Ovako to mi se tek događa odnedavno, dođem na internet i od AV-a mi izleti jedno 20 prozora sa threat detection, ja sve u quarantine i delete, ali ne, opet se to dogodi, probao sam i rename, cijelo vrijeme se opet događa, a te fileove na HDD-u nemogu nać..Kako da to riješim ljudi, evo ss.
Spojim se na wireles, no ne mogu niti jedan sajt otvorit, niti Explorer, niti limewire, niti msn...ništa ne radi a javlja mi da sam spojena na net...jel problem u samom uređaju wirelesa?
Kako prevariti Rapidshare i sl. servise za upload: How to disable the rapidshare.de download counter in IE or Firefox While waiting for download, type javascript:c(countdown = 0); in the browser addressbar to eliminate the rapidshare countdown (waiting) feature. If this trick doesn't...
Evo od danas sam na optimi al sam se neugodno iznendaio kad sam vidio da je preko optime veza stalna, znaci nema onog conncet to i disconet nego si na net cim uplis komp. Stoga iman i stalnu ip adresu sto mi niti malo ne odgovora, poglavit zbog rapidshare. Postoji li neka mogucnost promjene adrese?
Ima nekih 3, 4 dana da mi je Google tražilica odjednom "narasla". Naime, u onaj pravokutnik ispod Google sada slova koja upisujem su po mom ukusu jako velika. Ako su prije bila 12, sada je veličina fonta barem 20. Jel vama isto ovako ili nešto nije u redu s mojim netom...?
Pozdrav, frendica se prebacila na b-net carnet vezu. Dobila je novi router te se spaja preko pptp veze na internet, router pretpostavljam da je u bridge modu. E sada ona ima drugi stari router od t coma koji bi trebalo povezati na ovaj od bneta kako bi se moglo spajati vise racunala na internet....
prije par dana sam preko googla išao nešto tražiti i kada mi je to izbacilo onda sam slućajno nešto stisnuo na tastaturi pa su mi se slova jako smanjila,pa me zanima dali netko zna kako da ih vratim u normalnu velićinu? kada nešto skidam preko torrenta onda jedva vidim ono "download torrent" jer su...
imam problem sa avg-om kada ga instaliram (do sada taj problem nisam imao) kada ga instaliram na kraju mi piše instalation failed,pa mi je pisalo da moram restartat komp,i to sam napravio ali i dalje mi neće instalirat avg,a prije toga mi se pojavio na netu nekakav isto antivirusni program koji...
Evo ovako ljudi imam slijedeci problem! Ili mi je neko skuzio pass i provalio u njega ili sam pokupio neki virus,mada sumnjam,uglavnom nemam niti jednog jedinog kontakta,stvarno pojma nemam kako mi se to moglo desit,no nebitno prije ce biti da mi je neko skuzio pass jer mi je promijenjena i slika i...
Evo sad sam izradio novi forum u phpbb3 i kupljen server, (tako da nije besplatno). Pa što kažete sad? Istina da onaj prije (Zeus) nije bio nešto ali ovaj je nov i bolji, trudio sam se u izradi stila i prevađanju. Pa ko želi neka pogleda. http://www.crofort.com Nisam znao koje sve teme da...
Daklem, poznato vam je da su npr. MSN i Yahoo! messengeri međusobno kompatibilni i da kontakti mogu međusobno komunicirati. Manje je poznato da je Google Talk, koji se temelji na open-source Jabber XMPP protokolu, sposoban komunicirati s još nekim IM protokolima, kao npr. MSN, ICQ, AIM, IRC. To...
pozdrav! ovak uzeo sam laptop i prvi put se susrečem s WiFi-em pa me zanima..kad mi ponudi bežične mreže koje očitava neke su zaštičene i to je ok ali recimo očitava mi nezaštičenu mrežu Hotspot na koju se mogu spojit ali kad odem na browser traži me user i pass..e sad ne kužim koja je fora!? ...
Downloadam torrent i stane mi na 97% i vise neide sta da napravim kako bi doso do 100 posto el postoji nacin kako da ga downlodam do kraja znaci do 100% ili se tu nista nemoze uciniti brzo dodje do 97% i onda stane i ne ide nikako dalje prošlo je 2 ure i nema promjena nikakvih inace...
halo imam vec godinu dana jedan veliki problem na internetu koji nikako nemogu rješiti skidam film (uredno ga downloadam) sa rapilibrary koji mi se pojavi u izarc formatu i onda kada ga skinem hocu ga otvoriti , kliknem na njega i pojavi mi se uvijek onako ko prozorcic u kojem pise...
evo kao što u naslovu kaže, koliko cca troši live stream, točnije internet televizija htv1, ono po satu, ili kako to već ide imam web n walk od t-mobila hvala
Sa ponosom vam možemo najaviti održavanje druge po redu nagradne igre OcKluba! Nagradna Igra će se održati ovoga ljeta, trenutno radimo na izradi plana, načina i pravila. Najvjerovatnije će dobitnici biti oni sa najbolje ocijenjenim Case modom u našoj galeriji, ili pak osobe koje nam pošalju...
Evo ovako danas jaran igra igrica prek neta, a bilo je oblacno drama iii pocne sjevat grmit iii sta jos sve...puce grom iii odjednom se vidje varnica na wooferu i nestade konekcije...na internet ne moze uc nikako nista! Na modemu gori samo jedna lampica ona koja signalizira da modem ima...
Imam phpBB 3.0.2 forum i sve je radilo kako treba do nedavno kad mi vise gosti (oni koji nisu registrirani) nisu mogli vidjeti forume niti citati postove.... Ja sam diro nesto po postavkama i sad sam jos vise za*ebo... Sad samo administratori i moderatori mogu vidjeti VIP dio foruma (ostale...
sta znaci ovaj plavi kvadratic sta mi se tu i tamo pojavi pokraj nekog contacta? :)
zanima me kako mogu postaviti statičnu ip adresu... tražio sam po internetu i googlao ali ne kužim baš to na engleskom još jedno što ne kužim je što je router (koji naziv) jel je naziv routera Ethernet adapter Local Area Connection ili PPP adapter MAXadsl molim vas, treba mi jako! :respect:
zanima me jel to samo meni il i ostali imaju problem... katz.cd i katzforums.com ...nikako da mi učita, probo i prek proxya i s drugog kompa i niš... :hrv:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma