Kao što naslov kaže tražim neki antivirus besplatan za komercijalnu upotrebu...
Imam taj program verzija 9,1 bulid 3 718 i sad , nisam ba skuzio kak se koristi ... ja bih htio napravit da mi napravi bekap sistema , windowsa i njihoivog okruzja . netreba mi kompletan image harda jer to radim i sam s Nerom i dvdima.
Kako cu napravit internet konekciju preko maxadsl-a na visti? evo sam instalirao vistu i mucim se vec sat vremena sa tim. ako tko zna bilo sta bi mi pomoglo. hvala. EDIT:evo sam namistio:thumbup:
Zanima me da li postoji mogućnost da se koristi internet samo na jedan mjesec, naravno platio bi sve uredno, a da nije dial-up? Znači treba mi ili adsl, ili neki brodband ali na 1 do 3 mjeseca a da nisu skupi. Ako je to uopće moguće.:-/
imam instaliran firefox 2.0 i svaki puta kod otvaranja i zatvaranja firefoxa Bit defender javlja trojance imenom:trojan clicker i trojan small.nakon skeniranja pronadje "trojan small" u Documents & settings.nakon sto ga uspjesno obrise cim prvi puta aktiviram mozillu ponovo se pojavi.da li neko...
Dialer, kako maknuti ga. Ja ga izbrisem i on se ponovno pojavi. Neki spanjolski
Posjetite moju stranicu na webograd.tportal.hr/streetrace . Ne bavi se mobitelima nego igrom NFS Carbon
Evo i jednog mojeg uratka... Neki podaci još nedostaju jer ih nismo imali kod postavljanja stranica, ali će se dodati naknadno. www.tios.hr
Jel ima netko llink za download borata. Ja sam ga skinuo al slika je loša i + cuju se ljudi kak se smiju. Sigurno je film sniman s kamerom
Imam jedan ftp server na kojeg moram pristupiti šifrom. Sve je to lako kad treba iz Firefoxa, ali mene zanima kako skidati podatke sa njega ali preko wget-a.. wget koristim na faksu a naredbe mu šaljem preko Putty-ja (SSH) od doma... Proučio sam njegov help i isprobao razne kombinacije...
Može li mi netko reći s čim mogu ovo čudo izbrisati, cijelo vrijeme mi stoji dolje pokraj sata, i mijenja znak onaj žuti uskličnik i onaj znak od "minisweepera" kako se već zove. Probao sam g izbrisati s ashampoo antispy ware i nod 32 ali ne ide. Ima li netko neku ideju?
dakle....sve radilo ok ..nisam gasio komp danima i kada sam zavrsio job na njemu, resetiram ga i onda pafff podigne on win i nakon sto ucita sve, resetira se....i tako stalno... koji mu je...neki virus ili.... dignem drugi win na drugu particiju i sve ok, no treba mi stari win zbog nekih...
Kopirate ovo u svoj adresse line(ako se tako zove, ali mislim da ste skontali) javascript:void(qr=prompt('Slapman%20-%20Music%20Search%20Indexer%20-%20Type%20any%20Music%20or%20Album%20Name:%20','')...
Znam da ima vec ovakva tema, no nije mi jasno kako da pristupim racunalu ako je ip adresa dinamicna? Znaci ako imam adsl, a sto ako xnet cable? instalirala sam bila Golden FTP Server Pro ali se nisam mogla spojit s kompa koji je na adslu na komp koji je na xnetu, da li to ima kakve veze?
Dakle kako ubaciti MU tolbar, kad sam ga instalirao pojavio se samo u IE, kako da ga ubacim u operu, da mogu skidat s operom. IE mi se vuće ko puž. :rifle: IE
naime zanima me sljedeće... mogu li nekako namjestiti program koji će mi se paliti automatski... a da taj program omogućuje da ja pristupim svojim podacima od nekuda sa interneta... npr na poslu sam i treba mi nešto sa harda na svom kompu.... fino nešto napravim i hopla mogu skidati sa svog...
Skoci mi avast i obrisem taj virus ili dialer ili kaj već je i nekih 5-10 min je OK i opet iskoći. Nekad obrise avast , nekad i ja rucno al opet dođe.
Eto citam sve postove i svake pohvale, tema ima jaaako puno i stvarno tonu korisnih stvari, ali mene konkretno zanima nesto drugo: 1) dobar file finder, da je free (da radi sa exe i jpg) 2) dobar keyloger ili backdoor sa remote clientom? eto tko zna odgovor dobije pivu ;) i da napomenem,...
Molim ako je neko registriran ne whereisit.org da posalje pozivnicu ne PM... unaprijed zahvaljujem :spin:
dakle tko osim yahoo-a nudi velik prostor za mail ? cuo sam od frenda da netko nudi do 1 TB ali da treba pozivnica pa ak nekom nije problem.. thx
znam da ima puno servisa koji mi omogucuju izradu phBB foruma ali mene zanima da li ima neki koji zadovoljava bar jedan od ovih uvijeta - da podrzava HR meni i da nema reklama thx
Ajde evo da i ja tražim pomoć na cafeu... hehe... Naime, prvo da napomenem MSN radi dobro dok sam na internetu preko cable modema... uzeo sam si US robotics wireless router... na njega je spojen Cable modem ( WAN ), spojena su dva kompa ( LAN ) te laptop ( WLAN ) E sad problem je...
Looking for a rapidshare.de premium link grabber. Visit Skmasti.com Register and login to access the link grabber. Just put your link into the provided text box and press 'Get Premium Link' button. Get your premium link and enjoy.
DAnas pokupio to u ''oblaku'' virus ili sta, jos mi tri ikonice skocile i dale da skinem neke antispyware programe. Jedan se zove MalwareWiper i nasao je trojance al nemogu izbrisati jer nij e full verzija i nemogu nac serijskog proja. A drugi je PestTrap i taj mi upravo skenira i nasao je pun...
Iman AVG internet security 7.5 i ad-aware SE personal. Neznan sta mi je upalo na kompjuter al znan da salje puno megabajta. Dok san spojen na internet cilo vrime salje nesto. Nemogu se toga nikako rjesit, pa prikidan vezu ko da iman modem. Zna li neko sta je to i kako da ga se rijesin?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma