Imam ogroman problem u zadnje vrijeme sa ovime,kada stavim bilo što da se skida preko uTorrenta sve radi odlično ali čim počne "sijanje" nakon nekoliko minuta (nekad više nekad manje) komp izbaci plavi ekran. Plavoekransku opciju sam stavio u trenutni restart i pa me komp često dočekuje sveže...
Ovako, imam dvije postavke koje bi htio postaviti da mu budu po defaultu kada otvratam Word 2007 Jedan od njih je font,a druga je "Spacing" naime htio bi namjestiti da mi je po defaultu na stil na "No Spacing" i da mi je font Arial 10. trenutno kada otvorim office, ona su mi tu neke druge...
Koji mi preporucujete tag editor za mp3-ce? Bilo bi dobro da ima auto-tag funkciju kao winamp
ovako jucer je sve radilo bez problema ali danas kad sam upalio komp na E disku(na kojem mi je muzika nestalo je jedno 5GB muzike ako ne i vise) ali disk pokazuje da je ta muzika tu samo se ne vidi s kojim programom mogu probat spasit podatke s tim da sam sad digo nove windowse i stvar je...
Otvorio sam jedan file .nfo i uz njega mi se otvorio i onaj prezor što dobijem ako upišem Start>run>msconfig.exe njega sam zatvorio ne mjenjajući ništa, (bar sam tako mislio) i sad kad pokušam ulogirati se podigne pozadinu i samo javi da odjavljuje korisnika i vrati na log on screen. Pretpostavljam...
Naime, skinuo sam sa interneta program, i nije exe, već je ISO, i to samo jedan fajl... E sad, ja programe sa takvom ekstenzijom nisam nikad instalirao, pa me zanima kako da instaliram taj ISO fajl!??? Pa ako netko da mi pomogne, bio bih jako zahvaln... jer mi je bitno da program...
dupli klik na C drive i otvori se choose appli....ali nema always use same desni klik/open otvori u novom prozoru folder options,ne prihvaca open in same win. niti ostale promjene,kada stisnem apply ali sve po starom neke foldere otvara u istom win. a druge ne pocelo je kad sam stavio...
Treba mi neki program koji će mi omogućiti za mi programi ostanu instalirani nakon rušenja windowsa. Imam 2 hard disca, s prvog želim sve prebaciti na drugi i poslije formatiranja sve to natrag vratiti a da mi svi programi ostanu na onoj add/remove listi Po mogućnosti da je program cijeli i...
bas se i ne i razumijem u karaoke software i kak to funkcionira, ali znam da mi uskoro dolazi od sestricne rodemdan i ja sam zaduzen za muziku. mikrofon imam, sad me zanima koji ste karaoke software koristili za slicne situacije:thumbup: hvala
Posto mi VanBasco ne radi (instaliram i pokrenem, a on se automatski nakon pola sekunde zatvori) instalirao sam karaoke player KaraFun. E sad dali netko zna kako postavit hrvatska slova??? Koji god font da stavim nema ć,č,š,đ,ž....
Trebao bi mi activation code za Kasperski antivirus 6.0 Da li mi netko moze poslati? Puno hvala unaprijed. mgmm161@gmail.com
Prvo vas pozdravljam! Neznam što mi se je desilo sa kompom ali več duže vrijeme imam sa time problema... Nisam znao kako da napišem naslov ali eto nadam se pomoči! Problem je u tome što svako malo izbacuje ovakve prozore: Tako isto i kada pokrenem neku igru ili program uvijek tako...
evo ovako, jucer sam kupio doticni irda adapter i cd za instalaciju sam bacio, jer sam mislio da ce ga windowsi prepoznat... Kada sam spoio, naravno, nije bio prepoznat (ustvari je, ali samo kao "Usb DataMan" ) tj. nije bilo drivera za skinut pa sam se uuptio na sluzbenu stranicu i isao sam...
Kupila sam tipkovnicu MS industrial KB-709B,kompjuter mi je neče prihvatiti,a nisam dobila nikakve drivere s njom kad sam je kupila.Što da radimŽ?
ovako...imam zvucnu Realtek AC'97 i instalirao sam potrebni driver za windows vistu medjutim windowsi mi jos uvijek ne prepoznaju zvucnu karticu koji bi mogao biti problem?:cry:
jel mi moze netko nesto reci o tome?frend mi je to sprzio ali nisam siguran jel ce mi radit zbog cd key-a!jel to mozda netko ima instalirano i da mu radi?bio bi zahvalan na pomoci
imam dva dvd-a (orginalna) i trebo bi napravit backup probo sam s dvdshrinkom i AoA DVD Ripper te ni jedan ni drugi nisu uspjeli napravit back up(javljaju grešku) probo sam i na laptopu i na stolnom kompu ali ista stvar...koji je jos dobar program za backUP
Evo skidam neke filmove sa neta i nastaju problemi da mogu raditi samo od početka ,a kad idem prebaciti 10 min unaprijed ostaju stalno u istoj točki. ili povremebo zastjkuju ili samo od polovice rade noramalno. pa me zanima ima li koji bolji codec od ovoga koji sve živo pokriva.
Skinuo novi dc++. Ova verzija ima trakicu gotovosti napravljenu tako da je sve u obliku brojeva napsano . Npr ako je skinuto 75 % filea nema one linije da je zazelenjena na 3/4 nego piše sve brojčano 21000KB/28000KB. Može li se ovo kako podesiti da je opet grafički prikaz? Ako ne može onda ovo samo...
Da li mi netko može objasniti kako napraviti bootabilni cd ili dvd ili samo uputiti gdje bi to bilo objašnjeno.Nikad se stime nisam zanimao ali nekad mi treba ko za umrijet a ne znam
Da li netko zna programirat u ovom programu, trebao bih pomoć
Dakle, ovako...zanima me jedna stvar... Vidio sam to prije par godina... Dakle, lik je došao, pokrenuo Remote Desktop Connection upisao web adresu i pristupio svom kompjuteru.. Sad ovako, igrao sam se malo sa dyndns i uspio složiti da pristupim svom routeru preko neta, znači nešto sam...
Zanima koji je program najbolji za izradu igara gdje se treba npr unositi šifre rješavati zagonetke, slagati dijelove slike itd.
Ja koristim Any Video Converter za konvertiranje različitih formata video zapisa za mobitel. Skinuo sam jedan video s Jubita i kada ga konvertiram s AVC-om, slika je malo ubrzana pa prije završi nego zvuk. U originalnom videu nema tog problema. U svim ostalim videima nema tog problema.Kak to...
Evo skinuo sam neki film sa neta i zelio bih ga pretvoriti u dvd format pa da vas pitam koji mi converter preporucujete. Hvala Unaprijed
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma