Ako imate kolekciju vasih omiljenih fotografija, pravo mjesto da ih pokazete svima ;) www.telfon.net/galerija
Tokom prošle noći vodila se teška bitka da se razume nova invazija daunloadera koji podsjećaju na Bagle ali koji se ne repliciraju. Postoji nekoliko različitih vrsta ovih daunloadera i svaki od njih pokusava da sa nekoliko desetina sajtova povuče misteriozni program kako bi ga startovao. Tada...
Zanima me sljedece: 1. Kolika je velicina slike dozvoljena jel ovako kako pise ili moze bit veceg formata ako ne prelazi 20KB? Slike moraju biti: - u GIF ili JPEG formatu - dimenzija 200 x 150 piksela - težine do 20 KB 2. Koliko traju postovi na tim blogovima? Nesto sam tamo vidio pa ako...
INstaliro sam xp,i naravno stavio sam zone alarm,imam ad-aware,imam i norton ali to nije problem,vec je problem da mi se pojavljuje spyware dok surfam netom,on izgleda nesto ovako i stalno me zivcira,igram igru a on je minimajza..lud sam,HELP!!!Hvala :retard:
Dali mi može netko napisati ovdje product key.Našao sam neki ali ne odgovara
http://www.fortology.com/Projects/InfoMob/ samo mala napomena, ovo je debela beta, ali ovo je layout kako bi to otprilike trebalo izgledati kada bude gotovo... Mišljenja?
Dakle, u zadnje vrijeme mi se javlja ova poruka kod otvaranja nekih php stranica koje sam do sada otvarao bez problema: application/x-httpd-php save or open with?? I ne mogu ih otvoriti - bilo kakav savjet je dobro dosao. Browsam sa Mozzila Firefox-om, imam Kerio Personal Firewall i avast!...
Virus writers have created a malicious program that can disable Microsoft's new anti-spyware application, security experts warned on Wednesday. Antivirus experts, who are calling the Trojan "Bankash-A," say it is the first piece of malicious software to attack Windows AntiSpyware, which is...
A worm that takes advantage of administrators' poor password choices has started spreading among database systems. The malicious program, known as the "MySQL bot" or by the name of its executable code, SpoolCLL, infects computers running the Microsoft Windows operating system and open-source...
Dali netko zna nekakav programčić pomoću kojeg se može kreirati password za neki folder?Po mogućnosti da je freeware!!!!!!!!
U zadnjih 10-ak dana imam strasan problem,prilikom boravka na NETu posle nekoliko minuta mi pobeli taskbar,i od tada ne mogu da otvorim nijednu stranicu,niti mogu da se diskonektujem,jer mi se prozor za diskonektciju ugasi nakon jedne stotinke,posto ga pokusam pozvati.Posto sam laik,jedino sto znam...
Idite na http://johnhaller.com/jh/mozilla/ Skinite Portable Mozilla Firefox i stavite u otpakovani direktori na vaš usb flash drive. Startuje se odatle i sve što sa interneta uđe ide tu, ništa ne ulazi i ne ostaje na kompu. Ne treba antivirus (firewall ipak treba i dalje), ili ako ga ima...
Da li je moguce upasti u kompjuter koji je u stand-byu i spojen na net 24h na dan??
ima spyware na kompu.ne mogu ih se rjesit jer nemam nikakav antispyware dal mi ko moze rec za download s nekih linkova, antispyware programe al da nisu shareware neg da su totalno besplatni !!! :rolleyes:
Evo posjetite muzej računala, ima stvarno zanimljivih stvari. http://www.old-computers.com/museum/default.asp Napišite model svog favorita ;)
Evo otvoren je novi Vbulletin forum, pa dodite i to pogledati... Forum je jos u izgradnji, ali saljite svoje prijedloge, po kojima ce admini dati sve od sebe da sto vise prilagode forum Vama... 4um.cjb.net enjoy!
Ajde ljudi možda forum i ne bu tak dosadan... ako bude ljudi dosta na tom forumu, možda i forum oživi... ajde dođite i regajte se! http://forum-nokia.cjb.net/
kad sam na netu zna mi se pojaviti prozor koji mi pocne odbrojavati minutu i kaze kak ce mi resitirati komp i da spremim podatke.kaj je to i kak da ga se rijesim?
ima li neki program koji moze zastititi cd da se vise nemoze prziti??? :spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
Sinoc je F-Secure detktirao potpuno novi virus sa potpisom Virus.Win32.DeadCode.a Virus zarazava sve fajlove u folderu gdje se nalazi izvor zaraze i sve podfoldere u tom folderu. Zatim ubija sve procese sa istom base adresom kao prvi zarazeni fajl. U privitku je .zip sa zarazenim .exe...
Bok ljudi, od prije par dana komp mi je sav nekako usporen, i često kad startam programe mi zablokira da ga moram restartat.Znate li možda dal mi je to neki virus upao ili što??? Pretraživao sam komp sa mnogo anti-spy-a,-virusa... al ništa nisu pronašli...
Napast se širi internetom preko attachment-a u mailu i preko p2p mreže. Attachmenti imaju sljedeći naziv: guupd02 Jol03 siupd02 upd02 viupd02 wsd01 zupd02
Jeffrey Lee Parsons, tinejdžer ciji je internet crv Blaster tijekom 2003. godine iz stroja izbacio gotovo 50 000 racunala, osuden je na zatvorsku kaznu od godinu i pol dana. Osim sto ce odsjesti svoje iza resetaka, 19 godisnjak ce morati platiti odstetu Microsoftu i ljudima cija su racunala...
Lovesan je drugi naziv "popularnog" virusa W32/Blastera. Nalazi se u windowsovom folderu pod imenom MSBlast.exe i/ili msblast_unpacked.exe i dodaje se u registry ovde: Detaljniji opis samog worma kao i uputstva za odstranjivanje istog mozete naci ovdje: ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma