evo u ovom trenutku u kojem pisem procesor je 69% !!! Kada odem na desktop i nediram nista proc je oko 50 %. Kada stisnem desni klik i refresh procesor je na 100% !!! Ima li ko kakvu ideju sta bi to moglo biti? Task manager gledam i nista nije iznad 4 %.plzz pomozite :respect: :respect:
pozz svima! Evo htio bih da mi neko objasni kako da stavim novi OS tj. Windows Vistu Ultimate. Ako moze da mi neko objasni sve ispocetka znaci od brisanja starog OS (ako se mora) i sta cu sve morat radit u instalaciji. Inace tek mi se sad skida s torrenta i skidat ce se jos koja 2 sata. I ako mi...
problem je u tome sto je lap dosao sa freeDOSom i ja pokrenem CD i sve super, ali kad treba instalirati winse javlja gresku i da ne moze nastaviti... tako mi je jednom bilo i na sestricninom kompu, ali ona ima PC pa sam ja nekaj prespojila i normalno se instaliralo... kako da sada instaliram na...
Svaki put kad snimim XP desi mi se slijedece: Kada oznacim u Folder Options Show hidden files and folders i stisnem OK nista se ne desi, i kada se ponovo vratim u Folder Options i dalje stoji Don't show hidden files and folders, i tako stalno vraca kada oznacim. Zatim, kada tek snimim Windowse i...
tražio sam na netu i na t-com stranici ali nema ih...jel postoje uopce?
Evo imam mali problem.... Naime trebam napisati poslovni plan koji je u pdf formatu...e sada ja bi htio direktno pisati u njega tekst jer ima toga puno...znači ima recimo one crtice... Pa kako je to moguće izvesti?? Hvala unaprijed!
imam problem vec jedno 3tjedna mi se pojavljuje error 80048820 i extended error 80048411......ovaj problem pousavam rijesti vec 2tjedna ali svai put bez uspjeha proguglao sam pola toga i sve zivo sam pokusao sta sam nasao ali bez uspjeha....moze te li mi pomoci...........puno...
E ovako... htio sam se malo posjetiti stare mafie i krenio sam instalirati, ali kad trazi da mountiram 2cd, cijel komp zasteka, sve se zablesira i nista se ne dogadja... Cak sam i formatirao komp i prije nego sam stavio programe, probao sam instalirati i mogao sam, a kad sam instalirao sve...
Trebam pomoć oko kasperskog, uključit security, imam ključ koji radi za sve i ne bi trebalo bit problema....ali ne mogu ništa s kasperskim, samo update itd. isključeno mi je skeniranje, firewall, antivirus itd... Kad hoću uključit security kaže mi da mi licence key ne valjda.....:cry: može...
Cuo sam za noiv sp pa sad neznam kad dolazi. Koje je njeg:spin: ovo poboljšanje
ovako formatiro sam HDD i sad ja stavim vinamp sve drivere i kad pokrenem winamp on vrti pjesmu ali se nista ne cuje isto i s wmp-om imam najnoviju verziju winmapa... a kad u control panelu idem testirat zvucnike oni rade bez problema
Dakle kako jednu igru od 10 gb staviti na više DVD. Dali postoji neki program za to;D
Imam 17 .avi fajlova koje ocu sprzit na DVD (da radi na obicnom linijskom DVD-u). Netrebaju mi nikakvi meniji samo mi treba da kada ubacim dvd unutra i stisnem na next da mi prebaci na sljedeci filmic (i tako sve do 17. ). Ja sam sprzio to sa Nero Vision ali mi je sve ko jedan film... kad stisnem...
ja se unaprijed ispričavam ako je tema negdje bila, ja sam tražila al nisam našla ovako, imam jedan mp4 video i htjela bih ga snimit na cd (nemam dvd pržilicu) ali video je 684 mb pa mi ne stane na jedan cd, ja bi ga prepolovila pa stavila na dva cd-a sa kojim je programom je to moguće a da pri...
Naletio sam na par spotova u gore navedenim formatima,al niti jedan moj program to ne moze otvorit. Ima li kakav konverter da to navrnem na mpeg,avi......? THX! :)
Iskopiram cijeli filmski dvd,sa dvd fabom licenciranim, i na kompu mi rade i titlovi i film super, a na dvd player na tv-u, ocita cd i stane, ili ga uopce nece pokrenut, zasto to, da li je mozda razlog to kaj je dvd neko sranje fuego espana za 300 kuna, da li bi citalo na skupljem playeru??? hitno...
Imam 2 prezentacije u powerpointu koje mi hitno trebaju u avi formatu (jos veceras)... Ja sam pokusavao na razne nacine prebacit (od ppt-avi konvertera do snimanja projekcije) ali mi nikako ne uspjeva... Dali ima netko tko je to radio i tko bi bio voljan da mi to napravi??? Molim vas pomozite...
Aplikacija koja mi treba za poso puno sporije dobiva podatke preko RS232 porta nego pod XP. Zašto? Dali mogu rijesit to preko nekog protokola ili?
Koji je najbolji i najjednostavniji program za napravit DVD od cca 13 filmica po 8 minuta, izmedju svakog filmica ce biti slika uz koju ce ic muzika i nekakav tekst ce bit napisan na njoj. Mora biti kad se sprzi to na DVD i kad stisnem ono next da mi automatski prebaci na drugi filmic koji sam...
Dali mi moze netko kratko u par rijeci opisat kako podjelit particiju di su windows vista instalirani a da ne izgubim podatke?! Hvala
evo ovako izvrsio sam format diska... i poceo polako instalirati one programe koji su mi potrebni i najednom odem ja u My Computer kada ono svi diskovi i sve ono ostalo normalno ono poredane kao recimo na desktopu... e sad mene to previse iritira volio bih kako da vratim onaj prijasnji izgled gdje...
Trebam englesko-njemački riječnik.Dali netko zna gdje ga mogu skinuti? :hrv: :tclosed:
Dobio sam na DVDu ISO file od Visual Studio Expressa 2008. Što god da probam instalirati neće. Uvijek .Net Framework 3.5 ne uspije, a on je prvi u instalaciji. Imam Windows XP Home Sp2. Što da radim (bez da formatiram komp)?
Imam problem sa Total Video converterom. Kad konvertiram film, on mi ga udvostruci, npr. ako film traje 10 minuta, on ce kasnije trajat 20 minuta, kad zavrsi jednom ponovno pocne od pocetka i tek onda dodje kraj.... Kako to sredit??? Pokuso sam deinstalirat ali opet ista stvar...
imam problem non stop mi se pojavljuje ovo, ikad stisnem close opet se pojavi...nemogu igrati nista nonstop me izbacuje, i ako ga ostavim upaljenog pojavi se drugi... POMOC BRZO
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma