prijavljuju mi windowsi da je to ad ware ?jel moguce
Evo ja sam dobrovoljno napravio web stranicu za svoj veslački klub, klub nije nešto velik zato nema potrebe za nekom profesionalnom stranicom. Kvalitete stranice su preglednost, brzina otvaranja te osnovne informacije o navedenom veslačkom klubu. Inaće, ovo mi je prvi web što sam napravio, zato...
evo, blizi se ljeto i iznajmljivanje i mene nesto zanima na podrucju na kojem sam apsolutni neznalica - wireless... zanima me da li je i kako moguce, te sto mi sve treba za staviti wireless u sve apartmane (njih 5)?? molio bih sto vise jednostavnih rijeci jer imam feeling da necu nista...
zanima me kako sad u firefoxu povečati ovu tipku search i ova slova di piše all categories bez da se povečaju ostla slova na stranici koja su normalna?ž recimo da bude kao kod vas... www.ebay.com
nije nikakav trik za bite fight ni nista slicno pravilo je da se netko mora registrirati na moj referal i onda na njegov jos 5 ljudi da bi dobio jedan bod a 5 bodova je besplatan account na jedan mjesec http://www.freerapidaccount.com/free/?r=200762 unaprijed fala svima koji se regaju
prije tjedan dana počeli su mi na gmail stizati "čudni" spamovi sa ovim kineskim znakovima. u dva dana nakupilo mi se oko 70 takvih mejlova. jel možda netko zna šta je to? nisam otvarala mejlove jer me strah. slika: kako da se toga riješim?
Već cijeli dan skidam film shark tale sa limewire ( i tek je na polovici) i skida se 6 kb/s,kako to? Zar ne bi to trebalo brže ići? I ima li koji program gdje mogu brže skinuti filmove?( inače imam 512/128 kbit/s ) Hvala
gdje se mogu u kompjuteru naic oni emoticonsi koje sam si naknadno dodao u msn messenger, ustvari sad vise ni nije msn nego windows live messenger.... uglavnom radi se o slijedecem.. na kompjuteru si u xp-u radim novi account pa bih htio te emoticonse prebacit u taj novi account da ne moram svi...
...naime, otkad sam stavio modem u router mod (eto danas sam probao skinuti neki torrent) veza mi se totalno zaguši...ne mogu otvarat ništa, ama baš ništa i onda moram resetirati router... ...inače download s neta radi besprijekorno, a s torrentima nisam imao problema dok sam se spajao klasično...
kako probiti pass za neku stranicu koja posjeduje Cpanel ??? dali imate program koji radi kombinacijevelikih, malih slova i brojeva... ??? stranica je : www.revoltec.ba/cpanel
Evo da promoviram svoj portfolio, trenutno optim. Firefox, no sredim uskoro i za IE, guestbook otvoren (eng) ... site je još u izradi. Radim dosta za van pa ima malo domaćeg stuffa. l/u/g/o/s/i-g/r/a/p/h/i/c/s/.c/o/m thnx na posjeti Bests, tomo
Malo bizaran problem.. Jučer navečer sve radi odlično, jutros upalim i ne može se spojiti na MSN, dok ICQ radi ok. Probao sam se spojiti preko Messengera i tamo radi. Znači problem je negdje kod mene. Provjerio sam sve postavke, od sinoć do jutros nisam ništa ni dirao po njima (spavao sam :)) i...
Ima ko takav ruter? Ja ubacim cd...I fino idem si ja to instalirati kada vidis na 7 koraku tani nu zastane...kaze kao unable to conect with ruter...Ja ono gledam sve kablove sve u redu...Zna ko zas je to? Ako zna molim vas da objasni kako sta i gdje izabrati... Hvala pozdrav
Eto da obavjestim....kao što sam naslov kaže....Novi korisnici mogu dobiti 2GB. Sign up for our award-winning service. * 2 GB of space - more storage for all your stuff * New design - choose your own colors and layout * Enhanced security - color codes for suspicious e-mail A...
Ljudi zašto nemogu pokrenut messenger, upišem svoj e-mail i password, i onda mi se pojavi onaj prozor troubleshooter i kad kliknem na to piše mi da ne valja default getaway, i ispod piše: Your gateway appears to be offline. Kad kliknem na repair neće mi to popravit i neznam kak da to sad...
Evo imam jedan cudan problem koji se pojavio danas.,Radi se o tome da svaki puta kada izlazim iz windows explorera izgubim sve ikone sa desktopa i traku i nakon nekoliko sekundi se opet pojave., A Kaspersky svaki puta blokira nesto u vezi windows explorera pa mislim da ima neke veze., Evo kad...
Na jednom forumu moderator mi je rekao da vidi da nisam baš na TI sa keymakerima i napisao je moju IP adresu, od koga koristim uslugu prometa, koje windowse imam i koji preglednik koristim i rekao mi da pazi što radim na netu... Pa me zanima kako je to on vidio..jel to on može slobodno sve...
Zanima me zna li itko način ili program s kojim bih sve svoje bookmarkse (...a ima ih...) stavio u odr. folder kao internet shortcut-ove? Tako da mi nebude sve u jednom fileu nego puno fileova u običnom windows exploreru sve sami URL shortcuti bez ext
Treba bi mi jedan program s kojim mogu zakljucat neki folder. i da mi kad ja taj folder zakljuacam iprebacim na drugi komp sa npr. usb stickom da mi netreba posebni program nego samo upises sifru i to je to. slicno kao u winraru.samo mi je malo glupo jer mi se odkompresira i to sve.
Dali netko zna link za skinut film litle man?! tražim, tražim, nigdje nać...
ja nikako nemogu postic da mi u utorrentu pise da mi je port otvoren. sve sam u routeru napravio vec dvadesetak puta i postavio u nat za moj ip port forward.sve probao i nece! sve sam moguce probao i nemojte mi govorit da provjerim jesam li tocno upisao tekst i ostalo.svaka moguca pomoc mi je...
Dakle privremeno smo digli jedan forum na moj host u subfolder npr. www.domena.com/forum2, a sad smo kupili i domenu koju sam ja stavio kao dodatnu domenu na host. Sad se klikom na novu domenu otvara stari folder i mene zanima kako ja mogu napraviti da se otvara "normalno", znaci bez foldera i...
Iman jedno pitanje.....igran warcraft3 priko battle.net-a i kada iden igrat mapu koju je neko vec kreira, tj. joinam se, ta mapa mi se ucitava(skida)...mene zanima postoji li neki temp folder di se te mape skidaju (kao npr. za operu kada gledan clipove na internetu i slicno) pa da ih mogu sebi...
trebam nekako doci do NETa u advanced setupu, na mom kompu ne mogu ga pronaci, dok kod frenda ga ima... ocajno mi treba... nesto kao ovo http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Kasda/KD318MUI/Command_and_Conquer_Red_Alert.htm
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma