Pitanje glasi ovako... Sta da napravim, ako imam ukljucen modem za dsl, nod32 mi pri pokretanju ucitava skoro 2min, ako ga iskljucim, onda je sve ok, ucita ga za 5sec i to je to... Sta trebam iskljuciti (koju opciju) da mi svaki put normalno ulazi?
E ovako.Jućer sam stavio na internet stranicu Hint. Stranicu je kupio moj stari a to je njegov obrt.Ja sam dosad napravio stranicu pa zato i postam.Ja sam "Webmaster" Znači stari mi se bavi servisom kompjutera i laptopa(ja mislim),dođe do čovjeka analizira popravi i naplati(ukratko),i bavi se...
Mjesto na kojem mozete naci zanr glazbe koja vas zanima i koji bi ste htjeli cuti. Stranica postoji mjesec dana,te imamo 260 clanova,4500+ postova i broj svakodnevno raste. Da bi vidjeli cijeli forum (download sekciju) potrebno vam je 8 postova,ali ubrzo ce se taj broj povecati. Trenutno radimo...
Dali netko zna di se moze skinut najnovija verzija nod32 sa crackom?!
Forum o SAT i zemaljskoj tv. Ovakav jos nepostoji.Posjetite ga jos nam fali dobar logo:) Linkhttp://tv.gurubb.com
Pošto svaki vrebac na grani ima forum tako i ja. Forum se bavi o Mobilnoj i Računalnoj Tehnologiji ito kao ovaj;D . Trenutno ima 2 člana no nadam se da će se brojka popraviti;D . Isto tako u sljedeća 2mj. najaktivniji članovi će dobit status Moderatora u onom forumu u kojem najviše sudjeluji tj....
postoji li koj nacin da se izbjegnu cekanja od 80 min nakon downloadanja sa rapisharea? znam ip hider:fried: program koji bi to mogo napraviti al radi samo na internet explorer koji meni steka jer nemam genuie windowse :(
frendica je skinula windows live messanger 8.1 beta i sredila e mail adresu ( preko koje može normalno slati i primati e maile ),ali problem je kad otvori messanger i želi se sign in javlja se poruka: You cannot use this windows live messanger at this time bacause your contact list is not...
Da li postoji neko jeftinije rjesenje za Dial-up spajanje osim Carneta? :cry:
Veceras cu staviti stranicu sa fuul puno stvari za pa sutra navratite Ipak dok je napravim,pa stavim na tripod,pa stavim stvari za download na rapid.:notooth: Potrajace ali ce se isplatiti i da stranica je radjena u fleshu pa izgleda super sutra ili kasno veceras objavljujem link,navratite
Kako skinuti glazbu sa te stranice\bloga?:freakout:
Zaista bih vas molio da ako neko zna neki nacin ili neki program koji bi ubrzao dial-up vezu.Moja trenutna veza je 45.2 kbps kako nagurati na nekih 56 kbps(ma moze i na 54,55 kbps) MOLIM VAS RECITE AKO ZNATE!!! Unaprijed hvala:thumbup:
Na našoj stranici potruditi ćemo se da vam pokažemo sve strane Eurosonga. Svaki dan moći ćete pronaći najzanimljivije i najnovije vijesti o vašem najdražem festivalu. Također možete sudjelovati u našem forumu, raspravljati o svim temama vezanim uz Eurosong te možete i zaželjeti neku pjesmu koju...
imam operu 9 ikada je pokrenem pojavi mi se samo moj homepage (google) , a kada pokusavam uci preko googla negdje drugo , to mi nemoze ucitat , koji su moguci uzroci problema
Moze neko objasnit kako google moze pritrazi vise stotina milijun stranica za desetak stotinki sekunde??:jehon:
Skinija san neki navodno key generator i komp mi se zarazija sa W32.Myzor.Fk Ocistija san ga sa nodon 32 medutin, Internet Explorer mi i dalje pokazuje da mi je komp zarazen, skupa san nekon malo vecon porukon koja opisuje taj virus, te me nakon toga preusmjerava na neku stanicu, neki antivirus....
Na mom računalu se nakupilo već nekoliko virusa nekoliko vrsta trojanaca,i još par manje popularnih korsitim neki mali antivirsu koji pokazuje koje imam ali ne briše...i tako oduvijek...nikad nisam imao nikakvih problema a samo mi se jednom komp ugasio od blastera...jel ja to samo imam sreće ili je...
PSP Croatia magazin, posebno prilagoden za citanje na PSPu, a uskoro i na mobitelima, rucnim racunalima i PCu, spreman je za download. Teme variraju od PSP-a, PC igara, gadgeta i mobitela. Detalji i download ovdje: http://www.pspcroatia.com/viewtopic.php?t=345 Pozdrav
http://www.power-bet-tips.com Stranicu sam napravio potpuno sam... Dreamweaver 8... Jednia stvar koja mi treba, a nikako nemogu to napraviti (niti naći kako), staviti onu malu sličicu u address bar (kao što ima i CafeMobil) Ako mi netko može pomoći oko toga neka me kontaktira na Pm. Hvala....
Moj prvi dialer. Vec sam se polako pitao koji ce mi klinac taj t-comov antidialer kad se ovo pojavilo:
dali ce t-com smanjit adsl cijenu i kada?!
Posjetite http://mobilnerecenzije.bravehost.com i recite kakva vam se čini stranica i kakve vam se čine recenzije. Imajte na u umu da je stranica još u fazi izrade!
ima li tko video reklamu za fonoteku gdje je Gobac glavni šef? ima na youtube al se nemre skinut
danas ja reda radi skinem ad-aware napravim update te stavim da mi skenira komp i vidi vraga nakon nekog vremena nod mi javi virus u ad-aware ja ga zbrišem a ad-aware nastavi normalno radit jel se vama nešto slično dogodilo jel to stvarno neki virus ili ga nod jednostavno tako prepoznaje?:comp:...
Ahoy!!! E ovak, kratko i jasno... Imam tri kompa na jednom ADSL Rooteru... Trebam program koji dijeli ravnopravno brzinu neta po mreži na trenutno priključene kompove..... Preporuke????
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma