Frend mi ima novopeceno racunalo... Amd athlon 64×2 4200+ Asus M2N Ram 2gb Grafa 8400 gs Ami bios Problem je slijedeci:::: Instalirao sam mu XP profi te nakon svih sitni potrebnih programa sam napravio Acronis image ako krene po zlu...
kako je navedeno treba mi program za crtanje el.shema nešto tipa EWB ali ako je moguče da ima manje mb:retard: :retard:. jel mi relativno hitno treba a ja si baš i nisam dobar s prometom:chatter: :chatter: EDIT:našo sam neki EWB od 3mb i još bi mi trebo program za crtanje tiskanih pločica...
ovak , skinio sam s mininove 8 GB spotova i sad bih to snimio na dvd da bi mogo gledat u autu. Dosada sam pravio samo VCD u neri , a sad bi snimio cijeli dvd sa spotovima , bez menija . Pokušao sam sa AVI2DVD ali mi ne da da ubacim multiple files , tj. mogu samo jedan spot stavit na dvd (???). ...
Trebam zipati 3 gige podataka koji se nalaze u 6000 fileova i svaki treba biti u svojoj arhivi :hunter: Desni klik ne pomaže jer winsi nemru hendlati toliko podataka. Kako? :wstupid:
imam jedan problem, uspio sam naci samo 17 lupova i ostalih zvikova u programu, a pise da ima 1000, kako da nadem ostale, molio bi da mi neko pomogne !!!
error 1256 ili tako nešto i još mi izbacuje "error communicating with kernel" zna li itko išta o tome? pomoć........
Pozz, treba mi neki program za obradu videa koji ima efekte u sebi.Znaci da se dodaju neki svjetleci efekti,animacije i tako.Koji je najbolje za takvo nesto? Tnx unaprijed.
instalirao sam Xfire i pogledao jel igru podržava i sve je dobro ali kad uđem ne znam kako nešto napisati... kaj da stisnem? :ontopic: :confused: INAČE: igram GTA SAMP
Koja verzija DirectX-a za XP je najnovija? Uz Vistu dolazi DirectX 10, ali neznam jel postoji ta verzija za XP... Na službenim stranicama nudi mi se verzija 9c kao zadnja? Dakle jel postoji verzija 10 za XP i gdje ju skinuti?
Imam jedan problem. Instalirao sam Spybot Search&Destroy, očistio laptop od gluposti nekih i sada mi se pojavio novi problem: - kada hoću otvoriti D ili E disk dvoklikom mišem, iskoči: ACCESS IS DENIED. Mogu samo desni klik pa na open. Kako to promijeniti? Maknuo sam Spybot, ali svejedno i dalje...
imam pitanje: kako mogu spržiti divx sa hr title-om na dvd? znam da mogu pomoću programa XtoDVD preformatirat divx u dvd, ali kako dodati subtitle da bude dostupan? hvala
Iskace mi prozorcic sa sljedecom greskom: nekako mi je sumnjivo.....
evo tražim nešto kako auto key press nešto znaži ja bi tio program koji sam klikne F5 i za 35sec ctrl + w pa opet f5 i tako loop jel slučajno postoji tako šta googla san al nisan zna šta da tražim :P
Ovako imam jedan ilm i rastavljen je na 3 djela svaki dio po 100mb i sada bi to sve trebal spojiti da sprzim na cd,ali treba mi da kada dođe na kraj prvog da mi odmah na drugi dio prjeđe kao da je u kompletu.sa cime to da napravim? Hvala
Kojim programima je najbolje skidati swf filove s neta i prebacivati ih u exe??? ajd neki savjet, al po mogucnosti da su programi besplatni ili da nije tesko naci serial... hvala
Pomoć ne mogu instalirat windows Pozdrav,kod prijatelja je pao sistem i pokušali smo ponovo instalirat win.xp,međutim počne bootat sa cd i stane,pokušali smo i sa flopy win98 ali ni iz dosa se ne da pokrenut.HD sam prenijeo kod sebe i instalacija je uredno prošla,ubacimo u njegovu mašinu pojavi...
starter MFC Application has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience Da li Vam je poznata ova greška?
več nekoliko sati pokušavam instalirati XP na Acer TravelMate 5320, i moj problem je što svaki put kada pokrene instalacijski cd izbaci mi da ne može naći HD. Inicajalo su bile dvije particije na kojima su bile datoteke za insalaciju linuxa (koji nisam uspio instalirati). Uspješno sam...
Dali je moguce Windowse XP prenijet sa jednog harda na drugi da mi sve ostane kako je, mislim svi programi instalirani??? Imam hard od 160 GB, sad sam dobio novi od 350, sada bih htjeo prebacit ove iste windowse na taj novi da mi programi ostanu instalirani i nista netaknuto, sve potpuno isto....
najme neznam jesam li ja to glup čorav il kaj al nikak nemogu snimit animaciju...samo mi snimi jednu sliku...
Tražim čim jednostavniji program koji podržava capture sa kamere i prženje na svcd ili dvd. Ne zanimaju me "turbo profešnl" programi nego baš za početnike. Prošvrljal sam ih desetak i svi imaju falinge. Idealano bi bilo nešto tipa Windows movie maker sa mogučnošću prženja ili bar sejvanja u...
Kao sto i naslov kaze neradi mi kad na desktopu na bilo kojem shortcut-u kliknem na properties pa onda na find target. Nista se ne dogadja,nikakve poruke upozorenja ni nista. Probao sam napraviti nove precace ali isti problem ostaje. Imate li kakvih ideja?
Naime, imam problema sa pojavljivenjem datoteke koja je već izbrisana.. Napravio sam jednu datoteku na desktopu i svaki put kad ju izbrišem, kroz neko vrijeme mi se pojavi natrag, prazna, doleti od nikud... Probao sam razna čuda, instalirao sam i TuneUp da proba rješiti to... ali svejedno...
možda sam pogriješio sa temom u ovom podforumu pa se unaprijed ispričavam! imam jedan jako glup problem!prije nekoliko mjeseci sam napravio!mail na net.hr na kojem sam imao jako važne podatke,ali pošto ga nisam dugo koristio zaboravio sam user name i password,pa bi mi trebao neki program kako...
Evo ovako kod jednog prijatelja dosao novi racunar mislim da nije bitno kakav je ... ali eto sve karakteristike ne znam dual core; 2gige rama.... 512 graficka,.,,,, uglavnoom sve naj! i sad ja uzeo mu lijepo instalirao Winamp i sve je radilo ok... do jednom zove on mene i kaze nema zvuka ne...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma