c/p net.hr ...:hm: ima li tko saznanja o kome se točno radi...
Evo zanima me koliko skidate mjesecno. Ja skinem oko 6 GB svaki mjesec sto je malo s obzirom da imam flat.
Pozdrav....ovako prije od prilike 1 godinu registrirao sam preko jedne stranice msn adresu @iamgood.in i imam adresu @iambad-in bilo jj jos puno takvih za izabrati ali sada bas trazim i vise ne mogu naci di sam to napravio pa bih vaz zamolio za pomoc.....Hvala unaprijed
Zadnjih tjedan dana mi je blokan acc hotmaila i ne mogu se logati http://www.myimg.de/?img=1bd5e0.png Odem prateci njihov link da potvrdim svoj racun koji me vodi na server kojim bi trebao ukucati svoj mobilni broj koji vazi samo za US.... Winn je 7 i nisam primjetio da sam salje neke...
Evo, napokon su nešto bitnije promijenili na googleu. Znači, zamisao je da google automatski pokazuje rezultate dok pišete. Znači- pišete "ca" i u onoj search "kućici" već vidite "cafe mobil" sivim slovima, a dolje rezultate pretrage za "cafe mobil". No, predomislite se i nastavite pisati...
Jeli zna netko način kako bi mogao gledat uživo 2 program HRT, jeli postoji neka interneta stranica na kojoj se moze. Na službenoj stranici HRT-a se moze gledat samo 1. program.
instalirao sam si mozzilu firefox 4.0 beta 2 i kada ju ja hoću zatvoriti (iziđem van) one se ne zatvara pa nemogu ponovno ju otvoriti dok ne restartam komp,i preko task menagera ju nemogu zatvoriti,pa me zanima dali netko zna kako da to popravim?
Prijateljica je danas dobila račun od vipneta (ima homebox) od 2100 kn, kao napomena stoji da je Paramount otkrio kako je skinula film (neki plesni,nemogu se sjetit naslova) i sad joj je došla ta računčina. Blokirana joj je komletna usluga (telefon/internet) dok ne plati traženi iznos a to je malo...
Pozdrav za ekipu... situacija je sljedeca: namjestio sam wlan kod kuce (imam obicni adsl modem, i jos jedan modem to jeste acces point sa antenom, sve radi za pet) wlan imam i moj signal se moze uhvatiti do pred moju zgradu. nekada mi je net dosta spor, pa mislim da mi se jos neko spaja iako samo...
ej ekipa dal u koga radi onaj handwriting na msnu,kod mene je radio na staroj 7.5ici dalje ni na jednoj verziji nije, pise nesto to use handwriting u need to install or update software bla bla. jel zna ko u cemu je stos?
Ljudi sam naslov kaze imam problemčić sa google chromeom...upisem adresu bilo koje webb stranice aon mi samo ucitava i tako non stop!! Sta bi to moglo biti? Jel neko imo taki problema? pogledajte i sami
dali možda netko zna nekakvu web stravu za download divx filmova(free)
Hmm, nisam baš siguran dali sam stavio dobar naslov, pa ako nevalja moderatori molim vas promjenite :) Ovako, jučer sam vidio na Facebooku na fan stranici od Sardi_DJ da stavlja pjesme na fejs preko SoundClouda. Htio sam i ja isto učiniti, no postoji jedan problem.. Uploadam neke mixeve koji...
Zanima me dali se može napraviti na fejsu forum da ima kao i na svim forumima onu kontrolnu ploću,naravno,nebi ja sada "krao" odavdje te teme nego bi izmislio neke sam,pa ako možda netko zna kako napraviti neka mi odg!
Pozdrav... Ekipa, treba mi pomoc. Zanima me dali je moguce u sliku iskopirati link? Na nacin kada mi netko klikne na sliku da se automatski otvori taj link koji sam ja odabrao. Ja znam kako se to radi na html-u kada stavljam na svoju stranicu. Al sjecam se da je bila fora da se slika otvori...
Molio bih pomoć kako da riješim ovo avg neće obrisat u biti obriše svaki put kad skeniram 5 ali ostaje 5 evo slika Uploaded with ImageShack.us hvala :)
Ovako u zadnje mozda dvije do tri sedmice mi se dogadja da mi malo pa pukne veza sa msn-om iii onda mi je potrebno i po sat vremena da udjem,tako da jednostavno izgubim zivce!!! dok mi sve ostale stranice super otvara bez ikakvih problema msn me zajebaje nevjerovatno!!! sto se tice konekcije...
U zadnjih par dana sam primjetio da mi se BitDefender dosta često ruši... Samo najednom nestane iz Tray-a i onda ga moram sam paliti... Komp sam preskenirao i njime, i Trojan Removerom i svačim (još moram Ad-Aware i Spybot S&D, ali mislim da oni nisu toliko ključni). Problem je u tome da mi se...
ovako pokušavam skinuti neki fajl sa filefronta i nijedan neće, bilo koji fajl da pokušam.... kad stisnem download on otiđe dalje di mi se trebalo pokazat prozorčić za spremit file, ali taj mi se prozorčić ne pokaže, nego me vrati na stranicu za download..... sad šta bi moglo biti....
Pozdrav, napravio sam stranicu svog naselja, koja vama mozda nece biti pretjerano zanimljiva sadrzajem, ali me zanimaju kritike i prijedlozi, sta i kako bi mogao mozda napraviti da stranica bude jos bolja, pa ako imate vremena, bacite pogled na www.visici.com
instalirao sam Windows Live Messenger 2009 beta i sada pri logiranju na msn mi javlja ovo neznam zasto...pomagajte..
ej, di nac torrent sa hrvatskim dokumentarcima tj.da ima sinkronizaciju na hrvatski?! trazim po netu nigdje nac?! koji je najbolji sajt za torrent?!
ovako imam problem zaboravio sam na msn-u password a zaboravio sam i koju sam alternative e-mail stavio i ono tajni odgovor i sada kada idem da mi posalje na hotmail znaci na adresu od msn-a kako to mogu procitati jeli ima koji nacim ? Hvala Unaprjed
Brzina i uptime su super pa Vas pozivamo da uploadate slike na Slike-slikice.com. Slike-slikice.com Evo par primjera kak izgledaju slike na forumu, thumbnailovi itd... Thumbnail za forume: Link za sliku: http://www.slike-slikice.com/show.php/24_privju.jpg.html Direktni link do slike:...
Pozdrav, dali netko ima neki program za citanje passworda (onih zvijezdica) u IE ili nekom od drugih browsera ali da radi. Trazio sam nesto po netu ali nigdje nema neke free verzije sve kostaju. Hvala unaprijed!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma