackie: nek se javi.
Moja ideja ove teme je ponuditi korisne i dobre dodatke (add-ons) za Mozillu Firefox... Na to me potaknuo jedan odličan dodatak zvan Cooliris, koji je pretraživanje YouTube filmova i Google pretragu slika predstavio na vrlo atraktivan način... Još jedan koristan dodatak, koji sam vidio od...
E, ovak Meni makroi u excelu neće raditi. Stavim fino da ga snima, napravim neku izmjenu u formuli, promjenim boju i slično, ali kad prekinem snimanje i pokrenem makro, frajer me vrati na ćeliju na kojoj sam obavio snimanje. Znači, napravim neke radnje na ćeliji A1 i hoću to primjeniti na B2,...
Imam taj problem da mi se pc suite nece instalirati na OS iz naslova. Svaki put izbacuje mi poruku da se neki .dll potreban za instalaciju nemoze pokrenuti i nakon toga druga poruka fatal error i da je prekinuta instalacija. To se desava bez obzira koja verzija pc suite-a bila a takoder se isto...
Kupio sam laptop u njemackoj i na njemu sam dobio originalnu vistu home premium, ali na njemacki i 32 bitna je.... posto bi htjeo instalirat englesku vistu (bez nekih language packova da instaliram) i da mi prepoznaje svih 4 gb rama koje imam htjeo sam stavit 64 bitnu, englesku verziju viste........
dakle ovako...svaki put kad restartam komp dolje na programskoj traci mi se otvoreni programi otvaraaju skroz na desnoj strani dolje...i onda ja odem na svojstva i tamo isključim i opet uključim "Pokaži brzo pokretanje" i ondan se opet vrati tamo na lijevi stranu...ali kad ga restartam ono opet po...
Bok društvo. Imam ploču Epox 9NPA+Ultra i htio bi flashati novi Bios tako da mogu staviti X2 Athlona. Da li netko zna sa sigurnošču gdje ga mogu skinuti (pa i platiti ako je razumna cijena). Napominjem da sam se nasurfao tražeći ga po internetu jer je Epox prestao postojati. Hvala unaprijed,...
Naime, želim staviti Win 7 build 7057 na komp. Spržim image na DVD-RW. Sredim ja boot priority, bla bla... Pokrenem instalaciju, izaberem jezik te mi se pojavi "Setup is starting..." i tako ostane. Miše se vrti (ona plava kružnica), ali HDD miruje, kao i DVD-ROM (ne svijetle)... Što bi mogao biti...
Dali ima ko riješenje za navedenu temu? Ukoliko ima, bio bi zahvalan da mi se javi na mail ili pm.hvala
Kupio sam spomenuti laptop sa instaliranom vistom home premium.Ja bih to maknuo i stavio XP.Prebacio sam u biosu na onaj mod da se cd sam instalira.I sad on pokrene instalaciju i dođe do dijela gdje piše ..starting windows,onda izbaci neku grešku corupt disk i još hrpu drugih.kako da to riješim?
evo, posto neki neznaju sta bolje stavit na masinu (ukljucujuci mene :respect: ), htio bih misljenje forumasa sta misle koji je bolji OS i da jos navedu par razloga... Hvala!:hrv:
ovako,ja imam jedan malo noviji komp...taj komp je radio ali je bio pun virusa=(ja sam isao stavljati windowse gore,i na pola instalacije mi je nestalo struje u kući...i kada je struja dosla upalio sam komp i počinje ocitavati...nakon ucitavanja dode crni ekran i tu stoji.....Mi može tko kako...
Jel ima tko iskustva s rippanjem igara, dalke smanjivanje veličine igrice izbacivanjem "nepotrebnog sadržaja". Zanima me s čime to mogu napravit bio bi koristan i bilo kakav link s opisom navedenog sadržaja. Hvala
Problem je što mi se sve e-mail adrese automatski zapisuju u adresar, nisam našao u postavkama nigdje gdje to isključiti, google kaže da ima u tools/message rules postavka ali je nema.
Bok, dali postoji program u kojem bi mogao ubaciti sliku i podesiti tj. pripremiti za majicu.. pa da mogu odnjeti u jedan od takvih radiona, da mi naštampaju takvu majicu... znači nešto slično onom kaj smo radili kada smo birali izgled za cafe.mobil majicu. :headbang:
Zna li tko ako se prkeo nekog programa mogu stvarati beatovi poput npr. bas beata kako da napravim recimo taj beat, recimo neznam kako oni dj-i rade beatove mora sigurno neki prog. postojat za to...ako netko zna klanjam mu se :D:D
Instaliro windows vista ultimate, i instalacija prosla bez greske, nakon instalacije windowsa kod prvog restarta racunala, nezeli mi se windowsi vise "DIĆ", stane na Vista boot loaderu 2.1.2 i tu stoji, u cemu bi mogla bit kvaka? Rijeć je o windows visti ultimate 64 -bit. Poriktao sam u...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma