danas upalim komp i kod bootanja mi se pojavi greška nešto kao: disk read error Ctrl+Alt+Del to restart i dalje neće, sada radim na tom istom kompu ali na drugim win koji su na drugom disku, jel zna možda tko kako da to popravim?
Evo ovako, večeras sam se 3,5h zezao da uđem u net, pa sam čak instalirao Xp na 2 particiju(Vista je bila već instalirana). E, sada pri paljenju nemam izobra Vista Xp, nego mi automatski ulazi u Xp. Ako se dobro sječam treba neki file editirati, ali više se ne sječam kako doći do njega. Ako mi...
Zna li netko kakav besplatni program za prženje, a da nije Nero? Jer Nero nemogu više korisiti tj. trebala bi spržiti slike sa kompa na cd i kad odem na data cd i prebacim slike stisnem burn neće pržit nego mi se izbaci onaj prozor save image i to je to??? jel zna netko možda zašto neće spržit u...
Ovako, snimio sam AutoCAD 2007, lijepo ga sredio (crackirao :D ) i radi normalno. Probam ja restartat komp, opet sve i dalje radi. Na to ja ugasim komp, nakon 10 minuta ga ponovno upalim, pokušam otvoriti CAD i baci mi ovaj lijepi error: FATAL ERROR: Unhandled Access Violation Reading 0x0000...
ovako na poslu smo prošli sa microsoft officea na open office, i macro naredbe u open writeru ko u wordu, jednostavno ih ne prepoznaje, veli basic da mu ne valja...sumnjam da je problem u tome što m.office ima vbasic a open nema da je u tome problem, pa sada dali postoji neki addon ili neko drugo...
Postoji li Flash Player koji se ne integrira u niti jedan web browser nego da ga imam u kompu kao .exe file kojeg mogu pokretati i bez npr. internet explorera da igram .swf igrice?
Do sad sam koristio Corel 12 koji je odličan i sad napokon imam nešto novije, prezadovoljan sam no ima jedan problem... Di je nestao Corel R.A.V.E za animacije? Jel u nekom drugom paketu ili se Corel više ne bavi time? Zna li itko?
Dali mogu nekako napravit da u MediaPlayeru slusam radio??? Znaci da imam u playlisti popis hrvatskih radio postaja i da biram koju ocu. Ja imam tako napravljeno za radio101 al neznam kako za druge postaje. Ako nemogu WMP onda jel zna netko kako mogu to napravit (ali da imaju sve radio postaje...
zna netko mozda neki trik kak uzbrazt podizanje zone alarma jer kad ga stavim da mi se dize sa win dize se dugo a i kad ga posebno dizem se sporo dize:comp:
Neki sam si dan snimio vistu i do danas sam si ju lijepo sredio (instalirao sve drivere i programe koji mi trebaju) i sad na kraju idem instalirat alcohol i stalno mi se pojavljuje BOSD ne mogu ni u safe mod ući ni ništa, jel bi znao tko kako da to riješim naravno bez reinstalacije jer mi se...
neznam dali je di bila tema ili rasprava oko msn dodataka, mislim da nije nisam ju naso, pa dali netko koristi msn dodatke i koje?! i kaj se snjima dobije ako može pod objašnjenje..hvala!
Može mi netko reći kako da ga izbrišem, stalno mi se pale reklame, makar nisam na internetu, i kad igram neku igricu stalno mi izlazi jel se otvori neki prozor na kojem trebam stisnut ili try connect again, ili stay offline. To je sestra neke gluposti skidala, razbit ću ju:sheriff: :sheriff: , a...
Nero 7.5.9.1 Premium - Ima li ga tko...? Zanima me ako ga imate kako da koristim Image Drive?? Nikako ga ne mogu nač a u readme piše da ga ima... Nema ga ni na START niti u nero STARTSMART ni u CONTROL PANELU
izaseo je novi update koji shebe crackane windowse zna li tko sta o tome?
Molim vas pomozite mi ovo mi je jako vazno i hitno. Prije nekoliko dana mi je pao windows i morao sam formatirati particiju na kojoj mi je windows a na njoj mi su mi bile neke vazne stvari. Probao sam neke programe za vracanje podataka(npr. get data back) ali oni ne nadu fileove koji su...
Ovakoca, imam problem na jednom laptopu, vjerujem da je do codeca, kada pokrenem film, sve normalno radi sve 5 ali kada ugasim bsplayer, windows media player ili bilo koji player javlja mi se zatamljenje ekrana, slika mi blica na ekranu, nestajanje slike i ostalo...pa dali netko se susreo sa tim...
imam problema s firefoxom 2 kad uključim preko AlienGUIse neku temu za desktop i firefox i internet explorer mi trzaju ali samo dio na kojem se stranica očitava kao da s mišom idem gore dolje brzo na scroolbaru jel tko zna to rješit
Trebam preporuku flv konvertera u avi ili neki drugi format koji moze citali symbian platforma.
Naime u zadnjih 2 dana nemogu skinuti bazu virusa...ne mogu ju ažurirati? Ponekad počne skidati pa stane na 98% i čeka pa javi da je veza prema serveru istekla, a ponekad odmah javi da je došlo do greške...u čemu je problem? :confused:
ne znam jesam ja čorav il kaj al nemrem nigdje pod tools nać tu opciju da mi ne smanjuje slike,u prijašnjim verzijama sam to bez problema isključio!zna li tko kako to napravit?
naime, sinoc sam slucajno formatirala particiju...ustvari, nisam formatirala i sada je pristup toj particiji onemogucen... naime, htjela sam povecati particije jer sam imala jednu koja mi ne treba...i onda kada sam dodavala (paragon partition manager) sve se zbrejkalo i proces je prekinut...i...
evo ovako na stranicama lutrije ima statistika lota u excelu. mene zanima kako pogledati tu statistiku da vidim da li ima kombinacija koja se ponavlja?? i koji brojevi su najčešće izvučeni?? da li netko zna kako se to može pogledati??? znam da nema načina kako pogoditi brojeve, ali zanima me kako...
e ovako...instalirala sam si vistu i svidjela mi se, rade svi programi koji mi trebaju pa sam odlucila zadrzati vistu, a zbog manjka prosotra na hardu obrisati XP...no, sad sam zapela i ne znam kako... :( probala sam formatirati ali windowsi javljaju da ne mogu formatirati kada je gore aktivni...
jel zna tko kako napravit dual boot sa vistom i xp-om ali kad su win instalirani na dva DISKA???
Zanima me koji je najbolji download manager u integraciji sa firefoxom. Problem je sto sam nocas skidao file velik 700 MB i otisao spavati. i ujuto vidim da je stalo na negdje 80% i ne mogu vise pokrenuti. sigurno je pukla veza na wlanu i ponovo se spojio, s skidanje filea ne mogu nastaviti
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma