Moze preporuke za ovaj OS,izgleda mi bolje od Viste http://www.youtube.com/watch?v=nPecBxM2f6c
Koji vi koristite za skidanje filmica sa youtuba i drugih takovih stranica ....hvalaaa
Kad pokusam nesto skinut i kad pritisnem misem na link za download prvo mi se otvori BITCOMET i nudi mi da skidam preko njega. To je postalo iritirajuce jer svaki put ga moram gasit. Kako iskljucit tu opciju, malo sam cackao u COmetu al nista nisam nasao...
treba mi ovaj program za školu a na netu baš nisam našao ako netko zna link ili ima na hardu neka mi molim vas uplouda ovdje... bio bih zahvalan..
Več dugo imamo priliku testirati office 2007 pa da čujem koja su vaša mišljenja u usporedbi sa starijim verzijama, funkcionalnošču? Meni je osobno predobar, stvarno je jako jednostavan i ima puuuuno mogučnosti koje stariji office nisu imali pogotovo one grafičke prirode.Po meni jedini veči...
Trebao bih neki podsjetnik koji ce se uvijek dizati sa wind.. na desktop ...hvala
upravo prije jedno sat vremena sam imo jako neugodno iskustvo s piratskim winxp pro najme imam orginalne ali ih nisam mogo aktivirat pa sam stavio piratske i šta mi se danas dogodi ja vjutro odem na cafe mobil i komp počne proizvodit čudne zvukove ja zavirim u kučište dignem glavu prema monitoru i...
Bok.. Naime skino sam igru PES 2008 i sadrzi nesto malo vise od 5 gb u jednom iso fileu..Neda mi se kupovat dual layer dvd jer su preskupi po jednom komadu a zelim tu igru snimit na dva dvd-a obicna od 4.7 gb a neznam kako to napravit a da kasnije kada pokrenem instalaciju s ta dva dvda da se...
Imam problem vezan za ovaj program ako je zapravo itko čuo za taj program. naime, kad napravim nešto, bilo što, ma ne moram ni ništa napraviti, samo spremim level i želim otići na build wmb, ali ništa, kao da nisam stisnuo, ništa se ne otvori, nikakakv dijaloški okvir, ništa, da si možda skinem...
kako da ubacim pjesmu u karaoke program, jel je treba pretvorit u midi ili sta, ako treba u midi njel mi moze neko dat link na (po mogucnosti besplatan) program
Ovaj problem mi se vuče jako dugo, ali sam ga uvijek ignorirao.. Fora je u tome da u TB-u koristim 3 mail accounta od kojih samo jedan može biti definiran kao defaultni. Moj mail je defaultni i TB u njega ulazi odmah pri pokretanju. Stvar je da nekada (dosta rijetko se to događa) zezne stvar i...
dakle probao jesam nero vision express ali javlja nekakvu bedastu grsku(encoding error kao) pokusavam napravit iz 700mb avi-ja video fajla dvd klasicni jel. imal neki drugi program za to jednostavniji il kaj ? kad pokusam isto napravit sa socjalnim 50mb trominutnim spotom , to zeli...
Neki dan sam reinstalirao sustav ovaj put stavio Home premium umjesto Ulitmate i eto sad primjetio sam da kad pustim mp3 glazbu sa harda da zatrza svakih par sekundi. Slično kao kad ploča pucka. Prije na Ultimateu to mi se nije događalo, a stavio sam isti driver za zvuk realtek ac97 6251. Jel imao...
Ako netko želi može probati naći taj file na svom kompu pa mi postat ;) dakle tražite ibm00003.exe
...koristi li ga itko... ...ja sam probao danas sa frendom razgovarat...ima malih problema sa kašnjenjem (pa ono,ja ipak imam modem,dok frend ima ISDN pa njegov glas brže dolazi)...uglavnom,zadovoljan sam...
Instalirao sam drivere za graficku i maticnu al vidim da opet imam ozbiljnih poblema. Zvucnici mi ne sviraju iako su u dobroj uticnici i slika u meda playeru lagano zastajkuje dok u bs playeru nakon 2 sec izbaci van, kad pustim video. Par puta sam instalira drivere al opet isto. Maticna je Intel...
Dosada sam radio capture videa sa kamere preko Windows Movie Makera (konkretno neke utakmice)... Međutim sada trebam "izrezati" neke akcije ali već sa snimljenog dvda... Postoji li takav program? Plesae help :cry: Hvala :) EDIT: Riješio sam pomoću programa Fraps... Može :tclosed:
Činjenica da Windows Vista Microsoftu šalje određene informacije o vlasniku nije novost, no sad kad je Softpedia detaljno istražila što Vista zapravo radi iza naših leđa, stvar se čini zabrinjavajuća Softpedia, stranica na kojoj možete naći detaljne informacije o softveru, istražila je sve...
Dali je ikako moguce na MSN-u napravit da moji kontakti mogu slusat muziku koju ja slusam???? Mislim dali postoji nekakav plugin???
Imam tv karticu i htio bi snimati u avi format, koji codec je najbolji, koje postavke? Gledam aXXo-ve filmove,ripani su s dvd-a i convertirani u avi format, slika je prejebena, e sad ja bi tako htio preko tv kartice snimiti. Imam p4 3.0Gz procesor, 768mb rama, ostalo mislim da za to nije tolko...
Kad umetnem sliku u Word, Powerpoint, Wordpad, ... ta slika nestane sa ekrana. Kad minimiziram prozor i vratim ga opet vidim sliku pa opet nestane... U Powerpointu uopće ne vidim podlogu koju odaberem, iako je sve u redu kad pokrenem SlideShow. Možete li mi pomoći?
Pozdrav svima... Evo, sjedim ovdje na faxu u labosu, i svi kompovi su umreženi... I mene sad zanima kako ja mogu sa svog kompa poslat instant poruku na drugi komp? (ono da mu iskoči odma na monitoru) ?? Znam da samo to nekako radili u srednjoj, čini mi se preko command prompt-a ili nešto......
Dakle,*.PL datoteke su datoteke napravljene u Perlu.Zna li itko kako pokrenuti *.pl datoteku bez da imam perl na svom računalu??Stvarno mi je potrebno...:comp: :cry:
Imam xilisoft video converter za to... jednostavno ništa ne radi, stavil sam jedan rm file unutra i kad namjestim one postavke i stisnem encode i to jako polako ide... i dođe do 100% i još ide :S nikako da stane jel ima koji sigurni dobar prog za tu namjenu? trebam ovo kaj piše u subjektu iz...
akle, imam tri kompa spojena preko wlan-a, dva sa vistom i na jednom xp.. E sad, dolazi do problema sa sheranjem datoteka kod viste, npr.. Folder "Pubilc" koji je automatski sheran, radi bez briga, dok ja stavim neki drugi folder na Sharing, on se pokaže na drugim kompova, međutim u njega...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma