Hy, možete li mi preporučiti neki P2P program, a da nije kaaza, bearshare i shareaza jer ih imam sve troje (imao sam, dok nisu spywere i to počeli smetati) i s njima ne mogu ništa. Naime, ja imam ADSL internet i modem mi je konfiguriran kao router, i onda mi svaki od tih programa kaže da moram...
FireFly 1.4 - besplatni Internet telefon Zagreb, 31.03.2004. 20:45 (VIPnet) Pored korporativnih rješenja i prodaje USB i LAN VoIP telefona tvrtka Virbiage nudi i mogućnost besplatnog online telefoniranja. Među proizvodima i uslugama australske tvrtke Virbiage nalaze se rješenja za korporativne...
-----Original Message----- From: Content-filter at dmz4 Sent: Thursday, November 24, 2005 11:17 AM To: Filipovic, Snjezana Subject: BANNED INCOMING MAIL (from: <ljiljana.bulic@zg.t-com.hr> subject: SPIDERMAN.ZIP) BANNED NAME ALERT Our content checker found
Zanimaju Me Linkovi Za Online Shopove Sto Se Tice Mobilne Telefonije Preciznije Sonny Ericssona.znam Za Onaj L8 Shop Ali Kako Da Narucim Nesto Kada Se Nemogu Niti Registrirat Jer Nema Hrvatske Na Popisu.TAKODJER MI TREBA AK NETKO ZNA GDJE SE MOZE KUPIT STVARCICA SA BACKUP-IRANJE SIM KARTICE edit...
Imam veliki problem, imam gadnog trojanca na kompu. Našao ga je nod32 i ne može ga obrisati. ne sjećam se kako se zove grr (glup sam što nisam zapisao) Mislim da je učinak tog trojanca sljedeće: Kada odete na nekakvu stranicu i kliknete na nekakav java program npr. na vipu kada želite vidjeti 3d...
Evo kako i sam naslov kaže. Uglavnom, tema sajta je IT industrija, game developing, web i grafički dizajn, i slične stvari. naravo, tu je i nešto šta ste već navikli; nezaobilani forum na kojem ima uza sve ostalo i zabave www.area85.net
registrirajte se i saznajte sve o novostima iz mobilne industrije, besplatno downloadajte igrice, melodije, teme, video clipove i sve drugo za mobitel, sve sto trebate (neku melodiju, video clip po zelji ) samo napisite na forumu i bit ce stavljen za download, tako kažu autori.. ...
Kad pokrenem IE i FF neki lsass.exe mi koristi veliki postotak procesora koliko god može . Opera služi ali ne mogu se logat nigdje, pa sam prisiljen koristi netscape, jesam restartirao sam comp itd. jedino što sam radio jest koristio sam tommek-ova upustva iako nisam sve disejblovao. i sve sam...
jel postoji neka fora kojom mogu u google-u izlistat sve powerpoint prezentacije koje su mi dostupne? probao sam sa ".pps", ili powerpoint prezentations ali nista. i da, naravno, treba mi određena tema... :-/ :-/ :-/
Evo napravio sam jedan forum na kojem tražim korisnike koji ce se registrirati i uciniti tome da se forum razvije... teme su napravljene na ideju racunalne informatike... od hardwarea, do programiranja... Dakle dobro došli ste na forum i cesto nam pišite... U buducnosti ce i proraditi stranica...
:thumbup: Gledajte znam da ćete mi opet srat i to sve. Ali zanima me dal mi može neko objasniti neku tehniku kao da napravim SQL injection ili nešto tako! Molim vas ko Boga!! Hvala
naime radi se o programcicu koji krade ikone i slike,te emoticons koji drugi ljudi koje imas na msn listi koriste program se naci ovdje Veoma domisljata fora :D
MENI JE VAS TESKO PRATITI ; POLA POJMOVA KOJE KORISTITE NE RAZUMIJEM???JEDNOSTAVNO NISAM U TOKU:ISKRENO KORISTIM OVAJ FORUM TEK KADA NALETIM NA NESTO STO NE MOGU SAM RIJESITI (OKO75%) STVARI;-):chatter: PA DA NE DULJIM ; KAKO SE RIJESITI DOSADNE POCETNE STRANICE(OBICNO IDE GOOGLE) ALI ZADNJE...
Evo napravija se novi site u kojom sam ja moderator, a mozda uskoro admin. Nemamo puno clanova zato vas pozivamo da se registrirate. Mozda i vi postanete moderator http://www.x-teamclub.tk/
Naime prije sam imao Northon antivirus i zbriso sam ga.npr. sad radim u powerpointu i mjenjam pozadine i odjednom mi se pojavi neki prozor i moram nekoliko puta kliknut OK.kako skroz zbrisat northon da mi se to ne pojavljuje???
Koji program da koristim da bi mi racunalo preko modema moglo koristit kao telefon?:comp:
Pozdrav, zanima me dali je moguće disable-ati function keys-e prilikom dizanja Windowsa (2000/XP), i/ili onemogućiti podizanje Windows-a u Safe modu? Hvala i pozdrav
eto, tako nazivaju novi web browser zvani Flock... free je pa ga skinite ovdje. ima podosta stvari koje nemaju ostali..
naime na TPortal-ovoj Playzona stranici kad se zelim uključiti na server da igram piše mi ''Molimo pokušajte ponovo.Hvala.'' ili ''Pričekajte trenutak.Hvala.'' i nikako da se spoji,(ostavio sam preko noći da se spaja i nije se spojilo,ujutro mi je još uvijek pisalo ''Pričekajte trenutak.Hvala.''.u...
danas mi lik dofuro DSL doma :D ugla ja sad surfam i dalje prek carneta (doduse prek drugih windowsa) el smiem to? nadalje , koj ije najbolji program ta ograncienje uploada? imo sam net limiter al nekak je bio šerver:-/ imam jso pitanja sam da se sjetim
Kako na google staviti neku stranicu jer imaam neku za stavit samo onako kad upišeš traženi pojam da je prikaže :comp:
Da se malo i ja promovisem... :) Moja stranica se uglavnom drzi zabave, zabavnih i zanimljivih tekstova, svacega... Pogledajte i komentarisite novi dizajn! http://www.godinelude.cjb.net Stara stranica/stari dizajn je na ovoj stranici: www.godineludeold.cjb.net Ajd sada... :spin:
Molim Vas da mi netko ovo prevede na hrvatski. "In a week, your McAfee® VirusScan® anti-virus defense expires, potentially exposing your email, downloads, hard drive and network to dangerous viruses, worms, Trojans and spyware. For uninterrupted coverage against the latest Internet threats,...
Neznam jeste li culi za ovu nagradnu igru, uglavnom trebate napraviti wallpaper neke igre, ili digitalne stranice za Digital PCPlay i poslati na pcplay@vidi.hr sa naznakom Za Reader's Lair. Ja sam poslao digitalne stranice i 2 wallpapera. Zanima jeste li vi ista slali ili namjeravate poslati?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma