najme neznam zašto ali zadnjih par mjeseci brzina mi ne prelazi 10kb/s a prije je bila normalna skidas s bit lordom preko www.torrentspy.com i uvjek uzimam fajl s najviše perova i sidera sad mi fakat nejde u glavu zaš.....BTW:ugašen je t-comov glupi firewall a moj je norton 2006:comp: :comp:
dal možda zna netko kako postaviti statičnu ip adresu za(adsl) internet (ne za LAN) treba mi za server, pa ako netko zna neka napiše nešto !pomagajte ;D :comp:
Paz 'vako. Jučer popodne chatam se ja chatam s raznoraznim ljudovima širom lijepe naše a i šire. Uglavnom, mwđu ostalima, "ćaskao" sam s jednom trebom iz Beograda i odjednom mi se ICQ diskonektira i pukne mi poruku "Your ICQ account has been enterde on other computer2, ili tako nekako, ne sjećam...
Zadnjih par godina koristim Norton AntiVirus i sad sam instalirao BitDefender 8 zato jer sam si mijenjao windowse i neznam upisati serijski broj preko phone koda(no to nije bitno). Zato sam instalirao bit defender 8 professional plus i upisem serijski i update-am ga i sve ok. No sad sam tek uočio...
Pogledajte moj novi uradak: Studentske stranice :comp: http://student.tvz.hr/~malajbegovic/hahari/
Nemojte se cuditi, no ja sam se na ovom forumu predstavio kao ico86, jer se inace tako nazivam svugdje na netu osim ovdje. evo link
evo pogledajte www.cro-xp.org !:comp:
Alo ljudi,vec duze vrijeme trazim kako da zaradim barem malo online i evo nasao sam jedan zanimljiv affiliate program,i hrvatski je jos,ako netko zeli probati,registracija je besplatna,evo ja sam na njemu 2 dana i zaradio 50kn,nije lose za pocetak,ako nekog interesira link je ispod. Sretno Link
Kako saznati sto mi prisluskuje port???? Mozda ovo pomogne???
Ne znam dali sam ja ovo stavio u pravu podforum... Copy/Paste sa stranice http://www.crojoomla.com/ Naime Joomla kao što vidite je jedan od najpoznatijih "Open Source sustava " Stranica je http://www.joomla.org/ Sad me zanima:Jel ko ikad čuo za to.Ako je neko radio u tom nek podijeli...
Mene zanima kolika je najveca internet brzina downloada koja postoji??
molim vas mozete li mi reći kako ili s čime da hakiram nečiji blog..... znam da se windowsi mogu srušiti programom ali zanima me kako da upadnem u nečiji blog.....
Primjetio sam da je (od nedavno, neznam točno kada) moguće postaviti da Google Calendar šalje upozorenja o sastancima SMS-om. To za sada radi na VIPnet i T-Mobile, i koliko sam uspio isprobati, besplatno je... :) http://calendar.google.com (Ako vam se kod učitavanja pojavi JS alert, kliknite...
Našao sam na jednoj hrvatskoj stranici kako otkriti koji su ip-ijevi spojeni na tvoj komp i sad neznam dje mi je to ako možda znate postajte ovdje bit ći zahvalan molim vas da vam pomognem to je .bat naredba i kad ju pokreneš otvori ti se dos prozor i piše ip adrese spojene na tvoj komp
pasoddy.com pasoddy.com/forum Nešto na čemu se učim i što održavam iz hobija. Prije redizajna, što ostaviti, a što promijeniti. Tko želi, dobrodošao na forum.
Odjednom su mi prestali raditi i skype i MSN. Jednostavno se ne connectaju. Na net sam spojen preko lan kabla u dormitoriju faxa. Brzina mi je isto donekle u komi, pala na oko 20 kb/s. Mislio sam da je neko prokužio P2P :) ali i dalje mogu skidat, iako sporo...Ima li tko ideju šta bi mogao biti...
e ljudi ak znate kakav noviji program na foru net devila plizz dajte link! hvala
Evo ovako... odmah cu Vas upozoriti da ne mislim za sebe da sam napravio super web stranicu, jer ja to ni ne znam!!! Napravio sam svoju prvu amatersku web stranicu o mobitelima i volio bih da ju posjetite, kliknete na addsens linkove na vrhu stranice i napisete svoje komentare!!!!:thumbup: ...
Dakle dobio maxdsl (modem, spliter i sve uz to nešto prije kraja 9 mj. Aktivirao (prvi put spojio preko dsl-a) se 01.10 2006. Jel imam još 11 mj flat, malo me trta da ne skinem 30GB pa da mi dođe račun a nemam pravo na 11 mj flat!:-/
Dole kod sata mi se pojavljuje non stop Critical System Error, veli da je virus pronaden, ja procistim komp sa anti virusom (Norton 2005) i pobrisem pokoji virus kaj nade, ali i on dalje siba sa time...di mogu taj proces iskljucit?! Hvala!
kako preko phpbb otvoriti forum?skinuo sam fajlove ali ne znam sta dalje?
Skinuo sam s neta Norton Internet Security 2007 i sve je super prošlo do onog najgoreg "aktivacija" upišem produck key i prođe i onde me traži još jednaput taj key ali drukčiji evo kako piše (Type in a different product Key) el ima tko taj different key ili kakvo rjršenje!!!!!!!!!!!!!!!
zanima me dali je netko od vas prisutan u radu wikipedie, ja bi htio naraviti neki clanak, biografiju. registrirao sam se ali nisam siguran kako krenuti.
Dali mogu ikako dokument napravljen u ms excelu stavit kao web stranicu??? Znaci kad odem na adresu na kojoj se nalazi taj dokumenta da mi se otvori taj excel dokument kao web stranica, a da ja mogu raditi izmjene na tom dokumentu.Meni to treba samo kako bi neki ljudi mogli provjeriti neke podatke...
Kad koristim proxy server mogu pregledati stranice bez problema, ali kada krenem nesto napisat npr. na ovaj forum ili nesto slicno onda mi javi You are trying to use a node of the CoDeeN CDN Network. Your IP address is not recognized as a valid PlanetLab address, so your access to CoDeeN does...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma