Stavio sam friške windoze, i otkrio skrivene datoteke da budu vidljive. Kad na njima lokoti i nemogu ući u njih. Kako da to skinem, stavio sam masu windoza i nikada mi nije bilo nasto da nemogu uci u fajl. Naravno da sam administrator, a i inace je samo jedan user.
dakle...dešavalo mi se da mi se slika zamrzne i nemogu više upalit komp...onda ga pokrenem u safe modu i izbrišem drivere od grafičke te ga onda mogu upalit u normalnom modu i instalirat driver-e ponovo...i tako je radilo neko vrijeme dok mu opet ne dođe žuta minuta...no sad, posljednji put...
Dobar dan ljudi,imam jedan problem. Zelim instalirati xp na sata hdd,konkretno maticna je ova http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoe1333-D667%20R1.0 ali nemogu naci za nju raid odnosno sata drivere,ako uopce postoje?Zahvaljujem
Pozdrav! Evo me na Cafe Mobilu nakon dugo vremena, javio mi se na kompu problem koji sam probao riješiti na sve načine koji su meni pali na pamet + sve što sam našao googlanjem i ništa.. Dakle, da počnem: Radi se o LG DVD pržilici ( HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 SATA ) Na My Computer se pokazuje...
http://www.kapljica.net/kss/ Changelog: -------------- v1.3 - do 10 primatelja jedne poruke
Evo, da počnem odmah s pitanjima: 1. Hard disk mi je podjeljen na 2 particije, na manjoj od cca 40GB ( C: ) mi je instaliran XP, dok mi druga ( D: ) od cca 260GB služi za dokumente, instalirat igrice i tako... Sad sam skinuo Windows 7 s torrenta i želim ga instalirat umjesto XP-a... Ono što me...
imam auto dijagnostiku visu uniscan koja radi u dosu odnosno mora se pokrenut iz dosa...našo sam jedan stari hdd na kojem je windows 98 i sad me zanima kak pokrenut cd u dosu...hvala
Da vas pitam ovdje da ne otvaram novu temu sad: jel vama radi sleep, odnosno suspend opcija? Ja cesto stavljam laptop na stand by medutim na Ubuntuu kad ga suspendam jednostavno se nece "probudit", samo mi stoji crni ekran i jedino sto mogu je izvadit bateriju jer ne reagira na nista :-/
kolegica je instalirala powermixer2. kad klikne na bilo koji program, otvara se s tim sranjem tj. ne otvori se jer je istekla licenca nego samo ponudi da se kupi key nemoze uninstall programa jer ga opet otvara s tim programom nemoze system restore jer ga opet otvara s tim programom -.-'...
Imam 7 ultimate i sp1. Jučer mi je počeo štekati zvuk pa sam mislio da su možda slušalice u pitanju. No danas, uz zvuk, počeo je i štekati miš, film na bs playeru kao da je malo usporen (zbog čega vjeroajtno i šteka zvuk). Malo googlao i jedino normalno riješenje koje sam našao je nova instalacija,...
Izasao je service pack 1 za Windows 7. Ovo je DVD image za sve verzije (x86 i x64): Download ~2,0 GB (2.048.196.608 bytes) Nisam jos osobno isprobao (upravo skidam)... Pozdrav
Prijatelj donio jedan jako stari kompjuter- Celeron 700MHz, 256MB RAM. Imao je XP na njemu- ali se "strgao". Pošto je dosta slab kompjuter i njemu trebaju samo internet i office- mislio sam mu instalirati neki Linux. Kako za Ubuntu preporučaju 512MB RAM- a, skinuo sam Xubuntu. Stavim CD, boota...
Oprostite na neznanju.... Ajde mi recite kako da skomponiram na DVD da kada dižem instalaciju na komp da se uz Win7 odma instalira Office, Mozilla, Nero, Winamp, K-lite codec pack, Adobe Reader ono da je komp odmah za upotrebu a ne ovako kada stavim windoze moram jedan po jedan program...
Ovako, kupio sam novi laptop, Acer 5552G, neznam hoce li vam ovo sto znaciti (ASPIRE 5552G, AMD Athlon II Dual-Core P340, 2,20 GHz, 2048 MB, 15,6", 1366x768, SATA 320 GB, Linux, ATI Mobility Radeon (tm) HD 5470/512MB DDR3, DVD±RW DL, 1x 10/100/1000 Ethernet,802.11b/g/n,USB 2.0x3, 2,6 kg, 1,3MPx...
Pozdrav! Brat uzeo Asus netbook EEE PC 1001PXD-WHI025S ilitiga OVO i zamisli ti njega,ne da promijenit destktop pozadinu. Na netu sam našao podatak da se na Win 7 starter to ne može ni mijenjat,al znam da se to najvjerojatnije može hacknut pa me zanima ima li itko iskustava s tim. Hvala. ...
OK,gledajte ovo. Installiram ja Mafiu 2.I ono sve radi OK,samo kad je exitam uvijek mi se zamraci ekran i stisnem (ctrl+alt+delete) i task manager i sve mi se vrati (boja,tj. svjetlina). I zaboravim ja to jedan dan napravit.Tek ono sljedeća paljenje :" Windows shut down unexpectedly." (nisam...
Ovako- kompjuter je 2GHz Pentium, Abit I7-G matična ploča, 1,2GB RAM i neka socijalna grafička. Kompjuter se pali, dođe do ekrana za odabir vrste boota (Safe mode, +command prompt, +networking, Last known good configuration i Normally). Odaberem normalan boot (ili zadnje dobre postavke), prikaže...
Prije nekoliko dana sam kupia grafičku karticu ati 4870, ali imam poteškoća sa zadnjim driverima ( catalyst 10.4). Jeli ima tko sličan problem? matična ploča je asus p5ke
Pozdrav svima,imam problem da mi kompjuter normalno radi ali kad ga posaljem u standby on ode,kad ga probudim dugne se normalno ali nakon nekog vremena smrze mi se slika a zvuk se cuje normalno,windowsi frisko instalirani prije par dana,to mi se prije nije desavalo a promjenio sam monitor pa neznam...
naime sve radi tv tuner ima signala pronađe signale i sve ljepo naime desi se je jedan problem a ja razbija glavu i nikako da ga otklonim.. jučer je kada sam gleda tv u ne ful scernu nego samo pola ekrana bile su funkcije teleteksta i za mnjenjat programe a sada je samo kada stavin da je slika...
Naime, prijatelj ima problem. Kod paljenja, tipa da treba u safe mode su mu sva slova u biosu pomiješana. On je zaključio da je ne češkom ;D Naravno, na engleskom je i mogu prepoznati pojedine riječi- ali slova su ispremješana (ima i nekih znakova). Usput sam mu instalirao drivere za grafičku,...
Imam Hrv verziju Ultimate Pitanje, da li se može imati isto onako kada se stisne "start" (ikona starta) pa "Svi programi" se programi listaju kao na Win XP-u a ne ovako da moram pomicati slajder da dođem do željenog prog.
Zanima me kako da namjestim u opcijama da mi se komp automatski spaja na internet. Imam Iskon DUAL paket, prva zaštita mi je WEP key na rooteru i na njega se kompovi automatski spajaju, e onda moram kliknut na posebni connection da bi se spojio na internet. I da kad bi to sredio dal bi onda sa...
Bok ljudi, di ima za skinut LIP na njemackom za WINDOWS XP Sp2?! to bi trebalo bit besplatno ako se ne varam ti lipovi?!
Pozdrav.Imam jedan gadan problem.Na kompu mi je curica od frenda stisnula rukama po tipkovnici...tko zna sta je stisnula,i sad mi se pojavi onaj dio di pise da dignem komp u safe modu ili da ga startam normalno jer je doslo do neke greske..i sta je najbitnije kako god da ga startam pojavi mi se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma