eto, zanima me ako znate za neki dobar tutorial koji ima veze s crackingom uz pomoć hex editora... ja sam tražio, ali ništa.... hvala
nabavio sam od frenda tv karticu ali nemam drivere a ni neznam kak se zove kartica ni nista o njoj....kak da to sredim da moze radit????
Može li mi tko malo bolje pojasniti taj program?.. nisam previše upoznat s njim a htio bi privatno razgovarati preko njega,preko tog Messengera! Na kojem to pricipu radi..instalirao bi ga ali neznam baš sa njim raditi pa bi mi dobro došao koji savjet ili koja uputa :dunno:
Pomozite. Jučer se računalo zablokiralo. Nakon restarta neradi search,help,java, itunes, media player, real player, nemogu skidati fajlove s interneta itd. Odlazak na internet putem adsl-a uredno funkcionira. Probao sam s antivirusnim programima s adaware i ostalim no ne pronalaze ništa. Hvala.
dali netko zna kako napravid dual boot windows xp-a i media centra 2005?!
Zna li netko gdje bi mogao naći program za izradu screen saver-a? normalno free. HVALA
Kompjuter radi odredeno vrijeme i onda se odjednom ugasi kao da je nestalo napajanja i ponovno podize windows-e. Pogledat cu da li je mozda stvar u pregrijavnju, al mislim da nije. Prije sam naisao na neke programe sta pomazu pri tom naglom gasenju, al ih sada ne mogu naci pa ko neko zna za neki...
Skinuo sam VLC player i K-Lite Codec pack. Slika u filmovima je crvene boje. Što mi je činiti?
Trebao bi povečati particiju na kojoj su mi win, imam jednu potpuno praznu particiju, pa jel postoji koji program koji bi mogao uzeti od prazne particije i pridružit particiji na kojoj su win bez formatiranja diska?
Kupio sam dvd dual layer disc i pržilica mi ga nece ocitati 5 minuta ga ocitava ali nece uopce prepozznati ga ali przili ca mi je dual layer Neznam što da radim??
Imam dial-up pristup internetu i ne znam podesiti outlook za primanje i slanje e-mail-a. Jel mi može tko pomoći? :wall: :dunno:
zanima me ima li neki program koji bi prekinuo internet vezu u neko odredeno vrijeme... :) znaci, kako imam flatmini...htjela bih da mi se veza prekine u 7 ujutro...a buduci u to vrijeme spavam, zanima me da li ima neki program koji bi to napravio u moje ime :)
zanima me sa kojim programom mogu staviti zastitu protiv prženja npr da stavim zastiti pa da onaj kome posudim nemože prepržiti to me zanima kako ta da napravim? Hvala Unaprijed
Zanima me kako sakriti jedan disk da ostali useri ne vide (imam 3 usera na ovom komp) da ga vidim samo ja kad se ulogiram a da ostali ne vide?
Zanima me sa kojim programom mogu editirati PDF?Mogu li to napravit sa Adobe Acrobat-om ili ...?
Neznam jel se ikome to dogadalo ali od kad sam kemijao one finte "ubrzanja i brzog ucitavanja" firefox sad vise nemogu sliku spremiti uopce me ne pita kamo da je spremim niti igdje sprema ...HVALAAAAA
Da li je moguce da se napravi jedan CD koji ima vise programa i oni se pokrecu, instaliraju jedan za drugim na odredeni disk. Mislio sam to napraviti iz WIN XP Bootabilnog CD, tako da si sam slozim sto mi treba. Stvar je u tome sto bi htio da ostali programi budu na D:\PROGRAM FILES, a ne na...
Zanima me koji softver koristite na vašem kompijutoru te sa kojeg ste se prebacili, kako ste zadovoljni, jel ste češće izloženi virusima, što vas živcira i sl...pa hajdmo... ja koristim XP professional, a prije toga sam koristio Win 95 i Win 98SE...jako sam zadovoljan... ima nekih propusta i treba...
Pozdrav! Reinstalirao sam operacijski sustav(Windows XP). Kojim programima da oboružam računalo i time budem siguran da neće dobiti neku internet "boleštinu"?
postoji li kakva caka da proradi autocad na linuxu ili ću morati staviti linux i xp?
ovako skinuo sam sa neta jednu igricu koja je posložena po partovima i kada idem otvoriti prvi part i ekstraktati on mora automacko prijeci na drugi prt i tako do krja ali kod mene se događa ovo
Stanje je sljedeće: imam jedan administratorski account i 2 limitirana. Problem 1: Neki se programi pokreću u startupu tih limitiranih accounta, iako se ne pokreću na administratorskom accountu. A problem i je što u limitanim accountima ne mogu uređivati msconfig jer nemam ovlasti. Ima li...
Zanima me kako je moguce da neki file od 70 mb stavim na jedno 800 kb. Jer to sam vidio kako je jedan lik napravio skino neki video s neta od neki 856 kb a tu ima datoteka od 70 MB. Dali je to moguce (a mislim da je) i kako to napravit?? Hvala:klap:
kad instaliram "the sony ericsson pc suite" s originalnog cd-a, dobijem na desktop dvije ikone, od kojih je jedna shortcut na navedeni paket alata, a druga je direktan shortcut na "file manager" koji je dio tog paketa. prvi shortcut bez problema mogu maknuti s desktopa, ali ovaj drugi ni na...
Evo pošto se priča stalno o tome, reko da otvorim temu gdje može svatko dodati način koji zna. Ako znate koji način, podjelite ga, ne budite... da :D Evo jedan način koji ja znam. Sve što trebate je ERD Comander (ERDC). To je zapravo CD s kojega se boot-a računalo.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma