Znam da ima dosta programa koji to rade a mene interesuje neki koji konvertuje MP3 u neki format kao: .mid ; .amr ; foramate za mobilne koji su manjeg kapaciteta(manje memorije zauzimaju) od MP3 a cele pesme su ! Hvala
Kako najbrze formatirati C disk (tamo di su mi Windowsi insatlitani?? Posto bih htio instalirati na novo win, pa sam htio formatirati. pa dajte pomozite, jer je hitno...
Bok ljudi treba mi hitna pomoc oko racunala. Malo prije sam instalirao norton antivirus i nakon toga one update sto windows skida (Automatic Updates) kada sam resetirao racunalo vise nemogu dobiti desktop stranicu. Kada starta samo mi se pokaze pozadina i nema ni ikona ni start toolbara, nista...
Našao sam na netu neki fajl koji se zove MS Windows Vista Developer Activation? Odradio mi je aktivaciju odlično. Jel može netko reći što je to točno? Jel to radi aktivaciju koja traje neograničeno ili ima neko ograničenje... Budući da se zove "developer" možda ima neko ograničenje jer je ako...
Instaliro sam frendici win.na novi komp, desava se sljedeci problem kod instalacije sve ide ko po loju kad dode u instalaciji instalig drivers dode do nekih 70-80% i računalo se zamrzne, probo sam prvo sa SP2 al nije rodilo plodom, pa probo s SP3 isto tako, pa sam stavio SP1 i instalacija prosla...
Imam instaliran nod 32, i prilikom podizanja sustava, pojavi mi se ona slika od nod 32 i tak je jedno minutu,na frendovom kompu isto tak iako je 5 put brži i jači. Gdje bi bio problem i zašto se to tak sporo učitava? u pitanju je nod 32 verzija 2.5.
Kako mogu spojit dva PDF dokumenta? Neznam da li je ova tema bila, ako je uputite me tamo. Hitno je. Hvala
Skinuo sam xp mce 2005 sa sp3 ali kad kliknem na setup i nakon toga na zelenu strelicu install windows xp ništa se ne događa. Kad ostavim dvd u dvd romu i restartam ili ugasim pa upalim komp također ne boota sa dvd-a. Svojedobno sam instalirao mce od frenda i kao i kod "običnog" xp nije bilo...
static List<int> generiraniBrojevi; // lista random generiranih brojeva static int brojN = 0; // vrijednost n // glavni program static void Main(string args) { // citanje vrijednosti n sa tipkovnice while (true) ...
DA li je moguce ikako povratit fontove koji su nekada na racunaru bili pa je C disk formatiran??? problem je sto sam zaboravio naziv fonta... !!!! pa bi ga mogao onda lagano skinuti!
kolega mi je zaboravio password od svoje msn adrese...a i nesjeća se koje mu je bilo tajno pitanje...postoji li mogućnost preko nekog programa da se promjeni password ili sazna taj koji je...
Instalirao sam vistu i piše mi da imam ATI radeon 9550 microsoft WDDM. Medutim ja se sjećam da mi je na XP-u pisalo da imam 9550/x1xxx series. Neznam točno koja je serija pa neznam koji driver da skinem i dali će mi se unaprijediti grafička ako instaliram drivere jer znam da je 9550 starija verzija...
Prije svega,unaprijed se ispričavam na početničkom pitanju i problemu... Dakle,imam laptop MSI GX700, no dobio sam ga bez Windowsa. Uglavnom,imam problem sličan ovome ;) Našao sam tuturial kako ubaciti drivere na instalacijski cd od windowsa,međutim, problem mi je što ne mogu naći nikako...
zadnjih par dana imam problema s wmp. mogu normalno slusati muziku i sve, ali kad ubacim dvd automatski mi se sve zablokira, izbacuje me iz programa i pokazuje mi ono "send/don`t sent report".. probala sam pustit film u drugom programu koji imam u kompu (clipex dvd player professional), ali...
pozdrav ljudi....... imam jedno pitanje....... upravo sam dobio poruku od jednog frenda (koji ju je pak dobio od drugog frenda): Od 1. jula MSN će se morati plaćati,jedini način da to spriječiš je da pošalješ ovaj mail na najmanje 18 svojih kontakata.Ako ne vjeruješ pogledaj na www.msn.com...
Zanima me postoji li koji program za crtanje tj. za otvaranje .dwg formata. Ali da može raditi na sticku (bez instaliranja) ?
Kako i s koji programom pokrenuti extenziju u DTAPART... Tj to je video Xvid skinuto sa Rapida ali ne znam kako/s cim otvoriti/pokrenuti Pozdrav
Dobio sam mailom prezentaciju koja mi hitno treba, ali kad je želim otvoriti on mi kaže: Šta trebam napraviti? Prezentacija je u .ppt formatu.
Imam Windows Vistu SP1,ja ga zelim formatirati i instalirati Windows XP SP2,ali ne mogu,nesto ne stima. Kada restartam komp,stavim cd od Windowsa XP,stisnem f8 i prepoznaje cd ali ide dalje do Windows Viste normalno. Kako da formatiram Vistu i kako da instaliram XP SP2???:cry: :comp:
Dakle imao vistu, sve je radilo ok, onda brat instalirao nanovo xp (koji je već bio prije instaliran na drugom disku i preko boot managera na startupu bi birao koji OS da pokrenem), ali naravno da se nanovom instalacijom xp-a (na drugi disk) izgubio taj vistin boot manager te zbog toga ne znam...
Da li ih je itko isprobao, jesu dojmovi pozitivni ili negativni? Mislim da je to dobro za starije masine... Evo ja sad idem isprobat...:)
Ovo sam slučajno našao prije 3 minute.SP3 preview
Neznam koliko ste upućeni, ali uglavnom, jedan jako jako moćan alat...bar za one koji znaju čemu to služi...da ne duljim http://www.opera.com/products/dragonfly/
evo, nedavno sam instaliro windows (xp, sp2) misleci da ce mi komp raditi brze, no grdno sam se prevario :) instalirao sam samo one najvaznije programe (meni najvaznije) i sad mi se desava ovo: upalim komp, digne se sustav za minutu (to mi je ok), ali onda trebam cekat 10-ak minuta da se...
Koristim Nero 6.6 neki ultra edition.. Krenem pržiti neki dvd kojem su sadržaj masa fajlova na ćirilici tipa: Ленинград - Дикий Мужчина Nero nijedan od tih znakova ne prepoznaje i rezultat je hrpa bezimenih fajlova s ekstenzijom. Isto vrijedi i za ono dansko slovo "o" sa kosom crtom (neda mi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma