Jeli netko od vas zna gdje mogu skinut language pack za XP, ne mislim da mi bude XP na HRV nego da tipkovnicu jer mi sada moze samo engleski, a ovaj XP koji imam nema vise jezika za tipkovnicu nego Engleski
jja imam bluesoil ali samsungu e370 nekaj zeka pa da probam s drugim
e ovako, prijatelj mi je davno pricao da se one zvjezdice koje se inace ispisuju kada negdje unosimo password mogu vidjet, tj mogu se pretvorit u brojeve. Meni to netreba niti mi je trebalo za bilo sto ALI sada sam zaboravio password za strancu svog faksa, a ona mi jako treba. Zasad je coockie čuva...
U zadnje vrijeme komp mi je jako usporen windowsi se učitavaju malo duže, ali rad poslije je nemoguć, ućitavanje stranica, pregledavanje slika, trebam čekat pola minute za otvaranje opere, ponekad mi ova strelica od miša zaostaje. Imam 30 procesa Probao sam svašta sa Tune up utilites 2007, sa...
Ovako, imao sam u pocetku 2 particije, 1. win, 2.linux. I sve je lijepo islo preko LILO-a i mogao sam prebacivati izmedu particija. I poslije sam instalirao ubuntu na 3. particiju i on je sam napravio GRUB sve automatski. Nakon nekog vremena ubuntu mi se nije svidio i hocu ga izbrisati. Izbrisem 3....
Ovako, imam pitanjce. Skinuo ja par DVD-a iz videoteke preko DVD decryptera i zadovoljan sam. Samo, oni teže po nekih 6GB-a, a lovu za dual layer ne želim davati jer su još preskupi. Sad me zanima kako da sve te vob fileove prebacim u avi, da mi budu spojeni i da imam normalan divx film. Do sada...
Trebao bih invitation za Joost, pa ako netko ima molio bih da se javi. Joost
Evo skinuh i nasmješi se, i pc file REC ali mi ni jedan ne prepoznaje aparat (canon a510). U my comp ga normalno prepoznaje, i normalno skidam fotke. U čem je problem ? thx
Dakle, gdje da nadjem teme za XP? Linkovi neki? :blush:
zanima me jeli moguče kreirati jedan user accaunt koji če biti skriven i da se do njega može doči samo preko safe moda ili neš tak slično a da drugi acc bude običan korisnik:adminrulz:
Dakle problem je sljedeći, na jednom laptopu imam instaliranu vistu home premium, i sve je radilo ok dok mutavi buraz nije primio računalo u ruke!!! Naime gore spomenuti mulac je postavio password na user account, ali ni on sam ne zna kako niti koji je! E sad pošto imam prilično dota bitnih...
Ne znam šta se događa, ali odjednom mi sat počeo kasnit.Onda sam ga probao ažurirat s neta, ali je napisao da se pojavila pogreška tokom sinkronizacije.Kao da je taj time server riknuo. No bez obzira na server, prije mi nije bila uključena opcija ažuriranja pa je sat išo OK.Kaj mu može bit ?
e ovako...naime, imam vistu i fakat su mi ruzni oni zuti folderi...htjela bih da su crni :) nasla sam si ikonu na wincustomize koja mi se svida i sada bih to promijenila... znam da se moze desni klik-customize ali to je previse posla jer imam hrpu foldera na kompu da bih isla jedan po jedan...
Prije par dana sam formatirao PC (XP) i od tada kad sam instalirao Flash player na stranicama mi se animacije vrlo sporo krecu tj. kao blokiraju pomalo, probao sam update-irat, ali mi i to nije nista pomoglo, a i internet mi ne ide pravom brzinom, da li netko od vas zna sta bi moglo pomoc? To mi se...
zanima me da li bi trebao prijeci na linux jer zelim da pocnem programirati konkretno C++, i koji bi ako je bolje prijeci koji linux. I moze li mi netko objasniti sto je to unix. cuo sam da bi to trebalo znati prije pocetka programiranja te unix komande koje su dosta vezane za linux. Jos...
imam album na kojem, kad pustim neku pjesmu, u mp3 formatu, nece se ni pokrenut u wmp, ali u winampu hoce, ali problem je u tome sto pjesma traje 4 minute, a ja je slusam, i ona preskace po 10-25 sekundi i na kraju sam cijelu pjesmu presluso za 2 minute, tj. nisam je cijelu presluso, pola je...
Kad pokrenem Bit Comet firefoxu treba 20 sek da mi otvori obicnu stranicu, jel netko od vas imao ovakav problem? Moze mi tko pomoc?
sestra mi je nes po windowsima ... :angry: ... i sad imam dva windowsa xp i kad ukljucujem komp pita me da odaberem os => xp pro ili xp pro kako da maknem ove nove windowse ?
Dakle, zanima me da li postoji koji program koji bi recimo, slova sa kvačicama i ostala slova ispravio.. npr... ć,č - c š- s i tako....
Je li zna neko kako mogu pronaci program pomocu kojeg mogu zoomirati slike, s tim da kad zoomiram da mi se ne pojavljuju one kockice, tj kad zoomiram da mi on izostri automatski sliku???????? Unaprijed zahvalan
Cujte ljudi da li se neko razumije u ovo nekakvo cudo koje se zove HEX, to su sve nekakvi brojevi, je li zna neko kako ovo kako da skontam, treba mi da napisem Tunjic Ninoslav u tom HEX formatu........ da li postoji neki program za to ili, neka tablica,,,,, kako se to radi??? molim pomoc,...
Trenutno skidam jedan nrg file od 4 gb (dvd koncert). Što je potrebno učiniti da ovaj dvd gledam u kučnom dvd playeru. Postoji li mogućnost da nakon što raspakiram ovaj format dobijem preko 4.7 Gb podataka. Hvala
Ovako... Zamolila bim za pomoć! Instalirala sam Vistu Ultimate na novi kompjuter i sada... za svaki program koji stavim gore daje grešku da ga sistem..bla, bla.. Čak neke ne želi instalirat. Dobro, to je vjerojatno što programi nisu pisani za Vistu, ali i programi koji su pisani isto ne želi. Npr....
Imam film u .mp4 formatu. Htjeo bih ga pretvoriti u .avi , ali koji god program nadjem ili neradi kako treba ili treba S/N ( a nemogu ga nac). Dali netko zna scime mogu pretvorit i da ima crack ili serial za njega?
S kojim programom se može napravit neki multimedijalni cd koji se može pokrenit i na linijskom dvd playeru i na kompu? točnije imam jedan video file rađen u windows movie makeru i sad me zanima kak mogu napravit da se to može pogledat i na jednom i na drugom? tnx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma