Ćitam newse i skidam stvari ali kako poslati neki file koji je request preko grab it-a? Nema nigdje u opcijama za postanje!
Koliki je vaš moral kod krađe prometa preko interneta... ili neovlaštenim korištenjem tuđih podataka za spajanje ili priključivanjem na tuđi Wlan... što radite kad vidite free ap? Dali odmah otvarate mapu svog grada i označujete točkicama gdje ima besplatni net ili ne marite ili pak...
Bok! ovako već par dana se mučim sa sljedećim problemom daj te mi recite kako da isprintam kartu sa slijedeće stranice ali mislim u takvom obliku kako jeste na monitoru... evo linka http://206.222.26.154/GElin/GelinShowRoom.html - Sad možda se nemože isprintati jer je HTML ???? jer točnije...
Evo site je poceo odavno no nisam ga htio jos promovirat jer nije 100% napravljen tj. u tijeku je redizajn i portala i foruma. forum posvecen opcenito IT - tehnologiji pa se moze nac dosta korisnih stvari PHP/HTML/CMS - a nadalje programiranja opcenito te Hardwarea a ubrzo i software-a. znaci,...
Imam veliki problem. Kad upalim komp sve radi kako treba no nakon nekog kratkog vremena jednostavno mi nece ni jednu stranicu na internetu odtvotiti niti se oce spojit na msn/icq. Pise mi da je spšojeno na internet no nista nece radit. Tek se ponovno spoji kad restartam komp no opet ista stvar...
Na msnu je masa ljudi! Ja osobno imam oko 54 kontakta i po danu provodim oko 1h prosjecno na njemu. Tu su razne rasprave,svade,sklapaju se poslovi i tako. Nedavno smo nas 15 igrali kaladont na MSN-u HEHE! :D Pitanje: Koliko vi vremena tamo provodite i koliko kontakta imate?
Evo, nakon nekoliko pokušaja, napokon sam ga digao. Radi se o stranici čija je glavna svrha obavještavanje o RPG igrama. Još je stranica dosta mlada(nema tjedan dana), pa je i dizajn takav. Vjerujem da ću ostati na tom templateu, ali banner ću 100% promjeniti. Stranicu ću prevesti čim mi se pruži...
Jel zna neko di se mogu besplatno oglašavati vlaskite stranice na webu ili barem kako da tonapravim n google i yahoo.Hvala unaprijed
ovako ..ukratko..net mi je bio upaljen i ebay stranica otvorena i desila se pi......moja sestra je ponudila 50 eura za neku glupost i kako ja sad mogu maknuti ili odustati od toga????? ljudi pomoc !!! HVALA
Star je vise od godine dana, no nisam se sjetio do sada ga promovirati :) Uglavnom: www.pspcroatia.com, glavna tema je Sony PSP, no osim toga raspravljamo o glazbi, tehnologiji, igrama i zapravo sto god vas zanima. A imamo i podforum gdje je rasna, vjerska i narodnosna netrepeljivost poticana :)
molio bih nekog da mi da neki link sa kojeg mogu skinuti neki dobar antiviru (vi mi recite koj mislite da je najbolji)...... i treba mi pomoc oko zamrzavanja compa.......ovako, meni se comp prioje stalno zamrzavao pa sam odlucio reinstalirati windowse, kad sam reinsteliro sve je radilo normalno...
Pokrenut je nedavno Hrvatski Windows Mobile portal, pa bacite pogled na sajt i forum :) Nalazi se na adresi www.wmhrvatska.com :hrv: Na portalu ce biti vijesti i zanimljivosti iz windows mobile svijeta, recenzije uredjaja, mozda nagrade igare ako uhvatimo sponzore, tweakove, teme, skinove,...
Evo http://4psp.freehostia.com/ nadam se da vm se sviđa naručito korisnicima PSP;D sorryte ke sm stavio na eng ali sam morao zbog nekih frendova ali svi znamo eng ke ne. Uživajte u nrednih par dana dolazi više sadržaja pa se zaletite.
Ljudi vjerovali ili ne ali i to je moguce.. LINK JE MAKNUT DA NEBI BILO NEŽELJENIH POSLJEDICA... Na ovom linku lik je opisao i video tutorijalem kako se moze hackirat necije korisnicko ime i lozinka. koji mu kasnije dao pristup tome da vam moze napravit veliki korisnicki racun, sto naravno...
Eto dijelim Joost pozivnice ako želite gledati najbolju online televiziju kontaktirajte me na mojoj stranici navedite vaše ime i prezime putem kontakt obrasca... i kliknite koji put na reklamu...hvala:respect:
Evo ovako ajmo stavljati www gdje imaju besplatne multyplayer igre da igramo malo skupa te igre bice cool. Evo mojih par elastic soccerOva je super! evo malo mmorgp malo nogometnog menagmenta nekoliko super igara preporucujem nogomet odavde ali je download oko 500 mb ali kada danas gotovo...
dali ima kako se zove nesto slicno ENCARTI...aa?
Aj ljudi stavite ovdje siteove sa najbrzim torrentima.
Jeli postoji nacin da se malo ubrza posto nekad ide do 110 kb\s a neka jedva 40 kb\s.Aj ako ko zna neka kaze
E ljudi znali ko kako ovo napraviti imam ja par programa za to ali nis od njih ima ko kakav koristan nacin.Vise mi je dosta kada cekam da mi se jedan fajl skine pa drugi pa treci pa ..........!Aj pls pomagajte,ko prvi kaze bice:king: :sheriff: megaupload :thumbdown megaupload (bez...
Vec nekoliko dana mi se nece neke stranice otvorit. Prvo mi nije htjelo cafe.mobil.hr, a onda i neke druge. Samo mi izbaci nekakvu poruku H-Sphere! Dali netko zna sta je to???
Može li se na msn tražiti kontakt kao na icq napišem ime i on mi nađe tak neka???Ak može napišite kako..
Evo ovdje je moja stranica sa mojim beatovima(za hip hop pjesme podloge za rapanje)pa malo poslušajte i recite što mislite. Beatovi su rađeni u Fruity loopsu i Reasonu! http://www.soundclick.com/bands/page...?bandID=707111 Respect!:headbang: :sheriff: p.s. ovo je direktan link na...
Ako vas zanima kako mozete zaraditi na internetu odite na blog link uklonjen Nije nikakva muljaza. provjereno je.
Evo ovako imam broadband konekciju,2 pci lan kartice i kompovi su umrezeni i sve 5 ali kako da djelim tu internet konekciju pomagajteeeeee.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma