Ok,pravim stranicu u flashu,spremim kao html,a ne znam kako to uploadati na internet,ne mogu naći html uploader,pa ako mi neko može pomoći ili ostaviti link ili nešto.....bio bih jako zahvalan. :) :) :) :) :)
kada dodjem na npr. cafe mobil, zboldane su mi "nove teme"- koje sam vec vidio (procito), koje, kad stisnem refresh, vise nisu nove i tako kad udjem u neki thread, vidim postove od jucer, a da provjerim ima li kojih od danas moram stisnut refresh i malo pricekat, ali me to zivcira, jel se moze...
Uskoro ide u javnost stranica za navijace, samo me zanima ako bi netko htio pomoci u radu.
da li netko zna kako je moguće izbrisati account na icqmail??? jer nema ništa na help niti ne mogu nikako kontaktirati icq.... help please....
Pozdrav! Evo mog malenog portala - Download.hr Riječ je o hrvatskom download portalu sa mnoštvom programa i igar za Windowse. Portal je dvojezičan - hrvatski i engleski jezik. Jučer navečer sam otvorio i forum. Te u sklopu foruma je pokrenuta nagradna igra u kojoj možete osvojiti jedan odpet...
dakle, dosad sam za skidanje koristila bittorent, a sad sam instalirala uTorrent. kako imam 2 djelomično skinuta torrenta, zanima me, mogu li ih ikako ubaciti u uTorrent da se nastave skidati?
Evo jedna nova igrica. U biti nije baš igrica ali je zabavno. Objašnjenje: dobijete link i proširite ga na što kreativniji način uz to da imate 30 dana da nekoga uhvatite inače gubite. Evo link Lost Registrirajte se i krenite u lov!;D
Kako maknut da se ne vide imena komu šalješ mail, odnosno da on ne vidi?! Kako napravit npr.ja šaljem mail na 100 adresa, i da primatelj ne vidi kome sam ja slao adrese?! odnosno da ostane anonimno kome je sve slano?!
nod mi naso win 32 rycycle exe trojan i stisla sam delete (nakon sto sam ustekala sony ericcson usb) i odat komp mi ga moze ucitat ali pise da nemogu pristupiti phonu ni phone cardu "because the acess is denied!" isto mi se dogodilo sa usb stickom ali on radi. do cega je to? stvarno sam negdi...
Ovako, imam problem sa zvukom na netu... Znaci nema zvuka npr. na youtubu kada gledam neki video nema zvuka ... probo sam sa internet explorerom,operom, mozilom isto nece... Hvala
Moze neko dat dirketni link za download jer san se izluda na stranica microsofta a nisan nista nasa!
postoji li neki program koim se moze zastiti w-lan uredaj od neovlastenog spajanja, tj da mi se susjed ili nekto drugi ne spaja na moj wlan uredaj.. imam windows vistu pa ako neko zan kako bih to mogao napravit, ili kojim programom. radi se o wlan uredaju ZyXEL prestige 600 series
Za ovo sam čuo još davno, ali danas se sjetio otići malo tamo i probat naći nešto za seminar (naravno, nisam našao ili se nisam najbolje izrazio). Uglavnom, fora je u tome da ako ne nađete željene informacije "normalnim" traženjem, u pomoć možete pozvati agenta kojem malo opširnije kažete što vas...
Jel zna netko kako staviti??? Imam html kod, ali ne mogu ga ubaciti, pa trebam pomoc... Pokusavao sam samo staviti u box (jednia mogucnost dodavanja html-a, ostalo je css), ali onda nema utjecaja na cijeli blog, tako da to nema smisla... Hvala... :drink:
ne znam sta je problem ali salje mi previse paketa u wireless-u.........pise da salje 30.000 paketa, a prima 5.000 paketa.......sta da radim, MOLIM VAS POMOZITE... EDIT:i sto sam duze na netu vise se paketa salje i prima........
u programskoj traci , pored sata i antivirusnog programa pojavila mi se crveni krug sa uskličnikom u sredini koji me obavštava ovo:"your computer may be infected with harmful or unwanted software!" . zanima me što je ovo i kako ću to riješit .
Odmah da kažem,ne želim nikome hakirati u msn ili negdi(:angel: ),ali čuo sam da postoji skripta pomoću koje možeš upasti nekome u msn.Znate li na kojem principu radi ta skripta i ima li to igdje skinit?
Da li je moguće sačuvati djelomično skinute torrente tako da prežive reinstalaciju Windowsa? Windowsi su na jednoj particiji a torrenti na drugoj i htio bih da se nakon reinstalacije torrenti nastave skidati tamo gdje su stali prije. Zahvaljujem!!!
MIMICROSOFT MEGA JACKPOT LOTTERY MICROSOFT HOUSE PRESCOT, LONDON E1 8RP. UNITED KINGDOM. REF NO: M154S/WL06. MICRO (LOTTERY) CHIP NO: 9465206 ELECTRONIC MAIL AWARD PROMOTION. MICROSOFT JACKPOT LOTTERY. Dear Mr/Mrs/Sir/Madam:
Ovak zajebava me nesto tako da nemogu primati mailove od odredjene osobe... zapravo samo te jedne osobe sto znam zasada, ja joj mogu slati mail sve uredu no ona nemoze da uzvrati... danas dobijem poruku kaze u gmailu ovako to samo hrpa gluposti ... ? zanima me zasto ja nemogu primati...
...naime, otkad sam su mi ubrzali vezu, imam problema s brzinom... ...točnije - kad pokrenem utorrent - veza mi se strašno uspori (mislim na http promet) iako je download 100-200 kb/s...znači ostaje mi još 100kb/s za surfanje, ali jednostavno kao da je zagušen...i upload je optimiziran tako da...
Pozdrav Zna li netko kako da ugasim da mi google i ostali programi ne spremaju posjećene stranice? na ovo mislim:
danas samo formatirao comp.. Kada odem na you tube nece da mi ide video, samo stoji kao da ucitava, ali nista... mozete mi pomoci ?
Otvorena je free registracija za Torrent traker gfxnews.ru i to samo do sutra u 8:00h. http://gfxnews.ru Gfxnews sadrži sve vrste audio/vizualnih programa, fontova, tutoriala, stockfotki, templateova, development toolsa, knjiga, 3D aplikacija.... navodno je otvaraju jednom u par mjeseci....
jel ima neko da je na taj nacin kupio premium account jel se to uopce moze u hr,kad/kako cu dobit username i pass
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma