Pozdrav ljudovi Vidim da je u zadnje vrijeme net preplavljen raznim modifikacijama windoza XP. E sad, mene zanima dal ko zna za verziju tih modanih windowsa koja je u biti čista kao original, samo spečirana do kraja sa svim hotfixevima, NO koja ima maknute sve nepotrebne dijelove windoza a da na...
Image http://rapidshare.com/files/35823493/WLM_-_8.5.rar ovo je BETA
Ovako zanima me dali postoji neki program kao outlook express samo da kada ga ostavis ukljuceno npr da svakih 5 minuta sam provjerava postu ?? ili se outllok express da podesiti da to radi? Hvala Unaprijed
S kojim programom i kako da sprzim MDF file da bude Bootable DVD? Rijec je o Win. Visti. :comp:
Outlook mi prilikom pokretanja automatski prebacuje na engleski, i problem je taj što iako imam u opcijama mogućnost odabira eng ili hrv kad odaberem hrvatski(bilo dolje u alatnoj traci ili u opcijama outlooka) uopće ne reagira na to. Problem je što zbog toga ne mogu dobiti znak @. Inače za...
ako mi neko moze pomoci ako se moze pomoci, instaliram spomunuto na drugom compu s novo sprzenog dvd znaci s nestecenog dvdai u zadnjoj fazi completing instalation mi sztojii nejde dalje, a pokusavo sam vec vise puta ispocetka instalirat
Strahujem sada da kad formatiram DISK da nece biti tamo u Connections onaj djavo Local Area Network...... tako se jednom isto desilo i nisam znao kako to napraviti znam naj postupak kak se napravi ADSL, ali neznam kako da se napravi LAN... prosli put su ljudi mi to papreno naplatili....
Kao sto naslov sam kaze trazim najbolje moguce skinove za winamp pa ako neko ima neka javi.... il neka uploada
kao što naslov govori, komp mi ne prepoznaje USB. na njemu se nalaze podaci koji mi trebaju a komp mi ne prepoznaje USB zna netko možda način kak da popravim to??
Imam jedan sitan problem vjerovatno ali ga ja ne znam riješiti radi se o stranici maxzone na koju trenutno ne mogu otići. Na kompu imam vistu sa kojom tek kada je istalirana mogu otići na dotićnu stranicu kasnije više štani.Krene ona kao da će otvoriti i stane u pokušaju kao da ima blokadu da je...
Dignuo sam si windowse.TJ as VISTE se vratio na XP. I Instalirao sve drivere i sve fino uredno radi osim za zvuk. Zvuk mi je spojen na liniju ukopcan u zelenu rupu ali mi kaze da neprepoznaje nista da je spojeno...Znaci koda nema divice(kak god da se pise) Zna ko zas?
Skino sam ocean's thirteen u avi formatu. Film mogu otvorit, ali kad ga otvorim izbaci mi ovo: "On some sys. configurations the playback of high resolution video files and pictures could lead to unexpected results." I onda mi se ne prikazuje film po redu nego potpuno pomjesano, sve je...
Kao što naslov kaže, ima li koji Office Proofing Tools sa latinskim jezikom? Mogu staviti talijanski ali to ipak nije to. Treba mi da znam jesam li dobro napisao latinske riječi... Imam Office 2003 Proofing Tools ali u njemu nema. Ajd ljudi pomagajte.
postoji li kakav program pomoću kojeg bi play/pause/stop i ostale tipke koje su posebno na tastaturi i funkcioniraju samo u media playeru povezao sa winampom? konkretno, na dell noteboku one tipke sprijeda?
Znate li nesto o Websense zastiti koja filtrira neke stranice tipa rapidshare i sl. i moze li se ona zaobici? Komp ima win 98.
imam xp pro+ sp2, a imam i problem, problem je taj da, od kad sam instalirao net framework 1.1, pri paljenju kompa mi prikaze onaj ekran za odabir korisnika, ja sam jedini korisnik (tj. imam jos"guest" i neki "asp.net machine" acc), nemam pass na accountu, i svaki put kad mi se pali komp ja moram...
Dali postoji program s kojim mogu pogledat koliko mi svaka komponenta u kompjuteru troši napajanje. Imam 450W napajanje, konf: AMD64Sepron3200+ 4Gb DDRll 800mhz 2×GeForce 7600gt SLI Hard 250Gb 19" LCD
Možda je krivi podforum ako je onda molim moderatore da to srede!Treba mi neki player ili nešto s čim bi mogao pokretat mkv. format.Ako netko ima neki link ili možda zna di ima za skinut,Svaka pomoć dobrodošla!
Dali netko zna kako namjestit da u DiscoLitez Pro 2 dobivam signale iz winampa??? Meni one "lampice" ne svijetle a trebale bi... Dali netko ima cijeli postupak namjestavanja???
di promjenit ime npr.kod instalacije npr.da mi ne pise korisnik vec neko drugo ime?! znaci netko je kod instalacije windowsa stavil ime korisnik, ja bi sad to htio promjenit u nesto drugo?! znaci definirano je ime accouta kak ja zelim da bude, i sve to al on meni dalje javlja korisnik kod...
Zasto mi na Operi 9.23 Stranica od Tele2 izgleda ovako?? Samo prazni kvadratići bez ovih slika? To se samo na ovoj stranici javlja, niti na ijednoj drugoj....
Treba mi program za konvertiranje winamp media filea u mp3
Instalirao sam neke xp windows koje sam skinul sa neta i dasa nemogu pod advance promjeniti jezik na hrvatski a i kada idem postaviti hrvatsku tipkovnicu uopce je nema na popisu. evo slika http://img208.imageshack.us/img208/9926/untitledcw8.gif
Logiram se danas na msn i dobim poruku dali zelim ga nadograditi i nadogradim i sad mi se outlook promjenio u Windows Live Mail , sučelje ljepo i sve ok. Zanima me jel tko još to koristi i kako je zadovoljan s time i sto mu se vise sviđa outlook ili Windows Live Mail?
Bok, trebao bih nekakva upustva ili nekakve dokumente u kojima se vidi kako se radi s sljedećim programima : Oracle My SQL znači nekakva upustva
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma