kada stisnem da mi se komp ugasi, on se kao pocne gasit i onda mi pokaze ovo: (kad dodje do kraja, stisnem end now i tek se onda ugasi) a, u task manageru imam samo ove procese, ne bi reko da je ijedan od tih ovo sta mi se pokazuje pri gasenju:
Imam nekoliko filmova dvd-a i svi su u 16:9 formatu. Pošto ne volim odrezanu sliku gore i dole, a zbijenu je očajno gledat, postoji li koji program što može convertirati ovo. Naravno, imam 4:3 televizor.
Imam dvd od 7 gb, Na zvuk mi otpada gotovo 3 gb. Ok, u srinku maknem 5.1 sistem koji mi ne treba . ali mi ostaje 1.5gb audio zvuka. Može li se ovo kako komprimirati na 200-300mb a da je i dalje u sklopu dvd-a. postoji li koji program?
Postoji li program kojim mogu ograničiti količinu primljenih podataka, npr. imam adsl paketa 1 gb i zelim da softver automatski disable-uje internet konekciju kad dodjem do tog limita, naravno da ima pasword !! pozdrav
Dali se isplati instalirat vistu?! Jel je bugovita?! I dali će to moć pokrenut 1,5 gb DDR-a, 2200+ AMD Athlon, Radeon 1650? i dali će radit solidno, koja je minimalna konfiguracija za vistu?!
Kao sto sam napisao u naslovu zanima me kako da si stavim onu ikonicu ( ona dva računala:banme: kod sata) koja pokazuju da sam trenutno spojen na netu jer volim provjeravati svako toliko svoj promet
ovako,trebo bi maknuti administratora sa loggon pogona,jer na svojem accountu imam šifru i preko njega se nemoze ući,ali svaki put mi netko uđe u laptop od admina account i tako mi kada ka uđem u svoj račun promijeni mi se reza ekrana,pa kako bi ga mogao maknuti da se samo moze preko mog računa...
nikako ne mogu pokrenuti wpe pro na racunalu, izbacuje mi nekakvu pogresku, ma da sam iskljucila sve antivirusne programe, ima tko kakvu ideju?
Jel zna netko što trebam upisati u run da bi se otvorio prozor gdje mogu pogasiti programe koji mi se dižu sa windowsima?
Eto kupio sam laptop i sad isprobavam malo vistu... Dakle, mene zanima način umrežavanja Viste i XP-a Malo sam čačkao, čačkao ali nikako da umrežim to dvoje, u principu stvar je samo da se spojim na router i trebao bih ga prepoznati na xp-u, međutim ništa.. Pa ako tko zna kako, neka piše......
Znata li za neki bolji programcic,da ima vise codec-a od VLC-a? Ima li takvih player-a?
ovako treba mi neki program s kojim mogu DVD film ( znači od 4.7gb ili DL { double layer } 8.5gb ) pretvorit u neki format npr. .avi ( bilo koji za komp ili još bolje koji će se vrtit na DVD player-u koji ima DivX. a da bude onak 700mb znači rippani. zahvaljujem
Pa po stvarima koje čitam u zadnje vrijeme Mozzila je odustala od daljnjeg razvoja TB-a i ostavlja ga u nasljeđe open zajednici... Razlog je totalno posvečivanje razvoja Firefox-a... Ah - ovo mi se ne sviđa...
Upravo sam dobio jedan dvd film(piratski) i uspio ga prebacit na hard sa shrinkom. Na Amazon.com dvd ima 136 min i vjerojatno se radi o dual layer-u, što znaći da je dvd kompresiran Kad sam ovaj dvd išao spržit sa shrinkom, shrink mi je bio namješten na automatic te je kopirani dvd ispao 4,3gb...
jel postoji koji dobar program za skidanje u (W)LAN-u a da ne zdere puno memorije! ja imam instaliran neki Advanced LAN Pump ali nisam bas zadovoljan njime, nekad radi normalno a nekad mi komp poludi od njega pa trazim neki bolji! ako ko zna za kakav dobar molim da ga imenuje ili jos bolje stavi...
Kako omogućiti da excel sam upisuje ono što je već prije napisano npr. napišem mir i da mi samo napiše miroslav krleža
Problem, oko windowsa sp1, maxadsl, kad god iskoći pop up kom ode sam na shut down, u cemu je tu problem?! win.su friško instalirani...
imam problem... lap je star oko 4 god, nedavno sam ga "resetirala" tj ubacila ona 3 cda da se lap vrati na prvotnu poziciju, dakle windowsi i osnovni toshibini programi i sve je bilo super divno krasno, sto nisam napravila - aktivaciju windowsa. koristila sam ga mjesec dana, skido preko torrenta...
kako u autocad kad vucem liniju pise duljina i kut, upocetku mi je bilo kada sam instaliro autocad, i sad je jednostavno neprikazuje vise, dali se di koja opcija iskljucila ili?! probo sve nigdje nac?! i kako kut odredit u autocadu, koji su shourcati?!
Treba mi neki program s kojim cu podjelit particiju na dvije manje ali da radi na Visti. S partition magicom imam problema i nece mi podjelit. Scim jos mogu probat a da je jednostavno???
Dobio sam novi laptop na kojem je instalirana Vista. Dali ja mogu instalirati i XP (da mogu oba OS-a koristit) a da ne brisem vistu??? Molio bih vas ako netko zna kako da javi.
Zanima me da li hrvatska vezija Viste ima negdje za skinuti?
Zanima me kako, u navedenom programu, izrezati (crop) sliku u obliku elipse i da li to uopće postoji? Znam samo za pravokutno rezanje. Bio bih puno zahvalan kad bi mi to netko objasnio....
Da li je to netko uspio negdje naći na crno? Pitam jer je tek nedavno izašao pa neznam da li još opće ima kakava piratska verzija u opticaju...
Do sada sam ima MSN 8.5 i radio je bez problema, jucer sam reinstalirao windowse i neželi mi više instaliratu msn 8.5 , evo problema edit: radi
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma