Jel postoji neki program koji bi mogao pretraživati pdf fileove? nešto kao search desktop, ali da pretražuje svaku riječ u PDF-fileovima. Znači kad imam 50 različitih pdf fajlova i upišem u taj program "mobil", on mi treba nać u kojem pdf-u se riječ mobil nalazi. hvala
recimo sa dnevnik.hr.... i sl...
Jel mi mozete preporucit neki dobar program za mjerenje temperature kompa? fala. zzop.
zna netko kako maknut zaglavlje(header) i podnožje(footer) s prve stranice u tekstu. znači meni bi trebale sve stranice osim prve to imat? hvala
Imam nlite i pokušavam ubaciti drivere, apliakcije i windows updatese u postojeći SP2 windows XP ali ne uspijevam kako treba. Skinuo sam i setup studio koji mi se pokazao nekako najbolji, ali pošto je trial nemam sve funckije, a nigdje nemogu naći serial za njega. Ako može objašnjenje kako se...
Potpuno mi je nestala traka sa zadacama, vjerojatno je buraz prckao po auto-hide opciji u kombinaciji sa lock-om. Kako da ponovno ugledam traku? Naravno, mišem je ne usjevam odnikud izvuci na desktop!
Trebam program kojim mogu kontrolirati ( ne mislim potpunu kontrolu nego da ga mogu zgasit )administratora u skoli !
zna li itko kako napravit da mi s USB-a može bootat?
Ovakoca, imam jedan malo onak zajeb...problem nemogu sa firefoxom nista snimit na hard, neda mi, kad u officeu ocu snimit neku datodeku neda mi da se snimi, stalno mi baca na read only i tako, procesor mi je zauzet 50% a ni na jednom procesu ne pokazuje da ga koristi?!
Program s kojim mozete personalizirati svoj desktop mozete besplatno downloadati sa ove stranice http://widgets.yahoo.com/, a dodatne widgete sa ove stranice http://widgets.yahoo.com/gallery/ Eto, milsim da vas vecina zna sto je ovo i zato sam vas htio zamooliti da stavite na download svoje...
da li je moguce dva srt fajla spojiti u jedan?
Za šta služi process searchindexer.exe Nisam našo na http://www.processlibrary.com Zna jest do 20% CPU-a :D PS Ako znate još neke stranice kao ova gore recite
Trazio malo po forumu, al nisam nasao.. Kako da spojim na comp telefon, da kada me netko zove da se mogu sa compa javiti? I da nekoga mogu sa compa zvati?
zanima me jedna stvar - trebam formatirat c disc jer je u totalnoj komi a imam neke programe koji trebaju mojoj sestri i koje vise kaze da nece moc nabavit... sad me zanima da li mogu nekako stavit folder od c++ i nekih igri na d disc i da li ce to radit kad vratim nakon instalacije?? i zanima...
Gdje mogu naci Driver za graficku karticu S3 GRAPHICS SUPERSAVAGE/IXC 1014. zbilja mi treba hitno. Sve sam instaliro na laptopu samo mi to jos fali i nemogu naci na webu. Unaprijed hvala
Nedavno sam kupio: Asus P5B matičnu na kojoj je intel E6300 GT7900GS 2 x 512 mb king max WD - 160 Gb Komp radi savršeno, u 3D marku 2005 imam 8564 boda sa defaultnim postavkama.
dakle, radi se o opciji u windowsima, koja se pojavi kad kliknete desnom tipkom miša na neki file. međutim, u mojim winxp, kad kliknem ne postoji!:( inače, folder Send to normalno postoji u samim windowsima... kako da vratim opciju Send to, tj. kako se uređuje taj meni koji se otvori nakon...
Neznam ni kako nazvati ovaj problem, mislim da to ima veze i sa onim thumbs.db fileom al... Uglavnom, u nekim folderima u kojim održavam red, podesim prikaz kao ikone i 'arange by type', ali nakon nekog vremena se zblesira i poreda ih kao thumbnail.. Ima neka fora u TweakUI da se poveća broj...
Ovdje stavljajte slike tema i linkove za direktan download tema.
dali postoji neki program koji bi kao kaj i naslov kaže, konventiro filmove skinute sa you tubea u avi?! da ih mogu vrtjet na mobitelu i na kompu obićno sa media playerom classicom?!
Dali netko zna koji codec treba instalirat za 3gp video? Kada imam instaliran ace codec pack (all), mogu gledat filmice sa bs playerom, ali kad gledam divix filmovove onda ima razno raznih problema (kak u kome filmu). E sad ako tko zna koji od codeca u ACE codec pacu je zaslužan za 3gp video, da...
imam neki clock napravljen za nokia s40 (6233) i htjeo bi mu promjeniti malo boje... probao sam iz swf formata prebaciti u fla i kao takvog obraditi u macromedia flash 8 jer on podrzava flash lite 1.1.... posto smo flash i ja na Vi :), bas i ne ide... promjenim boje, no kada radim...
Skinula sam vec par programa naravno shareware, pokusala sam zatim skinuti iste sa rapidsharea i sl. ali nema, pa molim ako netko zna za program koji radi ovu konverziju..fala
sramota me je ovo i pitat,al bio bih zahvalan ako bi netko stavio direktan link koji radi gdje mogu skinut service pack 2 za xp i objasnio kako se instalira. molim vas nemojte se smijat. hvala vam!:creep: :japan:
Trenutno koristim Proshow Gold i s tim sam solidno zadovoljan. No vjerojatno postoji nesto bolje, pa cime se vi koristite, iskustav, preporuke?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma