imam acer 5650 s go 7600 i nemogu ga nikako spojit preko s-videa pokušavo sam na sve načine ali nejde mislim da mi driveri nisu dobri ali sam skinuo nove koje nisam uspio instalirat verzija drivera je 83.neš....
Dakle, imam video file - X.vob koji je velik nešt više od 1gb... e sad me zanima da li bih ga mogao podijeliti na 2 dijela pa onda spržiti na 2 cd-a (na svaki po jedan dio)? znam da je jednostavnije popržit sve na dvd al' moram baš na cd-e...
Dakle...malo bedast naslov teme, ali hebiga. Nisam baš u tim vodama, pa tražim savjet iskusnijih. Kojim programom bih mogao iz neke audio datoteke izvući zvuk određenog frekvencijskog raspona i spremiti ga negdje drugdje za daljnju obradu. Dakle ako ja iz želim izvući samo područje od npr....
Imam jedan tekst ne engleskom i treba bi ga prebacit na hrvatski! Postoji li program da mi on to napravi automatski? Malo san trazia po forumu, bez uspijeha.HVALA
Evo i imam Vistu španjolsku verziju(Ultimate) i kada na update skinem engleski i kada ga instaliram on pojavi neku grešku i nemogu instalirati engleski.Pomagajte nemam veze sa španjolskim.
Windowsi mi pokazuju da se tu nalaze neki spyware ali ja kada skeniram AntiVir i Spy Sweeper nema nicega znali ko sto je ovo
Treba mi neki program za izradu Wallpaper-a i editiranje postojecih; recimo manji Wallpaper pretvoriti u veci, bez gubitka kvalitete.
Imam problem sa COM Portovima. Zelim instalirati program za spojit racunalo i mobitel preko kabla, ali kad instaliram drivere javlja mi da su svi portovi zauzeti i ne mogu ga nikako promijeniti. :blush: Da li postoji neko rjesenje da resetiram portove? :sheriff:
kanim napraviti dualboot viste i xp-a pa me zanima jel se može ''priječi'' iz jednog windowsa u drugi bez restartanja kompa?
...pa koristi li tko ovo kako bi mi neke stvari pojasnio???
Jeli zna ovdje neko kako da iskljucim ociju djeljenja torrenata kada skidam nes od drugih znaci ja skidam do osoba ABCDE a osobe FGH mene nediraju. Malo jasnije ja skidam od rugih drugi neskidaju od mene znaci kao kada skidam sa html-a tj.necijeg servisa. Aj molim vas recite kak da se to napravi
Dakle, problem je prirode sljedeće... Firewall je od Nvidie, utorrent nakon toga radi ali smanjena brzina, pojavi se svaki put pri pokretenaju utorrenta.
Nabavio sam vistu(ocete i vi javite se na PM) i zadovoljan sam imam Home Premium i ok-je maloooooooooo bolja od xp ali sam ja zadrzo i xp i instaliro vistu a to je dobro sve cu raditi kao i dosada ali kada krenu programi za vistu amo prebacim na vistu. Reci te sad i vi svoja iskusta pa da buduci...
kojim programom mogu izvuč muziku ili glas iz neke pjesme a da prog nije jako kompliciran:crazy: :crazy:
Evo ovako imam PC na kojem je instaliran XP,a pc je dovoljno jak za Vistu.I sad trenutno imam particije C i D na C je XP.Mislio sam kupiti jos jedan HDD(ne velik 40 gb) na jemu instalirati vistu jeli to izvodljivo.I jos nesto jako vazno jel se moze bez problema Vista umreziti sa XP-om i da zajedno...
E ovako... Imam, tj brat od moje drage ima MS Industrial "mp4" player - MP-405 2GB koji kao podrzava avi format, al probao sam napraviti sve vrste avi-a koje se nalaze u total video converteru, ali ni jednu nece pustiti... Pusta jedino OVAJ SPOT koji se nalazi odmah na tom mp4 playeru... Ajd...
di bi mogo nać program kojim bi mogo zaštit file paswordom?
Treba mi jedan takav program,pa ako netko zna neka mi pliz pomogne,imam bitne podatke na tom dvd-u. Hvala
Može pomoć? Kada otvaram folder u kojem imam 415 slika 1632x1224 treba oko pola minute da se otvori. Našao sam da ima neki thumbs.db u koji windows sprema thumbnailove, ali toga kod mene u toj mapi nema. Zna li itko?
znam da se media bar u xp namjesta pod view-explorer bar-media, ali problem je sto ja nemam to media imam samo: search, history, research, favorites, folders, discuss i tip of the day. kako da namjestim media bar? imam xp pro, sp2 :cry: :cry: :cry:
Koji je najbolji dodatak za winamp za filtraciju i podršku 5.1 zvuka?!
znači doma iman očevu biblioteku i materi je palo na pamet da se to sve zapiše da se zna sad znam da to mogu u excelu al ako ima kakav stručni program rado ću u njemu jer je vjerovatno profesionalniji
Pozdrav svima! Imam lightscribe pržilicu i lightscribe medije, ali ne znam kako da koristim tu opciju. Da li mi je potreban novi nero s podrškom za lightscribe ili nešto drugo?:wstupid:
Ja kopiram u system32 logonui fajl i promjeni mi se logon screen, no cim drugi put pogledam opet je onaj normalni od xp-a. Kako napraviti da mi se ne mijenja da ostane stalno ovaj koji ja ocu, ali bez ikakvih programa za style-ing
To mi se događa nakon što upalim kompjuter, sve se normalno upali i sve normalno radi i onda mi nakon nekog vremena crkne zvuk. Kad oču otvorit neku pjesmu ne radi piše da mi neiso dobro instalirani drviveri za zvuk, i kad odem u control panel piše mi da nemam zvučnike, no audio device. Otvori se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma