kad se idem spojit na carnet izbaci mi error da je krivo korisnično ime i lozinka a dobro je i korisničko ime i lozinka provjereno s nekoliko accauntova i s username.publiczg i s username@publiczg i s username.efst i s username@.efst i ništa ne radi već 2 dana
Jucer sam se malo igrao s tune up utilities pa sam odlucio optimizirati komp kao web server, buduci da stalno skida. I u listi preporuka skontam neki QoS, i pise nesto da se bandwith rezervira za nešto za nekih 10%. Ja reko ma neš ti meni 10% uzimat. i ja to ugasio na lan konekciji i odvrtim speed...
www.europa-link.com nova stranica za internet oglašavanje, kritike, komentari, prijedlozi. Sve je dobrodošlo.
Ovako imam firefox 1.5.1 i za neke flash stranice i igrice traži quick time plugin kad ga instaliram onda stranica isto ne radi nego se pojavi sličica qucik time i onda potrgana jer zna netko kako riješiti problem.:-/
Evo tek sam ga napravija,ako želite mozete razgovarat vezanu uz večinu tema.... http://s11.invisionfree/mojforum
Eto to je moj prvi rad , proučavam web kakvih 4 mjeseca , molim mišljenje o str. To je stranica o udruzi u kojoj i sam plešem. http://free-kc.t-com.hr/upp
neki jednostavan da napravim naj običniji naj jadniji forum treba mi hitno:wstupid:
samo idite na ovaj forum.Otkida imao je krah ali sada radi u potpunosti i treba clanova.Warez na sve strane sve dzabaka ali je sajt totalno na engleskom drzi ga nas covjek i zna puno stvarcica morao sam ovo uradit jer steta da propadne. kingdomofwarez.digitalcity.at
Umrežio sam s crossom dva kompa,pa me zanim koji bi bio najbolji proxy tako da oba računala mogu na internet. Dali koji može prepoloviti bandwith upola tako da oba računala imaju istu brzinu pristupa? Hvala!
Ima nas 5 u mreži i svi smo spojeni na Internet, kabel pa ruter... Ako jedan član mreže ne koristi ni preglednik (IE) ni OE, može li mu netko van mreže "ući" u računalo?
Ekipa evo našao sam stranicu sa hrpom najnovijih igara i sve je zaštićeno nekakvom šifrom i ja ne znam kako bi to provalio il nešto. http://progamer.sms.smsbase.hu/pc-games/ ovo je stranica. aj ako netko zna nek javi. ja sam probao sa brutal forceom al javlja mi da site nije zaštićen passom.
zanima me kako podesiti outlook express da mogu radit s news grupama, konkretno me zanima hr.alt.cellular.gsm. spajam se preko carneta ili tcoma, ne znam jel to ima kakve veze. dosad nisam koristio news grupe, pa ako ima koga voljnog pomoći unaprijed zahvaljujem
Danas cijelo popodne i večer se zajebavam sa kompom, odnosno ugrađivanjem novog harda, instaliranjem svega natrag na njega i isto tako ponovno stavljanje internet konekcije. Sve sam to uspio, samo što sada se WinXM ne želi spojiti. Što god da sam u postavakama mijenjao, spojiti se jednostavno ne...
trazim neki novi bittorrent client, pa me zanimaju preporuke. treba mi za 24/7 skidanje, i da samo da nije azureus, ostavio mi je gorak okus... Pa ajde onda ;D ljudi preporucite!
Skinuo sam kao budala sa neta film od oko 700 mb koji je u avi formatu. Skinuo sam ga sa p2p programom Bearshare Kad ga idem otvorit ne cuje se nikakav zvuk ni slika ali mi pise da da se film "vrti". Duzina originalnog filma je oko 3h(Braveheart) a meni u playeru pise oko 50 sati. Tu i tamo dok se...
U slijedeće dane morate paziti da ne otvarate mail zvan "invitation", neovisno tko Vam to šalje. To je virus koji "otvara" olimpijsku baklju koja izgori tvrdi disk na pc-u. Mail s virusom dolazit će od osobe koje imate u adresaru. Ako dobijete mail sa imenom "invitation" ne otvarajte ga, nego ga...
Dobio sam od jedne prijateljice neku sliku koju mi je poslala sa njenog moba na moju yahoo e-mail adresu.U inboxu mi je redovno prijavljen mail cija je tezina 96kb,ali kada ga otvorim,u njemu nema nista... kako videti sliku????:-/
dobio sam mejlom od faxa: jel netko nesto poduzeo? ja update-am avast svaki dan, kao i ewido security suite i adaware i spybot, nadam se da nece bit problema. mozda neki cleaner? malo sam googlao, ali ne usudim se downloadirati te .exe cleanere, da nebi bilo pizdarija!
Danas ođem doma i ne mogu se spojit na net, jer mi javlja invalid username i password. Nazovem Službu i pitam ih u čemu je problem, a čovjek mi veli da mi je zaključan account zbog spammanja i slanja virusa sa mojeg računala. Velim da sam nakon njihovog maila upozorenja od prije tjedan dana...
e skoro sam dobio infarkt. dodje mi tel.racun i tamo pise 170 kn medjunarodne linje i 150 kn internet. doma kod mene nitko nije zvao izvan RH tako da je internet. najvjerovatnije dialer. E sad, koja je najbolja i najpouzdanija zastita od tih sranja????? ne bih htio da mi se opet to ponovi.
Eto, da i ja postavim moj uradak ovdje . Namjenjene su isključivo za korisnike siemens mobilnih telefona (bar za sada). NAdam se da Vam mogu pomoći na bilo koji način
:spin: :spin: objasnite laiku kako da, i gdje uploadujem podatke sa svog compa na net da mogu koristiti taj link svi za skidanje.. evo konkretzno na forumu u postu mogu objaviti samo link,, kako to a da ne moram praviti web stranicu ili neki blog, jer mi se to neda, a i nemam vremena niti je to...
Pretrazivao sam malo forum i nigdje nisam nasao sta je to IM, pa imam par pitanja o IM-u: 1)Sta je to?? 2)Kako se koristi?? 3)Dal je od koristi??
imam Bandwith monitor PRO v1.30 zanima da li je moguce namjestiti da mi u glavnom prozoru, svaki mjesec brojilo pocne iz nule? prckao sam po opcijama ali mi bas i ne uspijeva. za sad mogu jednino desnim klikom otic na HISTORY-> pa vidim po godinama/mjesecima/danima koliko je potroseno...
Bsplayer mi ne otvara film ,ne javlja se nikakvo upozorenje samo ne želi krenuti i vrijeme mi piše da je na nuli.a probala sam na divix-u i tamo mi ide.Svi drugi filmovi na bsplayeru idu normalno.da li trebam možda neki codec, pošto ne mogu takav film spržiti na cd
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma