Evo radim frendu web stranicu za apartmane imam mali problemcic,napravio sam u css-u rollover na slici ali neznam zasto ne prikazuje rollover u exploreru dok u firefoxu prikazuje :) ajd hvala na pomoci! link http://www.croservers.com/goran/ap
da li Vama lici na nesto???
Želite li pretraživati data bazu RAPIDSHAREa???? idite na google ukucajte slijedeće: allinurl: * site:rapidshare.de imate sve sto se nalazi na RAPIDu. napomena radi samo u google-u a ne i u drugim pretrazivacima hocete nesto posebno ukucajte (takodjer u googleu)
Može li netko reći kako provaliti u neku web stranicu stvarno je važno? Postoji li neki program za to? Tražio sam na google ali nisam naša. Ima li ko bar prijedlog kako da tražim u google-u?
Pozdrav svima. Javili su mi se neki problemi sa firewallima, a forum pratim vec duze vremena I video sam da ima dosta strucnih I iskusnih clanova, pa sam zato resio da Vam se obratim za pomoc, za koju sam unapred zahvalan. Imao sam do sada F-Secure peket I nikada nije bilo problema sa istim....
Kad saljem mail na vise adresa jedan saljem nazad sebi (polje to:) ali sa aim domenom, dok grupu kojoj saljem stavljam u bcc. No medjutim ovaj mail koji saljem sebi, stalno mi se ponovo vraca u gmail, sto me malo zivcira. Kako to izbjeci?
Kako izbrisati 'history' iz googla tako da mi ne pise sta sam trazio otkako sam kupio ovaj pc... :comp:
Dali postoji neki site kojim se moze ubaciti virus na comp .. kada otvoris taj site... i dali postoji sto zesci virus npr. da se gasi komp ... da padne sis. ,ili nesto jos gore ??
...naime, proces zvan vsmon na trenutke mi zauzima skoro 100% CPU-a... inače, proces je Zonealarmov i ne mogu ga isključit jer mi onda ne radi Firewall... ...dal je još ko imao sličan problem...
može li mi netko objasniti kako to funkcionira.. moram nešto kupiti što košta 30$, ali neznam kako to sve funkcionira, registrirao sam se i sve, ali kako da počnem, kako da dobivam pare, i kako se obavljaju te transakcije.. ako bi mi netko mogao to objasniti, bio bi jako zahvalan.. ili ako meni...
evo posto ucim PHP napravit cu si stranicu te cu je usavrsavati kako izgledom tako i skriptama kojem budem pisao kroz ucenje PHP-a, link je http://www.croservers.com/goran/web/ recite sto mislite,mislim da ce ovo biti super te da ce ljudi moci vidjeti kako napredujem,ako ne zapnem negdje ofkors...
katz.ws je site za full downloadima igrica,filmova,muzike,programa.... za skidanje sa sitea nije potrebna registracije,sve je besplatno... evo vam link i uzivajte
http://www.takeforum.com/vokaj5/ novi forum se otvorio registrirajte se
Kad sam na internetu dolazi mi nakon nekog vremena ova poruka i odma se makne (u 1-2 sekunde) pa mi se disconnecta sa interneta, nije mi se problem spojiti jer imam ADSL ali na mozilli firefox mi se downloadi prekinu i nemogu se nastaviti. Bolje da ne govorim koliko sam (skoro) skinuo:cry:
ovako kad upalim komp. prvo mi se isključi firewall (sygate) i pojavi mi se onaj prozorčić za poslat error report za firewall kad uprem dont send pojavi se novi isti prozorčić za Dr. Watson Postmortem debugger i tu uprem dont send. I kad upalim neku office aplikaciju on mi počme trošiti 99%...
:wave: Bok svima evo da vam malo predstavim još jednu moju stranicu! WWW.CARP.ORGFREE.COM !
MARJAN JURLEKA, glasnogovornik T-HT-a, u razgovoru za Novi list, u kojem je trebao objasniti nagli porast iznosa telefonskih računa, izrekao je nevjerojatnu glupost. Prema Jurleki tako postoje "zloćudni virusi koji nabijaju račun iz ugašenog računala". Kako piše Novi list, šalteri za reklamacije...
Trojan.Win32.Autoit.a Technical details This Trojan is a Windows PE EXE file 44532 bytes in size, packed using UPX. The unpacked file is approximately 308KB in size. Payload Once launched, the Trojan causes the following message to be displayed:
Trojan-Downloader.Win32.Small.abn Detection added Nov 24 2004 Description added May 15 2006 Behavior TrojanDownloader
Imam otvoren mejl na Vipovoj stranici (serveru). Međutim, iz dana u dan dobivam raznorazne mejlove SPAM sadržaja-Osvoji milijun dolara, Kupi Viagru za 50% niže, Kupite najnoviji Windows i sl. sadržaja. I to mi se događa da bar 15 mejlova dobijem dnevno, uključujući i preko noći. Negdje sam...
www.hr-forum.tk evo danas je pusten u rad novi forum, vezan je uz vecinu stvari, mozete se registrirati naravno, sad ce se ubaciti koji template i jedno 1000 smajlija:kiss: :jump:
www.gadgethive.com Site uglavnom posvecen mobilnim tehnologijama, gadgetima, PDA i smartphoneima i ostalim stvarima iz te tematike. Design je tek privremen, uskoro dolazi novi, a vijesti su osvjezavane svaki dan. Trenutno je manje od 10 clanaka i recenzija, no radi se na svemu i uskoro ce sve...
jos od 27.4 nije bilo updatea za xoft.da li neko zna u cemu je problem?imam registriranu verziju.
ljudi jel zna neko kak se može blokirat cd rom da ne svira audio cd kad se stisne play na kučištu cd roma
evo napravio sam mile kitic fan club stranicu......... nije neš, i još ne funkcionira kak spada.... kad mi je smotano sovim free sajtovima... http://mile.bizhat.com/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma