Ovo je c/p ... DirectX 11: revolucija igara 23.7.2008 DirectX 11: revolucija igara Microsoft je objavio detalje o novoj generaciji DirectX-a, koja bi trebala donijeti revoluciju u izgledu igara, čak i onih koje nisu pisane za novo sučelje...
Dakle, problem je vidljiv u naslovu... Do prije par dana sam normalno sve radio, znači nađem titlove, stavim im isti naziv kao i filmu i stavim ih u isti folder gdje je i film, pokrenem MPC i lijepo gledam film... Međutim, evo danas sam nastavio gledat jedan film kojeg sam počeo prije par dana...
Molio bi sve forumaše da ovdje postaju programe koje koriste, po mogučnoosti sa kratkim objašnjenjem, glavim karakteristikama, i download linkom. Također bi bilo dobro da ova tema bude isključivo za download programa, dakle, što manje bespotrebnih i besmislenih postova.
Imam nekih problema pri instalaciji adobe photoshopa, kad pokrenem setup pojavi mi se neki error JScript is not registrated propertly ili tako nešto slično.. Kako to popravit :hrv: hvala unaprijed:respect: *** drugi put napiši naslov kako spada:...
Daklem, imam navedeni soft. Skinuo sam s digitalne kamere 4 filam po 90 minuta, 640x480 na 25 fps. Dodao sam menu, pa vidio da bi na normalni DVD (120min) stala 2 filmeka. Dakle, opus od 4 filma stane na 2 DVDa. To nije bed. Problem: kad mu velim da snimi stvar na hard (jer mislim da će to bit...
u zadnje vrijeme mi se događa da mi kad pokrenem neki program ili igricu windows sam zatvori program,odnosno, pita napiše mi da je program prestao radit i onda mogu odabrat samo da ga zatvorim ili potražim rješenje na internetu....a ti su program radili,i odjednom neće (program WinFastTV 2000...
Htio sam unpackati neki file od 7gba, i javi mi disk full. Ne vrijedi što unpackam na D: (gdje imam 210gb) opet ne radi jer C: ima 5gba. E sad, ja idem na desni klik pa Mange, shrinkam D: za 10gb, ali ne mogu extendati C:. Kako da to napravim?
treba mi neki program za obrađivanje vilma,da mogu ubacitavti neke efekte u film onda tekstove itd...,samo neznam niti jedan dobar program za to,pa kao bi mo mogli reci ime nekog programa sa kojim to mogu raditi,Hvala Unaprijed!!
dakle, zanima me kako promijeniti njegovu zelenu boju kože, ali da sve ostane u istim tonovima . . . znači, da koža nije zelena, nego recimo plava, ali da ostanu iste tonske vrijednosti . . . unaprijed zahvaljujem . . . ;)
imam ga instaliranog ali svejedno nemogu gledati video na internetu.Šta god da napravim ništa se ne dešava samo trazi da nešto kupim kad stisnem na praznu (sliku).
zna netko je li moguće dodati nove fontove? normalno, di ih treba staviti ako je moguće. koristim ACDSee 10 edit- riješeno. uobičajeno stavljanje fontova :respect:
Ovako kinuo sam ulead video studio instalirao i kada sam isao pokrenuti javljam mi neku gresku evo pa pogledajte
kada se konektujem u izbacuje mi ovu gresku, Local area conection.speed 100.0 mbps. status limited or connectivity. Sta treba da radim. koristim adsl vezu
evo jucer krenuo skidat jedan torrent od 6.42 GB. Nakon 6 sati skidanja ja pauziro i download je bio na 45%. Danas ja krenuo nastavit skidanje kad vidim torrent se skida otpocetka:angry:. U downloaded pise 2.91 GB. Sad me zanima jel se moze to kako rjesit da mi postotak downloada bude normalan a ne...
evo poceo sam dobivati neki error kao sto mozete vidjeti na slici... naime kada mi izbaci error taj a to se desi nako nekih sat vremena kolko budem online ne mogu onda ni koristiti msn izloguje me sa njega i ne mogu ponovo sign in ne mogu surfati ne otvara mi stranice sve u svemu nisam...
hocu skidat prek limewirea film(dosad je islo dobro) ali u zadnje vrijeme kada skinem film i hocu ga pokrenut samo mi pokaze da mi je potreban dom-x player. da li ima neko takav player, je li dobar, se mogu stavljat titlovi? neka mi neko objasni. ne zelim da mi pisete kao ono skidaj prek...
ekipa je super i hoće pomoć, pa da vas pitam još nešto koristim dvd converter cucusof, pa mi treba mala pomoć, kako da postavim parametre da mi slika na tv-u bude onako ok output size - width: koliko da stavim height: koliko da stavim output format - NTSC ili
pozdrav, kao što naslov kaže imam problem sa pdf dokumentima, kad na netu trebam otvoriti neki pdf dokument, neda mi da ga otvoriti prije nego što ga spremim na računalo, koristim Adobe Reader 8.1 prije mi je to normalno radilo, a sad mi je puni desktop nekih dokumentat koji mi u biti ne...
Da li mi netko moze objasniti kako u programu nLite ubaciti razne programe, npr. Office 2007 i ostali software?
Zna netko kako pokrenut softice na xp-u.. i malo to objasnit.... :hrv:
imam mali problem sa matroska fileom, tj. mkv-om. kad gledam video u BS Playeru, Media Player Classicu, Windows Media Playeru slika kasni nekoliko sekundi za zvukom ili ti zvuk rani nekoliko sekundi. instalirani su K-Lite Codec Pack. bio sam probao i sa matraska packom, ali isto. u VLC...
evo zanimalo bi me cemo ovaj program konkrentno sluzi i kako se radi s njim. Cuo sam da dosta pomaze u torrentima a posto dosta koristim p2p skinuo sam ga i sad bih molio pojasnjenje od vas forumasa... Pozdrav! :respect:
Evo, vako, reinstalirao bih ORIGINALNE OEM Windowse XP Home Edition. Prvi put u životu bi reinstalirao Windowse. Sada me zanima: Kako ako su Windowsi OEM mogu instalirati ih opet? Netko mi je reko da nazovem 0800 900 900 i da moraju oni to aktvirat bla bla... Driveri - imam CD od njih, ali...
Igrao sam se s linuxom, točnije s Ubuntuom. Sad, dosadilo mi je, ne želim ga više. Riješio bi ja njega partition magicom, ali mi je linux instalirao GRUB boot loader. Sad, ja se bojim kad bi obrisao linux da bi ostao bez bootloadera, drugim riječima bez windowsa. Kako mogu na siguran način vratiti...
kad stisnem crtl alt delete kaze "task menager has been disabled by your administartor" sto je nezočna laž. istini za volju , imo sam ein paar virusa na kompu , sad su umrli neka kmislim ubio sam ih , al ovo je valdaj ostalo ... kolko se ja kuzim u windowse to se treba nes prčkat po ređistriju...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma