ako se itko razumije, radim u joomli 1.5. link na stranicu, tj na template demo je tu . Zanima me izbornik ovaj gore HOME, FEATURES itd.. Hocu da mi se isto kao i ovdje prelaskom misa preko features pojavi padajuci ali da na features ne mogu kliknuti tj da nema linka. kako to napraviti, kakav menu...
Da li je ko imao problema sa virusom koji se nalazi u tim sistem fajlovima?! probao sam na razne nacine da ih brisem ali dzaba ponovo se pojave, jos visi problem sto ne mogu instalirati antivirus... formatirao komp i o5 isto se desava posle par dana.. ako neko zna neko resenje neka javi.
yo........ samo sam htio pitat dali nekako mogu zabraniti neke stranice sa svog kompa na drugi koji je povezan samnom u LAN-u, tj. već sam upiso adresu te stranice i odabrao korisnika al ako želim zabraniti ulaz baš moram na tom drugom kompu stisnuti osvježi da bi to šljakalo.... pa dali mogu to...
HITNO POMOČ !!!!!!!!! Slučajno sam instalirao neki program VIRUS PROTECT . Kada god upalim kompjuter uvijek mi se to automatski pokrene i ne mogu iz toga izaći . Kada pretisnem Alt+F4 izađe mi iz toga ali mi je onda sve crno cijeli dekstop . Šta raditi KAKO TO MAKNUTI POMOČ !!!!! HVALA
Mnogo djece u današnje dane otvara forume i promovira ih na cafeu misleći da je to finalna točka optimizacije na tražilicama i reklama dovoljna da neorganizirani, većinom forum a ponekad i portal, zaživi u kratkom roku. Da si smanjite blamiranje sa stalnim otvaranjem promocija radova koji neće...
Uz pravo na malu obavijest, a nekima reklamu..ovim putem obavještavam sve ljubitelje životinja da je otvoren novi forum, koji služi za indeksiranje svih životinja i svega što se veže uz njih. Dobrodošli! .......:bat: Zoomanija.org
Bog, znači tražim nekoga tko se razumije u izradu web stranica pogotovo PHP web stranica... da možemo chatat preko MSN ili skypa hvala :respect:
Bog, može mi netko objasniti kako uploadati nešto na thepiratebay ? koristim program µTorrent i sada me zanima kako napraviti torrent file i koji tracker napisati ? gdje mogu pronaći trackere ? ja sam nešto isprobavao ali nisam siguran dali je točno, napravio sam torrent file koji sam kasnije...
Bog, ovako registriao sam se na jednoj stranici za socks5. i platio sam članarinu. sve pet... uzeo sam ip adresu copy / paste i upisao u mozilu firefox ali nakon toga mi neće otvoriti niti jednu stranicu , ama baš niti jednu stranicu. dok kada je probao moj prijatelj na svom kompu, njemu radi...
Pozdrav, imam nekakvih nejasnoća oko izrade web stranice. 1. Vidim da na netdomena.hr mogu dobiti besplatnu domenu .hr ako imam prijavljen obrt ili slično. Da li se nekakvi apartmani (prijavljeni naravno) podrazumijevaju pod obrt? 2. Ako dobijem od netdomene domenu www.mojobrt.hr, da li to...
Otvorili smo novi forum koji će okupljati sve željne znanja o mobilnoj tehnologiji Forum će biti od koristi svima koji zele znati vise. S obzirom da smo tek krenuli sa forumom, rado te pozivamo da se registriraš na forum Posjeti www.gsm-info.net S radošću te očekujemo! Tvoj Gsm-Info Tim!
Skenirao sam sa Malwarebytes' Anti-Malware i pronadje mi uvijek ovog vraga Hijack.WindowsUpdates., Nakon skeniranja ga bez problema obrise,ali ponovnim skeniranjem opet pronadje., Malo sam istrazivao po netu i kako vidim neki je strasno kompliciran postupak za uklanjanje ovoga., Iako nisam...
dali je nekako moguce,i kako,zaobici blokade koje je admin postavio na routeru??:sos:
Napravio sam stranicu posvećenu biciklima i svima onima koji tek namjeravaju kupiti novi ili prvi bicikl, na stranici možete pronaći cijene svih novih bicikala dostupnih u Hrvatskoj,te članke i video radionicu kako sami održavati i servisirati bicikl. više info na http://www.bicikl-portal.com
Ovako imao sam download accelerator plus i kad sam ga uninnstaliro sranje pogledajte i sami sta da radim??????????? mala pomoc bi dobro dosla:klanja::klanja::klanja::klanja:
Nedavno sam naišao na reklamu na kojoj se nudi rješavanje IQ testa, pri čemu možete saznati vaš kvocjent inteligencije. Test se sastoji od dvadesetak pitanja, u kojima morate odabrati dio koji nedostaje: Primjer pitanja:
Otvoren je novi blog o naprednoj mobilnoj komunikaciji na adresi www.mob.hr. Blog će sadržavati vijesti iz dotične tematike, kao i razne tutorijale, savjete i recenzije. Autori bloga su dugogodišnji članovi ovog foruma: Jay i Drug Mile. Isto tako, na Facebooku postoji fan page na adresi...
Moze li mi tko pomoci oko problema sa forumom. Uploadam sve stvari preko file zille i sve 5 ali kada pokusam uci na web pokaze mi ovo (evo link pa vidite http://pozeski-forum.comxa.com
Evo što me zanima. Dali je moguće saznati tko je vlasnik određene email adrese, na bilo koji mogući način? Palo mi je na pamet potražnja od davatelja email usluge IP adresu sa koje je napravljen email account, ili tako nešto, pa na taj način nešto iskemijati. Dali je to tako jednostavno, ili...
Trazio sam u temi,korisni linkovi,link za elektronske knjige,i nisam nasao nista(ili nisam vidio)....potrebna mi je knjiga u pdf-u,ili nekom drugom formatu,racunarske mreze,server 2008,aktivni direktorij,pa ako neko ima link,ili sajt gdje mogu naci,bicu zahvalan....
...sa ciljem da na jednom mjestu "okupim" samo software za GPS. Nema nikakvih ograničenja, sve dok pričate o GPS-u http://gps.forumi.hr/ Ako sam prekršio neko pravilo ovog foruma, sorry, nije mi bila(zla) namjera.
Google je predstavio novu uslugu u sklopu GMail-a - Google Buzz. Kako mediji pišu, Google Buzz bi mogao biti izravni konkurent Facebook-u i Twitter-u. BH4eMedmqqU Više na: Jutarnji.hr i Bug.hr
Koristi li netko Operu a da ima problem s Java sustavom? Preokrenuo sam sve na netu,al nitko da dođe kraju tim problemima. Jučer sam rušio windowse i kako nisam ni sam znao kako sam na prošloj operi (također 10.10) to sriktao,ne znam ni danas. Sa Mozzilom i IE sve štima,al ja želim naoperi da...
Bok..Naime neki dan sam dobio ovaj router i instalirao sam sve kako mi je pisalo u postupku za instalaciju.. i sada on je meni spojen od 0-24 znaci da kada ja upalim komp on je meni odmah spojen na net, to znaci kada otvorim browser odmah je na netu...E sada mene zanima dali ja mogu to kako...
Eto, sad malo prije sam otisao na msconfig.exe i pogledao kaj mi se pali na startup-u i skoro me herc strefio. Odjednom su se pojavili neki "programi" na startup-u za koje prvi put u zivotu vidim :hm: Zovu se nekak YURB, YURA itd. Pokusao sam ih ugasit (sa oznacivanjem na kvadratic) no cim...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma