Treba mi neki program koji ce snimati video razgovor(koji ce se odrzvati prek MSN-a)...
imam email na yahoo, kako da podesim operu da mi provjerava postu i javlja kad stigne ??
Jel ko zna neki dobar beat maker ali da nie prevelik i i i iman madtracker i ima stvarno puno opcija ali našao san jedan jako dobar ali nisan bookmarka tako da san ga izgubio a neznan di san ga naša
napokon sam reinstalirao win, na drugu particiju i sada pošto nisam ništa dirao na prvoj particiji nego je ostao win, otiđem u documents and settings pa kada želim ući u folder jednog usera samo mi izbaci poruku na kojoj piše Access is denied.. kako se toga riješiti? imam nešto važno tamo..
Kupio sam si rapidshare account i sinoc sam ostavio da se preko noci skida jedno desetak fileova. Ujutro se probudim i vidim da su svi stali na oko 90% i da nece nastaviti. To mi se i nekidan dogodilo kad sam imao Flasgot i Flashget instalirane. U cemu je problem i jel tko imao vec takvih problema?
Iman neki text u pdf formatu - acrobat reader 8! Moran ga HITNO printat a nestalo mi crne boje! Kako cu promijenit cijelu boju texta u recimo crvenu boju, nadan se da nje jos ima u printeru! Pokusa san taj tekst pribacit u word, al ne ide!
Nakon ukljucenja u windowse pojavi se prozorcic imenom RUNDLL, a u njemu pise: Error loading C:PROGRA~1/NEWDOT~1/NEWDOT~1.DLL The specified module could not be found. E sad mene zanima sta je to?!?:creep: Unaprjed hvala na odgovoru!
Pozdrav svima, imam slijedeći problem: svako malo komp me izbacuje iz igra (Oblivion i WoW) uz blue screen koji kaže da je problem u fileu ati3duag.dll. Pretraživanjem po internetu vidio sam da je problem vrlo čest kod korisnika atijevih grafulja i da ga je vecina riješila instaliranjem novih...
Imam komp na kojem je sata disk, ne može bootati windowse. Kad ga stavim na svoj komp, uredno ga prepozna ali nema particije. Partition magic prepozna unallocated space. Kak je to nestalo i može li se povratiti??
Evo, kod mene u skoli hara neki virus, po compovima i jede ovaj file: explorasi.exe koji se nalazi u C:\windows\ I nakon sto ga AV(avast) obrise, compovi pri skavom paljenju javljaju da im fali taj file.. a ne znam odakle da uzmem taj file 'zdrav' Pokusao sam kod sebe ga naci, ali ga nema.....
Kao što u naslovu piše koje programe koristite i koje bi preporučili za kreiranje tih datoteka.:beer:
ovako...decko ima igricu koja se nalazi na dva CDa...i to je MOH...e sad, moze li se nekako napraviti da to stane na 1 DVD... odnosno, da sve bude isto samo na 1 DVDu i da ne trazi da se umetne drugi CD i to...jel se to moze? ako me kuzite :)
Koji je najbolji divx converter za kodirati malo vece fileove? Snimam nesto sa tv kartice i htio bih to prebaciti u divx. Prije mi se dogadalo da mi zvuk kasni za slikom ili obratno. Zasto se to uopce dogada? Probao sam sa SUPER conv. ali nema mi zvuka. I odmah bi molio, da mi postavke kazete...
kako je moguce da mi nije dopusteno c/p nekih tekstova na racunalu, i to ne bilo kakvih nego e-maila, ne mogu nista kopirati s maila niti u mail?? jel moze samo info na PM ako netko dokuci rjesenje..??:jehon: :ideja:
Ovdje bi mogli stavljati potencijalno zanimljive, ne svima dostupne, one "obične" extenzije. Jedna od njih je ova: Firefox XPI for RapidShare And Megauplaod Download! Info: i . You do not have to wait to download with Megaupload ii. You do not have to wait for an hour to download with...
Kako to napraviti ali uzmimo u obzir da je Vista na njemackom jeziku .....
Snimio s kazete material na disk u trajanju od 3 sata, 3,86 GB veličina fajla. Problem je u tome šta ja mogu gledat samo sat i pol tog materijala, a ostatak kao da ne postoji, a kad idem pod propertis tamo pise da film traje 2h i 57min? Zvuka također nema, ali kad se film razreže recimo na pola,...
da zvuci malo komplicirano , al u biti je jednostavno : treb ami nesto sto bi mi omogucilo da resizeam vise fajlova odjednom . ono kak se moze rinejmat , e da tak mogu mjenjat velicinu. to mi treba najvise da bi mogo prebacibat fotke u mob , ovak su su prevelke sto su rezolucije tice , em su...
Možete li mi preporučiti neki dobar, kvalitetan i najvažnije besplatan video converter koji se može nositi s hrpom dadoteka poput 3gp, avi, mp4, mpeg ... PS po mogućnosti link gdje ga se može skinuti
imam par spotova koji su skinuti s neta ali pri pokretanju u winampu piše da mi treba licenca sad jel postoji kakav način da se to zaobiđe?
Imam spomenutu verziju viste na dvd-u e sad izgleda odlično samo imam slabo računalo da bi sve išlo na full 3d detalje... uglavnom ako ste probali napišite svoje mišljenje... evo nekoliko youtube videa da vidite kako to izgleda... 3d prozori služe da bi se lakše snašli (meni to neradi slab...
pri svakom paljenju zadnje dvje godine pocne se palit zapisti i stane,restartam ga i radi...ima li tome lijeka da ne moram svaki put restartat i nemam normalan log on screen na biranje neg onaj mutavi i kad ga probam vrati na logon neche i pishe neki client service shit upomoch!!!
svaki put kad stavim komp na standby i ostavim ga vise od oko 12 sati na standby te onda kad se opet logginam mi ne radi net(znaci u firefoxu ili ie napise can't find server i ne radi msn) u cemu je problem?
Imam jedan problem. Windows explorer mi se refresha kad nesto radim s fileovima. Npr nesto oznacim sa CTRL + klik na dokumente i odjednom se on sam refresha i "odznace" mi se ti fileovi. Kao da ja stisnem F5. Znam da mi se nije to prije dogadalo, a stavio sam nove verzije programa, i probao...
sa kojim programom mugu ubaciti tekst u film npr d aje na filmu neka osoba pa da napisem ime iznad nje ili na pocetku filma jel netko zna jel taj program postoji i kako se zove ako postoji??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma