ovak.. nadam se da ćete me razumjeti.... trebam jedan program da ispunjavam obrazce.. tj. ovako... primjer. kupio sam u narodnim novinama svjedodžbu. i sad moja škola ju ispunjava prek kompa... ne pisanjem s rukama... i sada ja imam svjedodžbu, al ne znam kak to ide... s kojim programom to mogu i...
pitanje iz naslova, u pitanju je film, skino sam si neki mkv codec, ali opet u nicem ne mogu gledat film
Imam par pjesama koje sam skinuo kao 5.1 surround a win mi prepoznaje kao stereo.zasto????
Imam jednu perl skriptu i nemogu da ga pokrenem.Imam WinXP ActivePerl(5) i perl skriptu. E sada pokrene se on ali se za trenutak ugasi sta da radim???
Ima tko? na PM Mislio sam na link neki!
Želim staviti u prezentaciju u zaglavlje i podnožje neki tekst,ali ne uspjevam, šta god napišem, jednostano se ne pojavljuje!
Ovako... zelio bi neke file-ove snimiti na cd, ali da mogu uci u taj cd samo kad upisem pass, inace da pokaze kao da je prazan cd ili nesto slicno... Ajde ak neko zna nek javi... Pozz :respect:
Bios normalno očita svih 4GB rama, no u winsima pod info prikazuje 3,5 GB. Radi se o XP wulgaris. Jel zna netko kako poštelati to? malo me to sekira :)
moja komfa je c2d 2.0 ddr2 1gb i windowsi se dižu skoro pa min. a diže par programa:
Pokusavam unaprijedit bios, jer mijenjam procesor. I sve sam nasao na netu, novi bios i flash program. Medutim kad udem u taj program, nemogu nista, stoji upaljen nekih 10 sec i sam se ugasi. Mogu li koristi neki drugi flash program ili bas moram taj, sa sluzbenih stranica moje maticne ploce?
imam jedan mali problemčić stari komp mi je vrisnuo pa sam bio prisiljen kupit novi i ovdje je problem sada imam matičnu koja podržava SATA2 diskove a na starom hardu imam jako puno muzike a stari disk je ATA sad jel se nekak strari hard da spojit na novu matičnu? matična je gigabite P3
Edit: Rijeseno. RaznimKombinacijama. Valjda neki virus. Lock.
Koja je razlika izmedu ove dvi vrste hdd-a? Imam ovu maticnu i znam da mi na nju moze ata, a moze li i sata??? http://www.superwarehouse.com/Asus_P4GE-MX_Motherboard/P4GE-MX/ps/431717
ako moze neko da mi preporuci neki softver za tv kartu proizvodjac giga byte, ovaj sto dodje uz nju je totalno bezeze !? hvala
Kako to napraviti ?? pomocu kojeg programa ???hvala
Molim vas ako imate kakav program ,sa koji bi skinuo muziku sa dvd. Probao sam sa dvd clonerom i dvd shrinkom tamo nevidim opcije. Radi se o dvd od moje frendice voditeljica je plesa i pilatesa i zamolila me da joj skinem, sa dvd samo muziku ali bezuspješno se mučim tri dana. Ako neko zna neki...
Kad koristim Firefox cesto mi se dogada da pri gledanju videa na nekim stranicama zastanu i zvuk ide sa slike stoji, zamrznuta. Najcesce na dnevnik.hr Kad gledam isti video na toj strnici sa IE nema nikakvih problema! U cemo je problem?
Evo ovako, ovdje je patch za otvaranje icq linkova u ostalim browserima... http://rapidshare.com/files/62977860/icq_link_patch.zip Međutim, još uvijek nisu rješili linkanje youtube linkova, odnosno ispravno linkanje, pa ako tko ima kakve rješenje, zahvalan sam ;)
Imam jedan čudan problem (očito se samo meni može desiti). Imam Photoshop CS3 (10) i pred par dana mi se desilo da svi psd fajlovi koje sam sačuvao - kad ih probam otvoriti pokaže "Could not complete your request bacause of a program error". Da stvar bude zanimljivija - uredno mogu otvoriti iste...
Iz nekog nepoznatog razloga, ne radi mi niti quick reply, niti obican, niti preview... no jedino iz Opere. Trenutno pisem iz IE-a i u njemu sve radi OK (dobro, dobio sam desetak virusa no to je uobicajeno). Jel ima netko ideju sto da napravim, osim reinstalacije koja nije moguca. Opera 9.20
imam XP i na hard disku imam par foldera kad hoću otvoriti određeni folder komp zblokira i pokaže određen error onak microsoft windows has occur a problem... probal sam defragmentirat disk cijeli ali isto opet jel ima kakve veze ako u to folderu postoje samo datoteke i to 67 i sve zajedno velike...
Ovako pokusao sam ovo instalirati ali nikako nemogu pogoditi kako. Pa ako neko zna moze li napisati malo turtial radi se o ovome VS: away by maximhuz Miranda: away by maximhuz Winamp: away small by maximhuz Wall: Dark Wood by zygat3r Dock: homemade CD art display skin: VinylCase v1.4 by...
trebala bi mi pomoć oko presnimavanja divx u dvd format u biti problem je kako ubaciti titl kod ripanja,da li moram i titl knvertirati sa nekim programom.Nisam se nikad bavio sa time
Donio mi prijatelj stari comp sa instaliranim XP-om na NJemackom jeziku te bi htio imati EN i dolazim do problema? Upalim comp te "DEL" no winn se i dalje dizu bez ulaska u biose,probao sam F1......F12 no ne uspijevam uci u biose je mu moram nastimati da cita sa CD-a Moze li mi tko...
evo ovo mi se pojaviljuje i na kompu i na lapu, na lapu non stop. samo od sebe. jedan dan je ok, drugi opet iznebuha samo dode down sistema i ugasi se komp. sta da radim, ne znam vise sta bi...? :cry: :cry: :mad:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma