Kada skeniram sustav s NOD32 antivirusom, on mi nađe hrpu virusa do kojih ne može doći da ih izbriše... Mogu li nekako u safe modu izbrisati te viruse. I kako da uđem u safe mod. Imam bežičnu tastaturu i miša pa onda ne radi dok se ne pokrenu driveri. To se naravno dogodi nakon učitavanja windowsa....
Ljudi, imam winZIP 9.0, kojem je očigledno prošao rok trajanja. Ima li netko krakiranu verziju, molim vas?
Imam slucaj koji me zivoga jede! Trazim konverter za SWF => PNG ili PNG =Y SWF. radi se o tome da imam SWF fajl koji u sebi ima shape, u shape se nalazi konvertirana slika ja je nemrem izvuci na 100% ! Prema informacijama sam saznao da se radi o konvertiranju slike koja je u maticnom stanju kao...
Evo problema.... izbrisao sam .rar datoteku u kojoj su mi bile jako jako važne slike...pa me zanima koji je najbolji program da ih vrati natrag ,a dali ih je moguće vratiti?? :dunno: Pomozite, please... :wall:
Evo izasla je i 2.0 verzija Mozille Thunderbird DOWNLOAD: http://www.mozilla.com/products/download.html?product=thunderbird-2.0.0.0&os=win&lang=en-US
Kako u autocadu u definiciji a4 papira crtat u omjerima, znaci ja da povucem 1000 m a on meni da nacrta 10 cm, ili tak, di se to definira u autocadu?!
Koliko sam uspio shvatit meni nikako ne ide s kompom. Evo mog problema Nadam se da vidite problem. Meni Windowsi (C:) disk (particiju), ali isto tako i (D:) disk(particiju) prepoznaju kao video mapu. Iako to upće nema utjecaja na rad na računalu ipak je malo iritantno. Pogotovo ako želim...
ovak problem kolegice na poslu, primila je jedan mail od stranke iz Eng. ne mareci što piše u tekstu pobrisala ga je, jer nije hrv.mislila neki dosadan spam, i to, i automatski ispraznila koš, i onda se dosjetila jednom da joj taj mail treba, komp.nije restartan niti gašen danas, radi po cijele...
Imam jedan cudan problem, ovo vidim prvi put u zivotu, znaci ovak, trebam stavit xp na komp, hard je formatiran i potpuno prazan,e sad kad krene instalacija XP-a, kad pocne ucitavati dll fajlove na pocetku, javi mi ovu gresku: File setupdd.sys could not be loaded. The error code is 4 Setup...
spajam putem s-videa ali nisam upučen u nvidia kartice pa ovako trebo bi najnovije drivere gledo sam na nvidia stranici ali se iskreno baš i ne snalazim te bio bi zahvalan kad bi mi neko javio kako se sve to uključuje negdaje na netu sam našo da se s-video mora upalit s tipkom FN+F3(zaboravih reč...
Kako cu namistit da mi boota sa cd-a kad nemogu uc u bios jer mi trazi neku sifru koju ja neman pojma! To mi je komp od cure! Ima li neki drugi nacin da joj izbrisen stare i stavin nove windowse?
kako se moze uci u ghost? napravio sam ghost sa ''norton ghost 2003'' i narawno, nesto se zakuhalo i pali windozi prilikom ghostanja... e sad..kada budem inst. win trebao bih uci u ghost da izvucem neke poddatke... ali preko nort ghot 2003 se to ne moze...(postoji sasm backup i restore) a meni...
Hej ekipo, ovak mene zanima dali mogu sa norton ghostom napravit image cijelog c:diska di se nalaze windowsi i da taj image mogu stavit na cd, koji bi trebo posluzit kada svaki puta trebam dizat win, da ne dizem win, vec samo da mi se pokrene automatski format i ekstraktira image na disk sa svim...
ovako imam Command & Conquer The First Decade koji je velik 8.neš GB da ga spržim treba mi dual layer dvd a iskreno ne da mi se bacit 25kn na jedan pišljivi cd sad zanima me kako to sve ljepo fino razdjelit na dva obična dvd-a uzimakuči u obzir da je instalacija u pitanju a da to ljepo radi tipa...
Jel ima nekih bitnih razlika i jel Home Premium zauzima manje mjesta? Ponovo ću instalirat sustav zbog određenih problema sa PCI karticama (ne prepoznaje ih) pa da se znam ravnati. Znam da Ultimate zauzima oko 8 i kusur GB kad se instalira.
Imam neki codegen card reader koji je odlicno radio na XPu, a sad kad sam presao na vistu ne radi kak treba. Prepozna on njega, instalira i sve, ali kad ubacim karticu, kaze da nije formatirana i da treba formatirat, a kartica je uredno formatirana na mobitelu u FAT32 i ima podataka gore. Kad ju...
je'l postoji neki nacin da se mogu davat nekim tipkama na tipkovnici(one multimedijse tipke) sa windowsima dodatne funkcije bez dodatnih programa tj funkcije koje meni pasu?
Zanima me da li postoji neki program s kojim se može montirati tuđi glas.:D Npr. snimim nekoga i onda snimim sebe kako kažem nešto i stavim glas od ovoga kojeg sam snimio. Vidio sam to na jednom filmu i to mi izgleda super. Ako netko ima takav program neka napiše kako se zove ili neka stavi...
Da li netko ima portable MSN. Trazio na google ali linkovi su dead....
Jel ima tako sta za office 2000 ili xp, pa da mogu samo to instalirati pa da budu na hrvatskom... Treba jednoj susjedi kojoj sam popravljao komp, a ona prije imala hr office, a ja imam samo eng...
instalirao sam bio 602 software (program za tekstualne dokumente čije dokumente podržava word i excel). stvar da je program bio trial, a nije mi ga se dalo registrirati ja sam njega obriso, ali nastao je problem. on se nije iz registrya obriso (bar mislim). svaku sliku koju imam na kompjutoru...
...eto, korisnici ICQ-a - sada možete skinuti novu verziju na sljedećm linku -> DOWNLOAD ICQ 6 ...opis i novosti - http://www.icq.com/download/icq6/whats_new.html ...
Molio bi ako tko zna gdje ga nabaviti(piratski naravno) da me uputi. Tražim Synesis za prodaju!!! Nadam se da ima vas na forumu koji znate o ovome.Pa je svaka pomoć dobrodošla. Unaprijed hvala svima.
Dakle kad snimam neštu u DVD format, zauzeće procesora 50% i sad svakih 30 sekundi se cuje hard onak malo glasnije, i lampica za aktivnost diska jace zasvjetli i onda mi slika malo zastane i tako se snimi! Zašto mi se to događa? Zauzeće procesora nije nikad 100%!Probao sam na IDE disk, pa na Sata...
Naime trebao bi neki program s kojim bi mogao na spotove namontirati neku sliku... dakle kao logo... ako me netko razumije... kao logo hrt ili rtl...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma