skinuo sam jednu igru sa neta, za ps2, ona je u 7zip-u, ali je razdjeljena čudno.. na kraju je kao format .001 .002 .003 i .004 sada sam skinuo neki program za to, zove se 001. Joiner i kad probam to spojiti, piše mi da je uspilo, ali kad idem otvoriti za 7zip, piše da je oštečen.. dali mi...
imam problem sa task managerom.kada pritisne ctrl+alt+del uopce mi se ne pojavi task manager vec sve bude normalno komp isto da nije primio tu funkciju.reinstalirao bih win al je nov i ima garanciju pa ne zelim nista dirati.pooooooooooomozite:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:...
de mi recite kako da prebacim npr.video iz .avi formata u .3gp ili .mp4:comp:
Molio bih vas da mi preporucite najbolji program (po vasem misljenju) za konvertiranje videa. Neki se nalaze ovdje pa mozete i od njih odabrati. Ja bih htio neke svoje filmice skinute s youtube-a, a i vece filmove konvertirati na razinu kvalitete toliku da to mogu gledati na telki,i da ne bude to...
Ljudi iman jedan problem, kad u Neru iden napravit CD sa MP3 pismama, i kad u file listu iden prebacit neke pisme sa svog kompjutera piše mi "No compatible file found" a problem je šta su to MP3 pisme u type of file piše MP3 Format Sound. Sad kako ja mogu riješit ovaj problem, jeli se to može...
dakle ovo mi se pojavi kad se podignu win...to mi se danas počelo pojavljivat nakon kaj sam s nodom počistio sranja tipa trojan itd. jeli ima tko ideju kaj je to i kaj bi trebao napravit? http://img441.imageshack.us/my.php?image=image3mf9.jpg
Ne kuzim zasto ne mogu ocjenjivati pjesme koje mi sviraju. Opcija "Maintain my star ratings ... " je ukljucena. Mogu ocjenjivati jedino ako pozicioniram strelicu u gornjem dijeli gdje je slicica, gdje pise "Buy". Zelim onu rucicu koja se pokazuje kad se pozicioniram na zvijezice sa strane...
Ovako... Sad pravim jedan komp koji treba imati admin acc i jos 3 sporedna... Napravit cu 4 particije C-20gb, D-95gb, E-95gb, F-95gb i G-DVD-przilica... trebao bi napraviti da svaki user moze koristiti samo jednu particiju i da ne vidi ostale 3 (ili bar 2, ako ne moze da sve 3 budu...
Imam laptop acer aspire 5020 i počeo se rušit prije 2 dana. Svakih 20 min opali BSOD. Imam minidump file pa ako bi to netko mogao provjeriti o čemu se radi. Ja sam naišao na neke upute, međutim nije mi pošlo za rukom pa ako neko ima volje i vremena neka vidi što piše, koja je greška pa nek javi...
jeli znate neki dobar prog za ovo gore navedeno.Imam samo Cyber Link Power Cinema sa dvb-t ali ja bi nesto drugo.Pa molim pomoc.
na koji se način mogu uvjeriti da mi je OS Windows XP originalan...I još,kako mogu vidjeti da mi je RAM nova/i,tj.da mi serviser nije,pri zamjeni, podvalio staru stvar pod novu,a naplatio novu,naravno??? ...
htio bi imati one zelene strelice na alatnoj traci koje pokazuju download i upload... imam dsl i mrežnu...ali nemam te strelice.... kako to mogu staviti???? :comp:
kao i šta u temi piše windowsi su mi narasli na veličinu od 6,94gb to je stvarno previše i malo sam gleda i naša mapu internet logs od 4,04gb u njoj su neki backupi. Šta da naparvim s tim?
evo ; otvorim video zapis .avi i otvara mi se prozor video, video krece, cujem zvuk ali nema slike.koje codece trebam ? s ost programima normalno gledam filmic? jer ima neki codec pack ? da u sbei ima sve moguce codece
Kako otkljucati ili formatirati ovakav usb flash drive da bude spreman za ponovno koristenje: http://www.everythingusb.com/pqi_card_drive_u510_1gb.html Ima ugradjen software i stavljen je password.
E ovako imam 5.1 zvucni sustav i tu kartu i sve ali mi treba program kojim bi odredio jacinu zvuka odredjenom zvucniku dakle nes kao mixer aj ljudi molim vas pomagajte to mi fakat treba
Ovako!Danas sam htio otvoriti jednu stranicu za koju treba java! I onak pocne mi se otvarat java console i onda mi zasteka i dalje nemogu nista! Pokusao sam reinstalirat javu stavio sam drugu verziju i opet isto! Jel zna tko u cemu bi bio problem?
Ljudi imam velki problem s kodecima, ovak wmp mi čita samo wma i mp3, a winamp samo mp3 i wma, NIKAKAV VIDEO mpg, avi, divx, sve je to prošlost kanim reinstalirat windowse jer znam da će to pomoć al MORA postojat riiješenje, vjerujte sve codec packove isprobao, sve moguće playere NO WAY. Ima netko...
Ovo mi se dogodilo prije par mjeseci. Neki dan vratim image, sve friško, search radio do jučer. Danas - opet isto. Nigdje u exploreru nema search polja. Dal je tko imao takav problem?
trebam neki audio program koji mi može odjednom odabrati više pjesama i samo da im smanjim bit rate znači s 190kbps na jedno 90kbps
Stavim invizible (cvikse) da budem nevidljiv i ono frend me vidi i pita me kaj imam cvikse, a nije na visible listi? kak to?
Da ne duljim, isao sam instalirati prijatelju VMC sofver na laptop i stalno mi trazi administracijska prava, iako sam ulogiran kao jedini korisnik i administrator nece da instalira! Ako moze tko pomoc , molio bi sto prije! EDIT: Windows je XP Pro, verzija VMC softa je 9.1! Hvala!;) Ljudi...
Moze li se to i oce li onda radit ta 2 kompjutera? Ima li ikakav program za key koji ce radit normalno? verzija je home premium.
ovako imam doma bluetooth bluesoleil i instalirao sam soft gore i upiknul bluetooth u komp i program ga prepozna i ja uključim bluetooth na mobu i kliknem na onu ikonu narančastu da traži nove uređaje ali nikad mi ništa ne nađe imam nokiu 6280 i buraz ima 6670 i nijednu neće nać zašto?!
Imam bezicni router, i na njega su spojena 4 kompa bezicno i jedan preko LAN kabla na priljucak na routeru. Ukljucen je file sharing za sve kompove, i svi kompovi vide jedni drugog. Medutim problem je u kompu koji je spojen preko LAN-a. On vidi sve kompove i moze pristupat njihovim podacima, ali...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma