Ovako: Prvi put sam instaliro win xp u životu... i sad me zanima kako da podesim sound driver (jer nemam zvuka) tj. gdje da nađem novi driver... Hvala
dakle imam na istom hardu vistu i xp ali nemogu više podignut vistu otkako sam instaliro xp...e sad,htio bi ili obrisat onaj folder windows od viste ili podić sustav iz tog foldera...pa ako netko zna....po mogućnosti ćim prije jer mi je hitno...
Ovako u jednoj mapi na e: disku,sve su datoteke Samo ta čitanje,ja u svojstvima maknem kvačicu,primjenim...ali opet se vrati.i nemogu te datoteke ni kopirati ni premjestiti,nista...pa vas molim pomoc,trebaju mi te datoteke
http://www.superigrice.com Na ovoj stranici svaka igrica mi zastajkuje. Instaliao sam sve flash playrer i javu sto ih oni preporucuju al opet isti problem sa IE i Mozzilom. Imate li vi slicnih problema ili je to do mene? Evo provajte sa ovom igrcicom meni zastajkuje svakih par sekundi na jednu...
Kao što vidite u naslovu, zanima me sljedeće: Kada poklopim laptop i on ode u sleep mode (ide u sleep mode, jel da?), da li će mi se nastaviti skidati stvari sa utorrenta? Mislim da u sleep modu laptop gasi hard disk, pa jel mogu nekako namjestiti da utorrent ipak radi? :respect:
Imam problem s MSNom, danas se opce nemogu spojiti. Sa onim sto se dobije sa winom se normalno spaja, al ni sa jednim novijim nece. probao sam sa 8, 8.5 i 9 i javlja sljedecu gresku: http://slike.hr/vidi.php?z=untitled272.jpg
Treba mi neki program skojim mogu na prijenosnom hardu zakljucat jedan folder da se samo moze otvarat fajlovi u njemu (sve je muzika)... Znaci da niko nemoze nista brisat, niti da moze u taj folder dodavat ista... da ostane kako je, da se ne mijenja... dali postoji sta takvo???
Evo, nisam vidio nikoju temu u kojoj bi bilo prikladno zatražiti ovaj program. Ako mi je promakla, molio bih modove da mi premjeste (hvala :)). Uglavnom, treba mi Borland c++ v2.0 za školu. Rekao je profesor da treba baš taj Borland (ili v3.0). Ja sam našao sam v3.0, ali su skroz zbunjena...
kada sam krenuo upaliti komp, krenu mi windowsi, a potom disc check (ugasio se jer je baterija riknula) i sada obavi disk check, ponudi mi opciju start windows normally, nakon što to "stisnem" krene sve ispočetka - dakle disc check i restart i tako u nedogled.... ima li spasa ili moram...
Trabam pomoc i to hitno, stvar je ovakva, sestra mi je na kompu nest sje*ala.. tj. muziku, imam folder koji se zove My Music na D: disku, mogu ga otvoriti sve normalno, al ne mogu pjesme, pjesme kad otvorim pise mi access is denied, i to na svaku pjesmu, probao sam i onaj nacin sa cmd.om kad...
Kao što se vidi iz naslova, zanima me kako izbrisati neki update koji sam skinuo sa neta?? Probao sam ići u Add/Remove Programs ali tamo mi piše da je nemoguće izbrisati ovaj update...gdje bi to još mogao recimo ručno naći i izbrisati?? :confused: By the way...instalirao sam update: Windows...
Trebam pomoć! Ako netko zna koja je zadnja verzija messengera koja radi na win xp sp1, jer nisam u mogućnosti instalirati sp2 ili sp3, hvala?
kako da napravim da mi moj prijenosni disk bude moj "komp" znaci da sve skopiram sa sadasnjeg komp na disk i kad dodem negdje samo ustekam svoj disk i radim na svom kompjuteru ??? hvalaaa
naime imam MB Gigabyte 8I945P-S3, s775, i945P maticnu i stavio sam drivere za lan i za zvuk sa cd-a kaj sam dobio s njom i od zvuka niš!!!lan radi ok...e sad kaj napravit???
NAkon dulje natezanja s T-comom jucer sam dobio novi modem (Thomson). Sve super, sve radi. Danas odlucim instalirati Service Pack 3, i odjednom se vise nece spojiti, niti preko Internet explorera, niti Firefoxa. :angry: Onda sam uninstalirao SP3, i opet sve radi..:dunno::dunno: Da li mi netko moze...
Evo ovako nakon sto sam instalirao Windows nesh sam pobrko kod formata, tako da sam na kraju dobio kada pokrenem sistem da odaberem koji cu Windows... imam one dvije ponudjene opcije: 1. Microsoft Windows XP 2. Microsoft Windows XP da li se to moze kako ukloniti???
eh ovako raja problem je sljedeci. naime kupio sam tv karticu i instaliram soft koji je dosao uz nju. i kada se sve instalira pa pokusam pokrenuti program on mi izbaci posalji cika billu error... zna li neko do cega je ovo. probano je na par racunara i isto... model: hauppauge wintv-hvr 900H i...
ej ekipa evo naletio sam na neki problem naime desava mi se da kada igram igricu odjednom bez ikakvog lagga ili bilo cega ekran samo na trenutak poplavi i izbaci neka slova, na jednu sekundu tako da nemam kada vidjeti sta pise i onda se racunar resetuje,kada se ponovo podigne sistem sve je u...
E...pozdrav!! Htino mi je, slucajno sam obrisao bratove seminare, i obrisao iz recaycle bina, jel mogu ja popravit te fajlove, ako sam ih obrisao jucer, mozda su jos ostali u radnoj memoriji...?? Ovaj odg mi je Hitna... Hvala na pomoci! LP, avantgard
Jel ima kakav program koji kada ga instaliram,napravim kao nekakav backup svega,windowsa,drivera,i svih instaliranih stvari,a onda kad mi se smrdaju windowsi,da preko tog programa vratim na to zadnje ispravno stanje??
Imam film sa titlovima koji normalno gledam na kompu koji ima xp, ali kad taj isti film stavim frendu na komp koji ima vistu, wm player uopće ne može pokrenuti film, tek kad izbrišem title onda pokrene. Inače ime filma i title-a su jednaki, title završava na .srt i stvarno ne vidim u čemu je...
Instalirao sam winddowse i sve drivere sve normalno i nakon nekog vremena mi odjednom pocelo paliti neku reklamu ali glasovnu kao da svira radio neki lik i neka zenska govore nesto na hrv i to tako traje 3 sekunde i onda nakon 30 minuta opet,stvarno neznam sto bi to moglo biti gledao sam malo ali...
Potrebna mi je aplikacija za katalog, al taj katalog bi bio onako obican popis mp3 pjesama u mom racunalu. Znaci ono popis izvodaca, albuma i pjesama, znaci samo lista, netreba mi pristup preko tog kataloga. Isto to mogu napravi i u wordu al bi ipak to izveo preko nekakvog kataloga/preglednika da...
Ovako glasi greška. SMART failure predicted WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. A failure may be imminent. Press F1 to continue, or DEL to enter setup. uglavnom, podigao nove windowse sa SP3, resetiram komp, pojavi se ta greška. formatiram hard, ponovno podignem winse, opet ta...
Dosad sam FLV fileove gledao u media player classic,al skinuo sam si FLV Player u nadi da cu moci asocirati sve .flv fileove te kad ih pokrenem da se pokrenu u tom playeru,al 0 bodova. Uvijek mi pita da odaberem s liste programa neki program da otvori taj video,i ne mogu stavit kvacicu na "always...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma