Treba mi program koji može isjeći točno određeni (u sekundu) dio filma i da se taj dio opet sprži kao novi dvd. Koji bi to bio?
Ovako instalirao sma windows xp i sada ma zaj.. ovo gore kaj sma na slici zaoruzil jer neznam kako to maknuti probal sma sve ali nece,ako netko zna neka mi pomogne. Evo Slike: http://img212.imageshack.us/img212/6686/69927245qu9.jpg Hvala unaprije
trebo bi navedeni screansaver ako neko ima neka javi
evo imam problem, napravio sam si .gif animaciju koja je slicna ovoj sta imam za avatar...i problem je u tome, sto npr. ova ima 8kb a na blog.hr je dozvoljeno 5kb za avatar... i jel ima koji program sa kojime se to moze kompresirati ili ako jos bolje jel se moze to kako preko photoshopa ili...
frend ima sluzbeni laptop koji je zaduzio i mora ga ostavit u firmi, sumnja da mu neko kopa po lapu dok ga nema, sifru ima ali je opce poznata jer sef tako trazi. da li postoji neki program koji bi biljezio kada i sto se radi na njegovom kompu? hvala
Problem je u tome sto sat stoji kad je PC iskljucen... I onda kad ga ponovo upalim on ide dalje... Neznam dali je u pitanju baterija na maticnoj jer je maticna nova... stara oko 2 mjeseca...
Znate li zasto na sajtu nece da se otvori baner koji sam postavio i pored cekanja od par dana dok u Internet Exloreru napreduje i pocinje da se ovara,ali se slika ne vidi....?????
ok zanima me jel moguće ubacit pdf u word kako bi se mogao modificirat,brisat,dodavat itd. tekst? fala unaprijed:jackie:
Trazim program i upustvo kako da prebacim nesto sa onih starih kaseta na racunar.... pomocu kakvog programa i kakva mi je oprema potrebna za to???? Izvinjavam se unaprijed ako je ovakva tema vec postavljena...
Koliko se sijecam kada kliknem Tools onda imam izbornik -Folder options- i tamo mogu odabrati da vidim ili sakrijem sistemske fajlove... ekstenzije... itd. gdje je to sad nestalo??? evo slika (thumbnail) Help!
Jel moguće ovo, postoje li kakvi problemi ,jel se mora spržit na cd pa instalirat, kako se driveri instaliraju itd..
evo ovako, kad dizem windowse javlja mi se error za lwm (msn) da cant find loader.exe, ja stisnem ok, i onda se normalno msn digne i sve normalno radi... jedino sto iritira...googlo sam al nisam naso rjesenje... :dunno:
Imam ovu karticu dosta dugo i uvijek sam iz nje dobivao stereo zvuk (left+right), a u najgorem slučaju samo mono (ovisi o kanalu kojeg gledam). Danas sam skužio da uz lijevi i desni zvučnik radi i sub - tako mi je palo na pamet da pitam mogu li kojim slučajem upogoniti svih 6 kanala. Mislim da...
imam problem , a taj je da kad mi ide neka glazba i kad hoću izać iz media playera, izađem, ali glazba nastavlja svirati.:confused: sve mi je origigi na kompu, od winza po media playera
Imam jedan mp3.nrg file. U njemu se nalaze mp3 pjesme. Pokrenuo sam file , otvorio se nero i spržene su na cd. Međutim, ni jedna pjesma se ne može pokrenut a sve imaju svoju punu veličinu. U neru sve su pjesme imale na sebi crveni križić. Dok se pržilo za svaku pjesmu javljana je poruka kako...
Prilikom dizanja windowsaXP, sustav se ne diže do kraja nego samo do pojave wallpapera (samo slika).U tom momentu preko task menagera stisnem log off i kada se ponovo logiram sustav se digne normalno. Kasnije windowsi rade OK. Da li netko možda zna o čemu se radi?
to mi everest pokazuje (rozo su oznaceni oni koji mi trebaju odma na pocetku, i njih nezelim gasiti) uglavnom problem je kaj dok palim lap mi treba mjesec dana da on bude spreman za rad... sad koje od tih smijem maknuti i kako?ili imate jos kakav savjet da ubrzam paljenje/gašenje kompa.. ...
Dal postoji koji normalan i stabilan program za korišenje file sharinga u mreži. Naime, ovaj od windowsa mi zadaje glavobolje otkad....je stvoren! :rolleyes: Dva kompa se spoje, poriftaju se adrese, šera se par stvari, sve se vidi i radi ko ura. Onda kad se jedan restarta, više ne vidi drugog,...
Zanima me dali je nekako moguce napraviti da stavim jednog limited usera (na win xp) te da on moze koristiti samo jedan folder na hard disku (Muziku). Znaci ja bi kad se logiras na tog usera da nema nista na desktopu, samo taj jedan folder (odnosno shortcut do tog foldera) i kad ga otvoris da...
jel zna netko kada službeno izlazi? kada cu moc skinut sa microsoftove stranice. jel i dalje komp. može raditi bez spoja na net.? Hvala svima! PS: ima li gdje naci screenshotove od SP3 i jel se to isplati? jel moguce SP2 vratiti poslje?
imam taj program za tečaj engleskog (originalno zapakirano) ali sam izgubio onu malu "knjižicu" za cd key. pa ako netko ima, molim vas! Hitno mi je. može i na PM HVALA!
Upravo sad navečer kad sam isčekivo novu godinu frendu se sjebo komp (zvao me je jel mu je HQ za komp -50) Prvo mu se bio zašteko gumb za paljenje kompa. To sam nekako namjestio... Ali sad kad palim Windowse oni se počnu podizat i odjedanput CRNA SLIKA! Nikad to još nisam vidio u životu. :confused:...
ovakvu sam sličnu temu vidio na jednom drugom forumu pa eto samo proslijeđujem. ide ovako. cilj je napraviti u nekom programu za crtanje, Photoshop, Paint, GIMP šta ja znam napraviti sučelje za novi windows. znači totalna sloboda izražavanja. Windows će se kao zvati Vienna ili tako nekako, ali...
Nije mi jasno kako se može preko toga programa slati sms, no znam zašto se nemože zvati, nemože se zvati zbog toga što još nisu napravili verziju programa za hrvatsku ali mislim da za sms jesu ako netko zna odgovor molim ga neka se javi please !!!! :bigjump: :ontopic: :retard:
Ovako: s neta sam skinuo TrueType font Apple Garamond. Njega sam u registryju postavio kao sistemski font, i funkcionise. No, kada zelim taj isti font iskoristiti kod prozora u temama, tj Title Bara, menija, on se ne pojavljuje na listi a instaliran je. Moze li pomoc? Slika:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma