Neke mailove ne mogu otvorit, javlja mi se ovo http://shell.windows.com/fileassoc/0409/xml/redir.asp?Ext=pps kako da ovo instaliram, hel ima negdje na netu free, ili je to problem druge prirode, ja se ne kuzim:rolleyes: Hvala:fish:
jel itko isprobao ovaj besplatan programcic? Windows Defender is a free program that helps protect your computer against pop-ups, slow performance, and security threats caused by spyware and other unwanted software. It features Real-Time Protection, a monitoring system that recommends actions...
Imam ultimate vistu insltaliranu, no nakon nekog vremena mi se resetira. Giga rama, 2.5 athlon, grafička je radeon 9550 256MB-a Sav test mi daje dobru ocjenu, no grafička je na jedinici. Prije nego se resetira, pomješaju mi se boje na ekranu. Sad me zanima jel to zbog drivera jel mi...
Zanima me kada sam skinuo sa službene stranice paket(LIPSETUP) i ako ga instaliram i ne svidi mi se XP Pro na Hrvatskom dali mogu jednostavno to deistalirati i vratiti na prijašnje stanje na Engleskom jeziku???
Instalirao sam Win ME, nemojte mi govoriti da to ne valja, znam i sam al nema veze. De neka mi samo neko objasni ako zna prije sve gdje je pisalo č,ć,š u folderima na ekranu uvijek su mi se tako slova i prikazivala, a sada mi stoje neke uspravne crtice, je li zna neko o cemu se radi i kako da...
zasto piše dangerous
Imam Windows Vistu,ali me strah instalirat ju jer ne želim da mi se nešto shebe. Nadalje,zanima me hoću li izgubit sve podatke kojem imam sada na XP-u? Mogu li imati instaliran i XP i Vistu? I treba mi detaljno opisati postupak instalacije Viste. HVALA!
zanima me točno što je to čemu služi.....:coffee: :coffee: :coffee:
Trabam program ne bas za potsjetnice nego za auto ceduljice o izmjeni ulja,filtera i td! koji se stavlja na komadic tanke zice negdje na motor ispod haube!!! Ne znam gdje da ga potrazim tj.kako da ga oslovljavam? Ako netko zna da mi pomogne :beer:
Imam jedno cudno pitanje (nista zlonamjerno) pitanje je da kako upasti u komp koji je pod sifrom (nezanm "strucne" nazive pa...) ono na pocetku dizanja kompa, pitam jer imam jedno racunalo doma koje koristimao "zajedno" ja i buraz pa bi htio uci u njegovu stranu, a neznam kako? imam jos jedno...
Ovako, skinuo autocad 2007, preko torrenta, al nemogu nikak otovorit daa file?! dali je to neki image ili?!
Sve dakle piše u naslovu... WMP11 kada svira mp3PRO nema zvuka... Svi ostali playeri puštaju mp3PRO, ali WMP11 neće... Ima netko ideju kako da to osposobim jer znam da je ranije radilo. Na prošloj instalaciji Win i prošlom WMP11 (dok je još bio beta)
Zanima me da li je moguće narediti kompu iz windowsa da boot-a sa cd-a. Zanima me to jer bi htio malo cracknut adminov pass sa školskog PC-a, a treba mi za to samo jedan boot sa cd-a :). Zaboravih napomenuti da nemogu pristupiti biosu zbog zaštite passworda. Znam da se on može maknuti tak da...
Došao sam u posjed Knoppix-a 5.1.1, na prvi pogled mi se jako dopao, ali potom su nastali problemi. Želio bih se povezati na inernet, ali mi ne uspjeva. Da li adsl router (Kasda 318MUI) ima kakve veze s time? Toatalni sam početnik, molim budite strpljivi sa mnom :dunno:
Ovako zanima me jali postoji program sa kojim mogu ubaciti neke updatove i hotfix i aplikacije kao word msn i tako danje u postojece windowse xp?? Kao netko zna neki program osim nlite neka napiše Hvala Unaprije
Kod kopiranja jednog MP3 cd-a, mi se ispiše poruka u naslovu. Zatim sam sa Nero Scan disc skenirao disk, i našao je oštećenu površinu, ali na kraju diska, ali sadržaj kod kojeg mi izbaci poruku je na sredini diska, gdje disk nije oštećen. Jel ima kakav program s kojim bi se mogao skopirati takav...
Upravo pokušavam uć u windows live messenger(msn) i javlji mi error. Obriso sam i opet instaliro al opet baca error.resetiro komp,isto ništa. error je sljedeći: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program:F:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
Svi Vista driveri na jednom mijestu... http://www.radarsync.com/vista/ ...dosta korisno... i još jedna stvar, ako još uvijek koristite XP, možete skinuti ovaj program sa microsoftove stranice da vam analizira što sve trebate učiniti prije upgradea ...
Zanima me kako dodati particiju na hard. Imam jednu al htio bih dvije.
Svaki put kada na outlooku promijenim identitet javlja mi se ovo upozorenje i ne želi se vratiti na drugi identitet,outlook mi se niti ne otvara,moram restartati kompić. To mi se dešava od kada sam instalirala service pack 2. Outlook express could not be started because another instance of it...
Jel je moguće imati Xp i vistu zajedno, Naravno Xp na jednom disku, vistu na drugom? Imam trenutno XP gore i sad bi želio ubacit i vistu, tek tolko da vidim kak to izgleda. Ako mi moze netko objasnit kak to ide.
e ovako...isla sam kod sestricne instalirati joj windowse...i kad je krenula instalacija javio mi je da inst.ne moze nastaviti jer nema diska (????)...znam da ima jer je prije toga komp radio bez problema, tako da se nije nista odspojilo i tak... uglavnom, nakon sto mi je restartao nakon izlaska...
-dakle imam par video konvertora ali oni nemaju mogucnost pretvaranja flv tipa datoteke u npr. 3.gp format! -pa ako netko zna neka mi preporuci neki dobar video konverter!
Instalirao sam Vistu i sve je radilo super. Instalirao sam drajvere koji su bili potrebni i neke programe, te sam isao restartat komp. Kad sam restartao pri bootanju (onaj boot screen gdje pise micriosoft corporation) mi zastekao komp, samo stane ona traka koja se puni. Pokusao sam ga opet...
do sada sam radio sa autoGK, no posto on dobro radi samo sa dvd decrypterom, a on ne moze probiti bas sve zastite... ako shrinkam sa dvd fab-om...onda ga moram snimati na dvd i onda sa dvd dekrypterom na hdd kako bi mogao sa autoGK napraviti div-x.... to bas i nije prakticno.... dakle treba...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma