evo ovako naime u my docsu koji je na c disku u muzici imam folder sa 4 pjesme kada kliknem na neku od njih kom stane na 30ak sekundi i onda se tek selektuje ta pjesma. ako je probam otvoriti u nekom playeru PC se zaledi. probao sam ih izbrisati ali mi izbaci cyclic redundacy check error. sada bi...
treba mi neki program koji prati pokret kamere...ako je moguče da mi date i link...:banme: :banme: :banme:
problem je ovakav imam jedan mp3 veličine 200mb koji traje 3sata sad jel postoji koji program koji može sam izrezati pjesme a da ja nemoram pjesmu po pjesmu
S kojim programom mogu napraviti meni sa autorunom, znaci kad ubacim cd u komp i stavim neke fajlove na njega da mi u meniju budu ponudjeni (nekakav film, slike, word dokument...)??? Ako netko zna skojim programom se to moze molio bih da mi kaze...
CPU amd athlon 3000+ 2.01ghz MB gigabyte k8ne,socket754......... grafa x800gt,256mb pcie napajenje codegen model 300xx,400 w ram kingmax 2x512 + 1x1024 400mhz ddr promjenio graficku: hd3850 512mb.... prije 20 dana srusio win. jer je poceo "stekat-smrzavat" to traje oko 2-3 sekunde...
Trebao bi recimo kada prebacim na slijedecu pjesmu zelio bih da se ona koja je prije bila zelio bih da se malo duze cuje...
Dali netko zna kako spremiti project napravljen u Ulead VideoStudio u .avi formatu??? Sve sam napravio i nikako nemogu nac di ga mogu spremit, samo ima mogucnost spremanja projecta u nekom uvs formatu.... I dali netko zna zasto mi nema zvuka iz clipova koje sam stavio u project??? Uzeo sam jedan...
Posto sam na dial-up nikad ne znam da li me neko zove kad sam online... pa me zanima da li postoji neki program na PC ili nesto slicno sto bi moglo pokazati ko me zove... ili ako nista onda bar da me je neko zvao ili sta ja znam biilo kakva signalizacija???? I jos jedna stvar me zanima da li je...
pozdrav svima. imam par pitanaj vezanih za ubuntu. naime, već duže vremna razmišljam da se prebacim sa windowsa na linuxe, jer mi windowsi pomalo idu naživce, a i linuxm mi se uopće ne čini lošim. pitanja: 1.je li problem instaliurati linux na komp, mislim, jel postupka isti kao i za windowse...
kako u winampu v5.33 namjestit da svira sljedecu pjesmu na listi a ne da on slucajnim odabirom bira sljedecu pjesmu ?
Dakle,doticni program Fruity Loops Producer Edition 7.0 sam skinuo danas i namjeravam malo pravit muziku. Imam dvije klavijature i volju za se zahebavat s tim. Na prvi mah mi se cini fakat komplicirano. Znam da se moze i bez klavijatura jer sam program ima u sebi svakakvih zvukova. Moram li imat...
Imam jedno starije racunalo, 166 mhz sa cini mi se 32 mb rama i na njemu je win 98.Prijatelj je nesto pokusao radit na njemu, i sad kad se pokrenu windowsi pise da je program ilegalan i nemozes nista radit.Skinuo sam sa neta 2 verzije 98-ce second edition, al mi svaki put kaze da imam instalirani...
Evo ovako skinuo sam sebi onaj patch koji mi je potreban i jos nekoliko i tema i sve je se to super slozilo... ali sada kako to koristim primjeceujem razne probleme... 1. Kad npr minimiziram neki prozor desava mi se to kao da minimizira pa vrati i onda opet minimizira prozor nadam se da ste me...
evo preporučio bih ovo svakom tko slučajno želi vistu a nabrian je na xp i teško se odviknut,od ikona sidebara wmp11 ie7 i ostalih gluposti viste funkcije i ostatak i dalje pripada xp-u(logon i boot su vistini takođe') uz njega se dobje naravno hrpa programa novijih(15.10 se bio relese) tipa...
problem s ActiveX control-om (ne želi se pokrenuti) ili što god već. Nego sljedeće je: kada otvorim forumsku stranicu gdje su youtube prikazi tipa koju vrstu glazbe slušate, ne želi mi pokrenuti video klipove javlja mi sljedeću poruku koja se otvara u zasebnom prozoru: Click tu run an ActiveX...
Kako napravit u photoshopu resize layera, imam jedan crtez, koji mi nije dovoljne velicine, samo bi background trebal povecat, za nekih 200 pixela, 100 sa svake strane, kak to napravit?! Hvala
Ovako imam nekakvih problema, neznam ni ja scime.... Prije 2 tjedna sam stavio u komp gigu i pol rama (imo sam pola gige i ubacio jos jedan mobul od gigu i jedan od pola, sveukupno 2 gige). Prvih 2 sata je sve radilo super, no onda se komp nije htjeo upalit, odnosno pocnu se dizat vindovsi i...
Recite mi nesto vise o ovim windowsima. Tune up utilities mi preporuca prelazak na 64 bitne windowse da bi bolje iskoristio performanse procesora i samog racunala. Neki kazu da je jedina prednost sto ucitava vise od 3 gb rama, ja imam 2 tako da mi je to svejdeno. Kakva je situacija sa driverima,...
Evo dogodila mi se banalna situacija, imam 2 hard diska od 40 i 80 gb. Danas sam isao instalirat nove windowse i na dijelu kad se diskovi particioniraju zabunom obrisao particiju (sa 80bb-ajtnog harda) na kojoj su bili jako vazni podatci. Odma sam uvidio da sam napravio sranje i prekinuo sam...
Malo je zeznut naslov,heh :),ali me valjda svatate. Znaci treba mi da prebacim coockise(posjece stranice,zapamcene acc i to) u novi windows.e sada kako to uraditi?jel treba prebaciti ono iz aApplication Data ili sta? Pls help. Tnx unaprijed. :wave:
Evo, info pitanje... Koja je granica ram memorije koju XP može čitat/koristit. Mislio sam si stavit 4GB, nisu skupe sada memorije, ali sam čuo da nemože čitat i radit sa 4GB... Any idea?? btw. to bi bila dva keksa od po 2GB... (2x2GB)
molim vas recite mi (ako tko zna) kako mogu konvertirati divx u dvd video a da imam i titlove na dvd-u. Mogu li ih prije konverzije nekako "sljepiti" na divx
Molio bih ako itko ima registration key, ili ga može nabaviti, neka mi pošalje na PM, bit ću mu jaaaaaako zahvalan!
Koristim već dugo firefox i prije par tjedana mi se dogodilo nešto čudno, ne razumijem u čemu bi mogao biti problem! Problem je sljedeči! npr kad nešto skidam, ne pojavi mi se ondaj dawnload prozor, nit progres skidanja, a kad otvorim dawnloads prozor, nema ničega ni progres niti niš, ne...
Ljudi koju javu koristite? Ja sam do sada koristio 1.6 tj. zadnju, nju bi mi automatski skinulo al sam cuo da je losa, neke aplikacije slabo podrzava pa su mi predlozili da skinem Ver 1.5.0.11 ili 1.5.0.06. Sto vi mislite, i zna li netko di bi mogao nace ove starije verzije???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma