Na XPu sam instalirao program Opel EPC, i sad kad ga pokušam pokrenuti dobijem ovaj problem: Što da napravim?
htjela bi to instalirat na asus eee, pa me zanima kako i gdje i kako da uopce nadem taj program, postoji li to?
Moze li mi ko pomoc s instaliranjem aplikacija iz RPM arhiva na linuxu? Nikak se ne mogu snac oko ovog shella,sto da ukucam u njega? Recimo da se shell nalazi u istoj datoteki kao i RPM arhiva...
Dakle,nemam licensirani windows,a potrebno mi je jedno od gore navedenih jezičnih sučelja (eng. ili hrv.). Dakle,problem je taj što kad god krenem instalirat navedeno,pita me da potvrdim win-e ili da idem na cancel. Može li se to ikako izbjeći,s obzirom da imam piratske win-e?
Stigao doma novi komp, 500 GB hard. Ja lijepo podijelio na dvije particije, 200 i 300 i stavio windowse xp gore. Kada upalim komp javlja mi boot failure, da kao nema sistemski disk. Resetiram komp i sve ok. I tako opet kada upalim komp javlja boot failure, resetiram i sve ok. Zna netko di bi...
Ovakva je situacija: Imam za skinut brdo pjesama sa 20-ak linkova na rapidu. Spakovani su na nacin da svaki link zavrsava sa part1,part2,pa sve do part20.... Pjesma koju trebam je u prvom paketu prvog linka koji je tezak 50MB. Mogu li ikako to extractirat,a da ostale ne skidam? Dosad sto sam...
Ovako, imam jedno pitanje. snimao sam nekakav video clip, i naravno raznorazni zvukovi u pozadini su se snimili. E sad, ja bih htio te zvukove maknuti i staviti neku pjesmu ili nešto u pozadinu. 1. kako maknuti zvuk iz pozadine (s kojim programom)? 2. kako staviti novu zvuk u pozadinu (s...
Pokusao sam instalirati prijatelju Win Xp SP2 na njegov laptop Fujitsu Siemens Amilo li 1818. Dolazi do problema kada mi se javlja poruka da ne prepoznaje Hard Disk... Da li netko zna u cemu je problem i sto trebam napraviti? :comp:
Našo na tavanu neku prastaru kantu, i stavi na njega win 98, ali nikak da se podigne sustav dođe do slike microsoft windows 98 i ne mrda ni macak, nit se vidi da diska išta radi, iako ona crtica ispot slike ide, tako d anije zablokao komp, i num lock se da palit gasit. Proba sam sa jacim kompom...
Dali neko zna ime softwarea za promjenu logon screena ? treba mi software koji cita .logonxp extenziju hvala
Tražim i surfam .., nalazim preuzimam ali nije to to Ima li iko od was iskustawa u tome koja je najpouzdanija aplikacija kojom mogu naprawiti izračun između dwije i wiše ruta a da pokriwa brdowiti balkan i swe oko njega Mislim na poštenu bazu podataka i točan prikaz puta Ne mislim na...
zna li itko mozda kako promjenit kad umetnem sliku i stavim velicinu border u propertis npr. na 3 da ne bude crni nego neke druge boje. recimo kod table ima da se boja bordera odabere a kod slike mi to ne nudi...
imam program EPSXE i probo sam pokrenut tekken 3, i pokrene ga ali sve ubrzano oko 4 puta....znači sve radi,ali sve ide puno brže...npr.,kad stisnem prema dolje odmah mi prebaci koda sam stisnuo 3,4 puta....ili ako ne stisnem ništa 1 sec odmah mi se onaj demo pali...a inače bi trebo nakon nekih...
dakle ovako, vec sam neko vrijeme primjetila da kad nesto citam u nekoj temi, odjednom se pojavi oglas...onak, dosta je iritantno i nemrem procitati kaj pise...kad refresham stranicu nis se ne dogodi... ne dogada se uvijek i nije u istoj temi ni nis, nego samo se odjednom pojavi... e sad, ja ne ...
Potreban mi je neki dobar program koji bi pretvorio MP3ce u MIDI fajlove za karaoke. Dakle, da dobijem sintetizirane zvucne zapise, samo instrumenti, a glas je izdvojen. Takodjer mi je uz to potrebna dobra prateca Karaoke aplikacija. Gledao sam WIDI, DOBLON, i KARAOKEKANTA. Sta vi mislite, valjaju...
jel moguće da se komp smrzne zbog xp??? mislim da nije zbog toga jer se smrzne i u biosu nakon nekog vremena (par minuta).....jel netko zna šta bi moglo bit ili ako je neko imo sličan problem pa da mi odg,jer nije moj komp pa je hitno...hvala...
Poskidao sam već desetak verzija CloneDVD-a, ali jednostavno mi kod svake instalacije javlja da mi je trial period gotov. Prije sam to uspijevao riješiti sa nekakvim instalacijama koje bi očistile registry ili što već, ali ovoga puta ni jedna ne šljaka. Ima li netko verziju koja mu radi ili pak...
snimio sam win sa sp3.. i sve 5 ali mi nece instalirati zvucnu karticu jel trazi sp2, pokusao sam instalirati sp2 ali mi neda... pise mi there is no need to instal this update i nece instalirati sta napraviti?
evo ovako.....restarto sam komp i nakon podizanja (vista) windowsa,znači kad uđe u windowse otvori mi my documents i niš više....nema niti radne površine (sve crno) niti start menija,ničega samo my documents evo ad sam na tom kompu i sve mogu pokrenut normalno,ali ovo zaj.....molim pomoć...hitno mi...
NAime, u zadnje vrijeme imam problem s kompom... točnije, s datotekom win32k.sys... Imam Win XP Home SP3,komp 1.8 GHz Celeron, 384 MB RAM, 128 MB ATI Radeon 9250, 56k modem... Nakon formatiranja i stavljanja novih Windowsa na HDD, počeo mi se pojavljati BSOD (Blue Screen Of Death, iliti plavi...
Kada kliknem na neki link na vecini stranica ne mogu da otvorim link koji hocu. Zastopa mi komp na minutu i vrati me tamo gdje sam bio.
Imam problem da kad pokrenem program, dobijem brdo upozorenja da nije mogao loada brdo stvari, ali program se upali, ali na što god da kliknem, kaže "Failed to create empty document", ili se sruši. Što da radim?
Ovako, mene zanima kako da napravim nesto da mi svira preko kompovog zvucnika znaci onoga integrated u kompu...kao neko zna..thx:tomato:
Dali mi netko moze reci dali je moguce overclockati ram memoriju,koliko sam vidio po netu na nekim stranicama da neki ljudi to rade,ali sada nisam nigdje uspio pronaci kako se to radi,pa bih vas molio ako mi netko od vas moze pomoci. Hvala Unaprijed
dakle kupio sam ovih dana stariji toshibin model, ali nikako da skuzim kak se u bios ulazi. (sattelite 5100-503). Pa ak moze pomoc.... Unaprijed hvala...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma