Neznam di bi otvorio ovu temu pa sam je ovjde stavio. Zanima me jeli tko koristi uslugu paypal kada kupuje preko e-baya i kako to funkcionira
COOLigre - Igre - Igrice - Najbolje igrice su ovdje!! Igre za sve uzraste, i za one male i one malo starije ... dođite i uvjerite se!! Očekujemo vas i očekuje vas još mnogo zabavnih igrica!! COOLigre - Igre - Igrice
ovako ljudovi, treba mi savjet za IM sa opcijom poziva koji moze funkcionirati i na izrazito sporom netu-toliko sporom da poruke preko skajpa znaju putovat i po pola sata, a za poziv nema apsolutno nikakve sanse. iz istog razloga je i downloadanje svih mogucih IM-ova i isprobavanje koji najbolje...
Vrlo jednostavno: tražim program koji bi instalirao na komp i koji ne bi dao onda tom kompu da koristi veću brzinu od one koju ja odredim.. I po mogućnosti da ima autostart :) Jel postoji tako nešto?
dakle ima li tko viska pozivnicu za google+ i ako moze netko objasniti kako sta kad se dobije poziv // dobio sam jednu pozivnicu ali nemogu nikako uci u g+ pa me zanima ako ima tko iskustva s time hvala
dali netko zna di bi mogo nac tutoriale za Macromedia Dreamweaver MX, da je opisano za pocetnike, srendje korisnike il expert?! ili di bi mogo skinut video tutoriale, trazim ali nigdje nemogu bas nac ono kaj mi treba...pa bio bi zahvalan puno..
Dost je bilo fejsa, twitta i gugla plus minus, eto nam nove društvene mreže na koju se svi trebamo prebacit :) http://vidi.hr/Racunala/Novosti/Hakeri-pokrecu-svoju-drustvenu-mrezu
evo želio bi se s posla spojiti doma na računalo. računalo bi bilo ugašeno (omogučena je opcija wake on lan) i to radi preko lokalne mreže, ali me zanima dali mogu preko interneta? pokušavao sam, napravio sam statičku lokalnu adresu, i otvorio port, ali kekužim baš to sve. npr DNS serveri, spajam...
Ovako ljudi trebao bi mi ZDF njemacki program,ima jedna emisija koja me zanima pocinje u 11i15 radnim danima,nasao sam na jednoj stranici neki live stream,ali oni u ovom gore navedenom terminu ne emituju signal! Da li postoji neka mogucnost da ipak gledam?
nasao sam ovo na netu, a vidim i da svi forumi imaju temu, pa da probam... ako netko zeli pozivnicu neka mi posalje PM (valjda je dozvoljena tema, nije klasican scam, ali vrijedi probati. ako je zabranjeno tu staviti, brisite temu) EDIT: ima i na youtube dosta videa da su stvari dosle pa...
U ime razvojnog tima portala CroTouristGuide predstavljam vam hrvatski turistički internet portal, namijenjen promociji kompletne turističke ponude Republike Hrvatske. Razvijena je jedinstvena aplikacija za mobilne telefone koja služi potencijalnim gostima da u svakom trenutku, kad i nisu uz svoje...
Dakle, radi se o blogu, i on nema rss da se mogu na njega subscribat. Mene zanima postoji li neki program/servis/štogod koji bi mi omogućavao to da (sa ne prevelikim kašnjenjem) dobijem mail kad se pojavi novi unos na taj blog? Valjda razumijete šta želim reć :) E da, taj blog je na bloger.hr-u ;)
Na www.dekodiranje-mobitela.com se nalaze stranice na kojima se trudim napraviti na jednom mjestu zbirku kvalitetnih tutoriala vezanih isključivo za mobitele. Cilj stranice je proširiti bazu sadržaja i razvijati se tako da se stvori zajednica ljudi koji imaju neko veće znanje o mobitelima od...
kupio sam od t-com p-660hw s edimax EW-7108PCg WLAN (PCMCIA) i sve je to divno i krasno radilo dok nisam odlučio staviti novi (standardni skinut s www.alfatec.hr) firmwer na ruter. htio sam koristiti sva četri lan priključka a ne kao što je u orginalu 2 lana i 2 iptv. kad sam to napravio više nisam...
Pozdrav, dali netko slucajno zna kako promjenit mac adresu na ovoj wireless kartici. trazio sam nesto po netu i naisao na jedan alat SMAC 2.0 ali bezuspjesno sam je promjenio. isto sam nasao jos nesto preko registrija na ovom linku LINK ali nije mi ni to uspjelo. pa ako netko zna kako da to...
Od večeras nemogu otvoriti niti jednu stranicu na laptopu, a uredno sam spojen na svoju bežičnu mrežu. Piše u ćošku ime mreže i Internet access ali ne otvara ništa. Na PC-u sve normalno radi, a isto je preko wlana spojen, tako da evo sad na njemu pišem. Probao sam restartat lap, gasit/palit wi-fi...
neke stranice jednostavno ne mogu učitati,sve je zbrda zdola,pola toga fali,pa recimo,neke slike se puno puta pojavljuju na stranici.a neke pak stranice rade ok.instalirao sam flash player,imam javu.jel imao netko sličnih problema s operom? hvala!
Cudi ma nema teme o novom browseru od googla. http://www.google.com/chrome/index.html?hl=hr&brand=CHMG&utm_source=hr-hpp&utm_medium=hpp&utm_campaign=hr ja ga trenutno korsitim (nakon dugog niza godina provedinih sa safarijem i FF) i odusevljen sam. definitivno isprobati
Naime zanima me kako mi nestaju e-mailovi koje spremim u "personal"? Da li se kome još to dešava? Par mailova koje sam tamo spremila je nestalo, nema ih nigdje (???), a inače nemam puno spremljenih tamo, negdje oko 15-tak. Ima tko kakvo objašnjenje zašto mi pojedini mailovi od tamo nestanu nakon...
Evo pisem sljedeci tjedan geografiju slijepe karte pa sam naso fora sajt sa vjezbama iz geografije! Mozda posluzi nekome! http://www.ilike2learn.com/
Da ne dužim, prepustiću vama da isprobate ovo, a ja ću vam reći da radi sa neportabilnom verzijom JDownloadera i na svim "egzotičnim" serverima.: hotfile, fileserve, filesonic... Da se više ne mučite i non stop upisujete reči, evo rešenja: AntiRecaptchaJdownloader.rar Izvinjavam se što je na...
Malo bezveze pitanje, ali eto... Radi se o Chromeu, iako sam probao par i u Firefoxu. Naime, otvaranje stranica upisivanjem u "adresnu traku": Kod nekih ne trebam upisivati www, a kod nekih neće otvoriti bez www. Npr. index.hr normalno otvori, a npr. adm.hr neće- kaže " (ima ih još par koje...
Otkako sam prešao na onaj novi social inbox od facea, ne mogu slati poruke s mobitela. Točnije, imam mogućnost slanja poruke, koja se prikazuje kao isporučena, kako na kompjuteru tako i na mobitelu, no ne stiže primatelju. Probao sam na 3 različita mobitela od kojih je 1 android. Ista stvar se...
molim nekoga da mi pomogne invalid sam i pišem ustima netko mi je ušao u mail i sada ne mogu uć na njega a jako mi je važan
ovako: net mi je za nijansu sporiji u zadnje vrijeme (radi se o ADSL-u,nema veze sa providerom). prvo sam primjetio kod youtubea da sporije loadira video, zatim u pola klipa zastane i okrece se onaj krugic kao da ga loadira, iako je loadiran vec taj dio gdje je zastalo. i kasnije ako hocu da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma