Frend mi ej dao svoj username i pass i rekao za ovaj forum da tu pitam jer on je u italiji pa mi nemoze objasniti,ovako imam komp i na njemu imam net ali spajam se na jednu mrezu bezicno i kad se spajam na net moram se spojiti na vpn...i sada sam ja spojio laptop s kabelom na komp i zelim nekako...
'Vako. Imam spomenuti router od spomenutog operatera. Na njega je kabelom spojen PC na mrežnu karticu i sve šljaka ok. Na wireless sam se ponekad spajao s lap-om a ponekad s mobom. Kad sam počeo intezivnije koristiti mob za VoIP preko wirelessa routera, počeli su problemi. Veza je počela pucat,...
Bok, za e-mail koristim http://freemail.net.hr/ i trebao bih iz jednog e-maila izvaditi header podatke , pa me zanima na koji način da to izvedem ? A trebalo bih izgledati kao ovo :
Evo, otvoren je novi IT forum pa ga recenzirajte. http://www.infoet.net/
Bok, koji bi mi program preporučili za izradu web stranice, a da je dobar i onako ne previše kompliciran ? hvala :respect:
U zadnje vrijeme imam problem s avg-om. Neznam sta je ali kada napravim ono ponovno instaliraj, sve uredno napravi i tako stoji jedno 3-5 dana i onda opet. Skenirao sam komp sa Spybot S&D, s avgom al nista nisu nasli. Dali netko zna kako da uklonim ovaj problem. i da skidao sam i s interneta...
Naime, kada skidam neki film, nemogu čak ni Google otvorit. Internet bude prespor. Imam Amis internet, 4 Mbs brzinu, flat. Ovo se prije nije događalo kada sam imao običan Thompson router. Buraz je prije mjesec dana kupio Thompson router sa Wlan-om i od tad imam neprestane probleme s kompjuterom. ...
Dali netko zna kako maknuti ovaj msn virus... koji kontaktima salje kao nekakve slike....... Meni ga NOD blokira i neda skinut, no ima ljudi kojima se "usadio" u komp i sad salej okolo.... kako to uklonit????
Vec 2 dana ne pravi update. Kad pokrenem update kaze da je up to date, a ikona je dolje u trayu crnobijela, nije sarena! Netko imao ovakav problem?
jel ima tko pozivnicu za xtremezone.ro?
Pozz ekipa, ima li nacina da se na anketama glasa vise puta sa jednog racunala? Koliko sam ja skuzia postoje 2 vrste kontrole anketa i glasovanja. 1. vrste je da kontrolira IP adresu i onda samo jedna IP adresa = samo jedan glas. Medutim to se lako rjesi promjenom IP adrese, gasenjem pa...
Danas mi se na monitoru pojavio prozorcic Windows IE - Windows Security Center - Virus, sa porukom: "I-worm.Trojan was found on your computer"! :gimmebeer: Pita me hocu li instalirati ili spremiti neki instal.exe, da ce ponistiti taj I-worm. Nisam htio ni jedno ni drugo, vec sam kliknuo na...
Kao sto u naslovu pise radi se o tom problemu, vec me pocelo zivcirati. Kad ugasim racunar...bude ugasen jedno 5-7 sekundi da bi se nakon toga sam od sebe upalio. Pregledo sam racunar sa adaware2007 i nista nije pokazalo. Isto sam uradio i sa nodom i nista, nije pronasao nikakvog virusa, procacko...
ima li kakav jednostavan program za zaštitu povjerljivih dokumenata ili cijelih fileova?
Pozdrav svima! Zanimaju me vaša mišljenja u vezi http://www.forum.com.hr/ :hrv:
Radim svoj prijevod za forum pa me zanima kako prevesti sljedeće riječi: You: ti ili vi? Vi ima nekih prednosti (kao: vi ste bili, dok bi ti glasilo: ti si bio/la), no mnogo je uljudnije reći ti. Regisered users može značiti: Registrirani korisnici ili Registrirane korisnice ili...
Pozdrav svima, naime simptomi su slijedeci: NOD32 se ne pali, kao da je blokiran Racunalo se nakon par minuta rada samo od sebe resetira. Ima li lijeka? Jer rusit sustav mi je zadnja opcija, ionako mi nije jasno kako se uspio naselit ako je NOD32 radio cjelo vrijeme. Hvala
Skinio sam vBulletin gumbe u .psd formatu. Sada bih ih trebao izmijeniti, npr. iz ove u ovu sliku bez mijenjanja pozadinske boje, znači samo teksta New Thread u Nova tema. Kako to izvesti u Photoshopu? Totalan sam početnik u tom programu. :blush:
Evo mene zanima kako se traže propusti u računalnom sustavu.Kod kuče imam 2 računala pa želim na jednom istražit propuste od drugog????
Slušao sam neš o tom virusu, koji je več zahvatio oko 15 milijuna kompjutera. Sad opet zna netko malo više o otm virusu da se raspitam... NAvodno napada sve.:bat:
Pozdrav svima, i odmah čestit Uskrs svima. Evo, da se malo izreklamiram. Postavljam reklame na forumima koji nisu konkurentni, ovaj nije, pa se nadam da ćete ostaviti temu... Jer je ipak korisna tematika mog foruma. Pošto sam uspio nakon duuugo vremena uložit nešto love u forum, napravio sam...
e ovako... na faxu sam dobio zadatak da izradim web stranicu nekog poduzeća, ili koje već postoji ili da neko izmislim... Malo nam je profa objasnjavao html i php... E sad ako zelimo ocjenu 5 moramo raditi i u phpu i u htmlu, a ako zelim maximalno 3 trebam raditi samo u html-u. Ja sam odlucio da...
Prvo, ako sam fulao podforum, premjestite temu u prikladniji. Znači, produžili smo ugovor kod T-Coma na 24 mjeseca i dobili Thompsonov SpeedTouch wifi router jer nam na trenutnom ruteru koji je spojen na zyxelov modem veza non stop puca. Uglavnom, u kući imamo jednu telefonsku liniju, ali i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma