S kojim programom se moze mijenjati ip adresa??
Da li je ikako moguce postati onaj premium account user, a da se ne plati ona cijena sto oni traze???? Pojednostavljeno, da li se moze kako to ilegalno obaviti????????? To me zanima jer kad god hocu ic nesto da skinem nece da mi otvori jer kaze da se isti taj file skida vec, sto nije...
Nagradna igra traje od danas 18.03.2007 - 18.04.2007 u 24h ! Nagrade su slijedece: 1. Mp3 Player od 2 Gb i/ili 1 godina pristupa ViP sekciji 2. Usb Stick od 2 Gb i/ili pola godine pristupa ViP sekciji 3. Usb Stick od 32 Mb i/ili 1 mjesec pristupa ViP sekciji više o svemu na...
Mora li se platiti da mozes pricat preko skypa, odnosno nazivati neki telefon ili mob. Moze li mi neko to malo objasniti? Hvala
Može li mi netko pojasniti. Problem oko ADSL-a. Katkad mi se događa da mi se stranice jako sporo učitavaju, HDD svjetiljka radi punom parom, gotovo da se ne gasi iako samo surfam netom. Također i svjetiljka na PCMCIA kartici trepće kao luda iako ništa ne skidam. Evo trenutno mi hard vrti kao da...
Odlucio sam otvoriti stranicu ovom klubu u cast,tj. njegovim fanovima,pa ako netko zna raditi sa photoshopom a ujedno je i fan,moze li staviti ovdje slike,za header i footer.
Treba mi pomoc da uklonim trojan. Zove se Trojan.Dropper.Delf.BW. Skinuo sam TROJANHUNTER ali ga ne detektira! Imam BitDefender, on ga detektira ali ga nemoze ni obrisat ni stavit u karantetnu. Oba programa su redovno update-ana! Molim vas, pomozite!:-/
kad idem nešto skinut sa rapidsharea , pojavi mi se poruka :" ERROR: Please enable JavaScript. " kako to uključiti ?
dok nisam formatirao komp imao sam na scrol tipki funkciju otvaranja novih tab-ova,kako da si vratim tu funkciju?mis je logitech-ov opticki ako uopce ima kakve veze,kotacic se pritisce kao treca tipka
Nikako nemogu naci verziju nod-a na engleskom,kako god downloadam program sa neta bude na ruskom jeziku. Dalje mi javlja kod pokretanja programa:An unsuported operation was attempted... Gdje je problem?
E ovak imam jedan problem sa downloadom. Sve kaj skidam skine se u rar formatu.
Dakle zanima me dali je moguce registrirati potpuno novu domenu tipa .nesto? Znaci da nije .com nego nesto drugo...
Dakle, radim novu firmu, sve će najvjerovatnije biti kompjuterzirano u suradnji sa dobrim kolegama iz Siemensa, vjerovatno će se koristiti njihovog tehologija, plc sistemi, uglavnom, spajanjem na server, bez brige će se moći isključiti struja u bio kojem dijelu, zatvoriti rolete i slično.. No...
Nedavno sam testirao 10-tak torrent programa na faksu gdje je brzina downloda i uploda ogromna. Pretpostavljam nekih 10megabajta/s Nekidan sam skidao s neke web stranice brzinom 3.5 megabajta (ne megabita) po sekundi... 3.7GB sam skinuo u svega par minuta... Uglavnom sta se tice mog testa...
Ako je imate,mozete li je podijeliti samnom.
dakle...kako namjestiti da mogu skidati vise od jednog fajla u firefoxu... to me strasno nervira...ima li kakva ekstenzija ili nesto????
Pazi ovu foru nije loše valjda ljudi žele maknut google sa trona :throw: http://www.slashmysearch.com/
Postavio sam ovaj post vec prije ali je premjesten, nema veze ja sam pogrijesio... Sada me samo zanima kada skinem neki video clip ne mogu ga otvoriti ni u Windows Media Playeru, ni u Winamp-u nigdje!!!! Da li neko moze pomoci kako da ja to mogu otvoriti???????? Unaprijed zahvalan
Prije negdje sam si instalirao windowse te se s njima sam instalirao i msn, a pošto je taj msn bio neka starija verzija, skinuo sam si novu verziju s neta te ju instalirao. E sad imam na kompu 2 msn-a i neznam kako se riještiti ovog starog u control panelu ga nema za deinstalirati. Problem je što...
dal postoji neki pluin za firefox koji omogucuje prikazivanje uploada ko i downloada da se vidi onaj postotak?
ovako dobio sam sumljiv e-m@il i ne želim ga otvarati: from:debeli_gad@hotmail.com.using.getitfree.net Subject : please do this, for a free ipod nano hey, go here and we both get a free ipod nano
eto frend i ja osnovali tema nazvan bug team, što je skraćenica od Blac Underground Gear... Pa ko se razumije u programing, cracking, hacking il takvih sličnih radnji neka se rega... http://www.bugt34m.officialfreedom.com/
kako napravit da imam cijelu verziju ovoga AV-a ? skino sam bio sa neta neke seriale , ali ono kada pri instalaciji traži serial , taj fajl koji sam skinuo kao serial , on ga ne prihvaća
Zanima me ako mi neko moze reci da li se radi o virusu ili sta li je vec??? Naime bilo koji folder koji otvorim na racunaru ili neki USB stick ako ukljucim u racunar pojavi mi se automatski tzv. WINFILE!!!! Sta da radim da li se zaista radi o nekoj vrsti virusa, neki jarani su mi rekli da se...
Nasao sam stetocinu koja mi trosi promet i kako da ju ugasim? Vidim u netlimiteru koji je program i nemogu ga ugasiti probao sam i ctrl+alt+delte i pod proces al ga nemogu naci, ima li tko kakvih ideja?? Evo i slike:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma