Čitao sam malo o ovom programu i odlučio ga instalirati i mogu reći da sam ostao "PAF" kad sam vidio što radi! U par sati sređivanja računala našao mi je oko 500 grešaka (oko 300 u registru, 50-ak oštećenih shortcuta, 50-ak u sistemu itd.) koje je sve uredno popravio ili uklonio nepotrebno, a o...
Evo ovako razmisljam o skidanju sljedecih Win XP mada je imak oko 4.3 GB a brzina mi je 1 mbps e sada aj mi recite i ocjenite ove XP. All credits go to Warezdemon for making this fine release i have only updated the installer with latest XP importent updates i found after installing Platinum....
Kako da izbrisem neke read-only fileove?Imam jedan folder koji je read only ali nemogu da namjestim da nije.
imam 2 windowsa instalirana i vise mi netreba ni jedan posto cu instalirati novi kako da ih izbrisem bez formatiranja diska.Molim vas za brz odgovor jako mi je bitno.
na brzinu sam instalirao novi ICQ i nisam uoče gledao, instalirao sam ICQ toolbar i ICQ search engine za firefox koji je prilično iritantan može li mi itko objesniti kako da promijenim search engina na google kako je bilo i prije? Izbrisao sam i ICQ i ICQtoolbar ali ovo i dalje ostaje najviše...
Jel mi moze tko objasniti kak i s kojim softwerom se to moze, ako se moze.
imam licencirane windowse, dobio sam ih uz komp. kako mi komp baš nije radio pa sam ga često morao popravljati najlakše mi je bilo instalirati windowse. sad sam ih opet instaliro i krenuo aktivirati, sve je bilo ok dok se nije pojavila poruka da sam kao previše puta koristio product key i da moram...
Skinio sam s phaze ddl ms off 200.tamo je bila uputa da se u comm files nest treba promjenit i to sam promjenio.e sad mi ga neda de-instalirat, a ni ne mogu snimat dokumnete,slike....kaj sad ? pokusao sam vratiti onako kako je bilo ali nis...help, thx
Sori ljudi ali stvarno ne znam kako da riješim proble a da ne srušim sistem a trebao bi ga ukloniti jer mi je napravio particiju od 1.5 GB i da li netko zna čemu uopće to služi.Stavio sam vistu na komp pa je par dana proučavam a ne znam engleski
Imam jedan problem s ovim programom.. naime kada konvertujem film da bude DVD-u meni zvuk kasni za slikom jedno 5-10 sekundi...Neznam koji je problem ali to mi se desi samo s jedim filmom Spiderman 3... A kod njega je zvuk u avi datoteci mp3.. sada koji bi tu moga biti problem..Hvala
pozdrav! zanima me jel zna ko di mogu skinuti theme za StyleXP koje su provjerene od virusa! danas sam skidao sa neke stranice i svaka datoteka koju skinem je izvrsna odnosno extenzija joj je *.exe i kad ju skine antivirusni program mi poludi, odnosno izbaciva hrpu upozorenja da je datoteka...
Imam laptop i dok nisam doma nesto mi zatreba na kompu koji je doma pa bih se htio spojiti na svoj komp doma preko nekog VNC programa. Sad zanima me kako to napraviti, jel napraviti VPN? Spajam se na net preko routera koji ima podrsku za dynamic DNS servise. I postoji li neki nacin ili program koji...
komp mi se drugacije pali.nepise vise dobrodosli(welcome) nego korisnicko ime(user name)i lozinka(password) evo slike(nije mogao ici screenshot) kada ocu promjeniti nacin prijave ovo mi pise
Da li neko ima neki program pomocu kojeg dok sam na internetu mogu telefonirati?????????? I ako ima neko takvog iskustva neka mi javi, naravno najprije mi recite da li to moze raditi u Bosni i Hercegovini?????????? Unaprijed zahvalan!!!
imam jednu vrlo ironicnu situaciju - zeznuo mi se komp i ostala je samo particija sa muzikom a trenutno sve radi osim muzike:cry: sve sam drivere instalirao po nekoliko puta i jedan uvijek dode: not able to start (code:10) imam asusovu maticnu P5AD2 - E Deluxe i stvarno neznam sta vise nakon...
Molim Vas preporučite mi neki free ili barem djelomicno free program za stvaranje kolekcija fotki, bas kao WS desk ali da nije WS desk. Isto me znaima gdje na webu ima ljepih slika ; prirodnih motiva,pejzaža... THX
Trenutno imam instaliran zadnji FF 2006. Prije njega sam imao 2004 ili možda koju verziju niži, ne sjećam se. Tada sam našao način kako bookmark toolbar povećati, tj da se linkovi ne skrivaju iza one strelice: http://forums.livingwithstyle.com/showthread.php?t=186004 Sve sam napravio i radilo...
S kojim programom mogu maknuti titlove iz filma? Znaci titlovi su direktno ubaceni u film, nisu sa strane. :comp:
Prije mjesec dana skinuo sam sa službenih Microsoft stranica program "Photo Story 3 for Windows" koji mi je imao zanimljiv i jednostavan opis prezentiranja vlastitih slika stavljajući ih u jednu cijelinu kao filmić. A tek danas sam ga isprobao! Program je nevjerovatno jednostavan i može se pored...
Dali netko zna gdje se na Visti mogu ugasit servisi koji ti nisu potrebni i kako maknut da mi se ne pale neki programi prilikom paljenja racunala (startup)???
Jucer kada sam kopao po netu negdje sam nasao ovu stvar http://www.youtube.com/watch?v=odmcvuGA2ZI za xp ali se ne sjecam gdje Ako netko mozda zna di to ima za skinuti neka javi. Hvala unaprijed
Posto mi Vista nije dovoljna sama po sebi(neradi BF 2142 kako treba ide spooooooooooooooooooro).Pa mi recite kaj je meni bolj evo kaj ja delam na racunaru: Igram igrice,slusam muziku,video itd. Idem na net. Imam lan mrezu, Programiram(mada najvise na Visti xp mi za to nije toliko bitan) Znaci...
Imam instalirane Windows Vista Ultimate na notebook-u Hp pavilion dv8133ea. Neki dan sam skinuo sa neta full verziju (1.09GB) sa serijskim brojevima. Kad ubacim dvd i on ga pročita,pojave mi se podprogrami kao što su Expression web, Office 2007 Enterprise, Office 2007 Project, Office 2007...
http://www.chip.de/artikel/c1_artikel_28371008.html
Bok,mi mozete reci koji je najbolji program za gledanje Internet TV-a(da ima najvise `poznatih` kanala;D ). I da jedno pitanjce:Na internetu reklamiraju sat tv preko interneta i da se samo jednom plati 40 $ i da imate zauvjek sat.Jeli to istina i jeli iko probao.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma