Naime imam banner napravljen u flashu ali neznam kako staviti link na njega tako da kad se klikne da ide na stranicu u novom prozoru pa ako netko zna molio bih pomoć :) hitno mi je jako fala :)
Imam problem koji sam naveo u naslovu teme....odjednom mi je usporila brzina skidanja....da li postoje neka podesavanja u sistemu,da to popravim i vratim na staro? HVALA!!
Evo bio sam kod frenda... i vidio je koja je moja lozinka na MSN-u kada sam se isao spajati... i dobro odem ja promjenit lozinku i znam koja je bila lozinka, ali ju vise nece prihvatiti kod mene... neznam zasto... i dobro idem ja restartat lozinku na MSN-u, ali kada upisem adresu svog MSN-a, i da...
Evo,ja i frend otvorili hrvatski upload centar (za slike) poput imageshack-a Nalazi se na slijedecoj stranici www.salji.com Ima mogucnost galerija...
Imam pitanje za stručnjake u ovome. Da li neki virus može uništiti neki dio hardwarea u računalu, kao npr hard disc, grafička ploča, radna memorija, itd.? Nedavno sam imao napad virusa na računalo i nedugo nakon toga je krenuo plavi ekran, nakon čega sam ga odnio u servis jer imam garanciju još...
Avast mi je pri redovnom scanu našao dekompresijske bombe! Koji je k.... to??
Laptop Acer Aspire 5542. nemogu se spojit bežično na internet, računalo jednostavno ne prepoznaje mreže, žično radi uredu. Instalirano je W7.
Ako je netko dobio pozivnicu nek se javi da se umrežimo tj. da imamo šta testirati.
Zadnja tri dana (kada sam na netu), svakih 20 minuta do pola sata, Avast mi u doljnjem desnom kutu izbaci poruku kako je blokiran neki napad, i svaki put je navedena ista IP adresa. Nisam uspio zapisati koja, no počinje sa 193., dalje nisam zapamtio. Ako uhvatim screenshot, ili uspijem zapisati IP...
Prevedeno: ovo je poseban način rada u kojem se učitavaju i pokreću YouTube filmovi u najmanjoj mogućoj latenciji. To se omogućuje zbog isključivanja neki opcija koje korisnik ne može raditi (ja sam zamjetio da se ne mogu komentirati videi) i korištenje naprednih web tehnika kojima se skida što...
Ovako...imam neku bezze konekciju 128/128 onaj bezzicni sistem sa antenom koja ulazi u racunar preko one mrezne kartice (koaxijalno kablo),nadam se da razumijete o cemu pricam! Od prilike godinu dana nisam imao problema nikakvih,jeste da je konekcija slaba al je uvijek sve islo ko po loju! e sad...
evo da se i ja pohvalim! uglavnom, podigao sam forum - Croatian Download Centre sa WAREZ tematikom.... nadam se primjerenom odazivu....slobodno dodjite i registrirajte se! ::IGRE::PROGRAMI::FILMOVI::GLAZBA::eBooks:: sto vam srce pozeli.... ;D ;D ;D ...vidimo se na:
Pošto još nema teme o novom FF, trenutno skidam 3.0 rc verziju. E sad, tko ima odprije FF 3.0 , da li ima razlika u odnosu na FF 2.x, i da li ima grešaka (bugova) u novom FF? Zahvaljujem... Mario92, over.
Pozz zanima me znaci samo jedna stvar... Ima li neki internet kafić, ili neš slično kaj ima brz upload.... Jer ja imam 32 kb... Jer su ova govna iz T-coma su lijena da požure sa tom izmenom na optički kabl ( kod mene ) Bio prisiljen sa 10 Mbit Vezu spustiti na 4 jer mi veza pucala ko luda i...
Hm... Sta li sam uradio. Skinuo sam Comodo. E, sad pokusavam da uradim skeniranje ali nece, kaze da postoji neka greska. Pokusam da uradim update, opet nece, isti problem. Jedino sto radi je internet security. Gdje god hocu da udjem trazi mi dozvolu ili da blokiram? A sto je najgore. Otisao sam u...
Znaci ukratko, just another site :) Naša ideja ovog projekta je vrlo jednostavna, u moru Internetskih portala odlučili smo ponuditi nešto ne toliko novo na svjetskoj Internet sceni, koliko na domaćoj. Napraviti profesionalan portal koji je posvećen mobilnim tehnologijama sa fokusom na novo...
Problem... :cry: Dosad je sve štimalo a sad ne štima... Nešto sam prčkao po Java postavkama jer mi na Operi nije štimalo Internet bankarstvo Splitske banke i kad sam to sriktao,na fejs se ne mogu nakačit nikako. FF i IE rade ko zmaj,al opera nikako... Na drugom kompu sve stima i ista je...
Namjeravam kupiti adapter D-Link DHP-201 koji se ušteka u struju i preko kućnih instalacija razvodi internet signal po stanu. Da li netko ima iskustva s ovim, kako radi u praksi? tu je link:...
Imam 1 router doma siemens, koji je wlan, ali mi nepokriva cijelu kuću sa wlan signalom, htio bi iskoristit stari router D-link G684T da mi služi kao repeater. Stavio sam tvornički firmware (znaći nije od T-com-a koji nema tu mogućnost), i stavim ga u repeater mod al nažalost nedobivam nikakve...
Naime, kad upišem pojam u trazilicu izbaci mi oko 10 odgovora ili kako se to već zove, međutim ne mogu okrenuti sljedeću stranicu. Na Google chromu mogu i na Internet exploreru, ali navikla sam koristiti Mozillu a na njoj je prestalo "okretati" stranice. Nema shvhre klikati ni na broj ni na...
Evo nes za svakoga..... Stranica koju sam napravio u interesu za sve... U principu ko je zainteresiran neka pogleda... Multimedija, informaticka sekcija. pa ko voli nek izvoli. I naravno neka mišljenja bi dobrodošla ;):drink: KLIKNITE OVDIJE Zasad najbolje Za gledanje pri rezoluciji 1280x1024
Stranica je napravljena za rezoluciju 1280x1024 A kada se gleda u drugoj rezoluciji ne stane na ekran... Kako se to popravi .. Koji kod trebam upisat i di? Hvala!!
Pozdrav, u ovome sam poslu već 6 godina (u početku sam radio kao podrška u stranim hosting firmama, a kasnije i kao sistem administrator u većim firmama). Stoga smo moj prijatelj i ja odlučili napraviti hosting koji će biti dostupan svima i besplatan, i to u samo par klika sa mišem. Predstavljamo...
Evo da ukratko objasnim situaciju formatiral sam pc bratu i kumu istog dana i ja normalno stavim sve zakrpe gore sve programe i dodem do msn-a i kad zelim da ga skinem pise da je int. veza u gresci a ubiti mogu na sve stranice osim microsofta svaka njihova stranica je u gresci ...a ja kad dodem...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma