dakle da li bi itko moga mi pomoći pronaći Vista Drivere za scanner Mustek BearPaw 1200CU Plus .tražio sam dugooo i nisam uspiš ništa naci za ovaj scanner...hvala
Dakle, na kompu su 2 Admina - ja i moja sestra... Ali, to nema veze, barem tako ja mislim. Pokrenuo sam AVG 8.0 Free da skenira komp, te da ga ugasi nakon što završi. Idem ja upalit komp, on se lijepo pokrene sve do onoga login prozora. Stisnem ja svoj acc (dakle, Mario), u trebalo mu je oko 3...
Postoji li neki program koji može iz pjesme izbaciti određeni glas? Naprimjer: u nekoj pjesmi se čuje glas osobe koja kaže ime pjesme, izvođača ili stranice. Meni to smeta jer kvari pjesmu, a pjesma je nova i našao sam samo tu verziju na LimeWire-u. Pa ako ima, volio bih da mi kaže ime i ako je...
Dakle,imam slijedeći problem,kad pokrenem određene programe računalo mi se zamrzne,miš,tipkovnica,ništa ne reagira a slika je na ekranu samo što sve stoji :) Dakle,neke igre i programe pokreće normalno dok se kod drugih javlja ovaj problem...već sam ustvrdio da nije problem u programima,pa ako neko...
ovako.... ne mogu nać papir di mi je zapisan pass od veze za internet..a treba mi za drugi komp..na ovom je već automatski zapamćena..jel postoji kakav program koji može pročitit password(ovaj koji mi je već automatski zapamćen) di je to spremljeno na kompu? edit: nezz kak sam uspio 2x postat...
Na messangera dobila sam poruku this really looks like you :S http://mymsngallery.my.funpic.de /viewimage.php?=*********@hotmail.com i od tad počinju problemi,msn se smrzava, gasi, kompjuter je usporen. A to su dobili i moji kontakti, svi imaju iste probleme. Avast mi je pronašao neki virus,...
Evo, napokon sam instalirao Ubuntu i već imam problem. Imam canon mp210 (printer, skener, kopirka) i instalirao sam drivere (sljedeću tutoriale s interneta) i radi mi printanje. Ali skeniranje ne radi. Xsane mi ne prepoznaje ništa. Zna li netko kako to napraviti (probao sam stvarno 2-3...
Kad uključim komp i kad se windy dignu, spojim se na net, i nakon cca 1 minutu smrzne mi se statusna traka, znači start i quick lanch i ostalo na desnoj strano, ne mogu otvoriti start izbornik, uopće ne reagira, to tak traje jedno 5 minuta, poslije je sve ock. Tjekom tih 5 minuta dok je status bar...
Imam jedno pitanje i hitno mi je potrebna pomoć. Ne mogu ništa instalirati. Piše da mi je ili windows installer u qrcu ili mi windowsi rade u safe modu! Nemam pojma što to znači ni tko ih je stavio u safe mod??!! može pomoć? inače imam xp... jel imam neki virus???
Stavio sam Vista Transformation Pack 9.1 i Vista Icon Pack 3.0 Kompjuter mi je počeo blokirati a i dosadio mi je izgled desktopa. Lagano sam deinstalirao Vista Transformation Pack (preko Add or Remove programs) i ništa se nije promjenilo.Ostali su mi i zvukovi od Viste,Logon screen od Viste(kad...
ovako kod frenda sam formatirao hdd zatim instalirao windows .....instalacija windows je prosla u redu skroz normalno nakon sto zavrsi instalaciju ne pokazuje mi se ona poruka s plavom pozadinom (volcom screen xp) ili kako se zove...sve sto se događa do tog djela je u redu..samo odjednom crna...
Imam problem. Pojavi mi se neka plava slika kada pokrenem neki film preko Windows Media Player Classic. I onda nemogu ništa, nego komp restartat preko tipke na kućištu. Prije se to nije događalo, WMP C je radio bez problema... Možda su virusi u pitanju... Pomoć dobrodosla! :respect:
Ovako zanima me dali postoji neki software za printanje na naljepnice mislim na one obicne kvadratne male naljepnice kao sto su oen za na knjige ali samo bijele. hvala unaprijed!!
znači imam jedan problem a to je da svaki put kada otvaram firefox mi izađe ova poruka: "Trying to load a non-local URI." i onda kad kliknem ok ili X normalno mi uđe i sve radi ali zašto mi to dolazi i kako da to riješim?? hvala.. evo i slike:
Postoji li program koji će, recimo file *.rar veličine 5.5 GB podijeliti na dva djela, recimo na 4 i 1.5 GB tako da se može spržiti na dva DVD-a?
Imam bežično spojene laptop i kompjuter i radi mi file sharing. A zanima me postoji li program kojim bi mogao chatati između ta dva kompjutera (dobro, laptopa i kompjutera), + bi bio da je offline? Da nije neki "nametljivi" program, tj. da ne troši puno resursa. Guglao sam, ali me zanimaju vaša...
Po mogućnosti jednostavno, ništa napredno, ali da dobro komunicira sa Wordom na način da direktno u njega kopira formulu kao tekst ili još bolje kao sličicu. Od MS Equationa me više boli glava.. Slušam prijedloge.
Kada hocu otvoriti program A2uploader pise:Windows ne moze pristupiti anvedenom uredjaju,putu ili datoteci.Mozda nemate potrebne dozvole za pristup ovoj datoteci........a do jucer je bez problema otvaralo,Help!!!hitno
Ovako trebao bi nacrtati neke shematske simbole pa me zanima pomocu kojeg programa mogu to napraviti,znam za photoshop i te graficke programe ali mene znaima bas program u kojem imaju vec neki simboli pa se samo mogu iznesti i neki nacrtati...hvala unaprijed!!
ovako prije mjesec dana sam promjenio opciju u folder options...odabrao sam opciju "do not show hidden files and folders"e i sad kad odaberem "show hidden files and folders" jednostavno se nista ne dogodi folder koji je skriven i dalje se ne vidi ljudi pomagajte....kako da namistin da mogu vidjet...
Može li mi ko objasniti razliku između 32 bitne i 64 bitne viste
kupio san novi mic (philips SBC MD110) i prikljucio ga na komp no zvuk je bio pretih racunam stari driveri pa instalira nove Realtek R2,08 drivere no zvuk je i dalje tih u control pannelu nemogu pojacat ton u programima isto nemogu pojacat a nemogu ni u Realtekovom progu na prijateljevu...
Pozdrav Događa mi se da se MSN sam pali kad ja pokrenem Mozillu, ili Outlook Express. Opcija "sign me in automatically" je izgašena, tako da neznam kako da to riješim.
imam problem s TotalMedia 3 on naime neželi pronać ni jedan program, koristim digivox miniII(v3,0) od MSI-a zna li netko gdje je problem?:respect:
Instaliro sam windows vistu Ultimate nakon instalacije pokrenem crack vista activator kliknem activate windows vista odaberem matičnu ploču pojavi se poruka press ok to restart ja pritisnem ok nakon restarta neće učitati sistem samo se pojavi ovako: Booting Windows "vista" acpi vista loader...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma