Jucer pokuso se konektovat na net; preko dial-upa; ali jednostavno nemoze; neznam stvarno do cega je..... inace slijedeci problem nastupi..... napravim ja sve lijepo ubacim username i password i onda dodje do toga da modem pocne birati broj, s tim da se ne cuje prije toga onaj signal ono...
Danas sam instalirao novi ICQ 6 i sad imam problem. s nekim se dopisujem i sad želim toj osobi poslati neki fajl. kod stariji verzija (bar kod one Lite verzije) se jednostvano desnim klikom miša odabralo kome da pošaljem fajl. te opcije nema kod nove verzije. Kada na poposu odaberem osobu s...
hm ? bio sam clan na demonoidu ali nije nest posebno inace sam dobar seeder, mogu napravit screenshot
kada se prijavim na msn i upalim glazbu u WMP-u on mi neće prikazat ime pjesme kao osobnu poruku, bude prazno. uključio sam opcije da prikaže što slušam i u mogućnostima i na onoj padajućoj strelici kod osobnih poruka. prije mi je prikazivao, al sada nikako. ovo mi nije tako bitno al ne volim kad...
Jedan frend mi je dao msn ali nije dobar(ocito sam neko slovo krivo napisao).Jel postoji neki nacin da ja pretrazim po msn kontaktima. Posto imam prva 4 slova.
Trebaju mi neki ftp serveri koji sadrze igrice i to. Narucito za PSP. Pa bilo koji sa skidanjem igrica za pc,psp,ps2 je dobar. Aj pls. dajte neki.
Pravim web i forum za njega. I treba mi mySQL basa. Gdje da skinem. Btw. Imam svoj ftp server na kojem cu dizati stranicu.
Evo ovako: u posljednje vrijeme mi je mozilla počela znatno štekat pa sam odlučio preći na Operu. Sa njom sam stvarno zadovoljan, brza je i ne šteka mi nimalo... Međutim,jedna mi stvar stvarno nedostaje iz mozille,a to je taj bookmarks toolbar,što mi je stvarno super stvar... I sad,mene zanima ima...
Ima li neko iskustva sa ovim firewall-om i kakva su? Vidim da je dosta lagan za komp, e sad, koliko je i efikasan..
Odjednom mi se dok sam surfao netom pojavio ekran u kojem se nudi ovaj program kao zaštita od virusa. Trenutno mi skenira HDD. Ja za ovo nikada čuo, pa mi kažite ako se možda netko ubacio u moj komp, da nešto poduzmem. Hvala.
Koji Firewall zauzima najmanje resursa, a da pritom pruza i efikasnu zastitu? Ako moze, i u brojkama da se prikaze zauzece resursa.. Recimo, SensiveGuard zauzima negdje oko 2.5 MB, sto je zaista malo i za svaku pohvalu
Imam sljedeći problem: U školi svi kompovi(uključujući ravnatelja, tajništvo i pedagoga) izgleda idu preko jednog routera. Sada imamo problem da, kada je tajništo na netu(upale kompove prije nego u informatici) informatika ne može u net, a tako je i obratno, ako je informatika na netu, tajništvo...
ne znam je li ovo pravo mjesto za ovo pitanje, ili je li glupo al svejedno cu pitati ko pita ne skita; vidim da na google talku postoji opcija call, e sad ako ja nazovem frenda preko toga a i on i ja imamo slusalice s mikrofonom jel to znaci da mi mozemo bez problema razgovarati? jel postoji kakva...
Evo ljudi radi problema na starome forumu, premjestio sam forum kod drugog davatelja usluga. Uistinu bih volio da se registrirate i uploadate igre pa da forum napokon malo živne. Trudio sam se svim silama odrzati onaj stari, ali jednostavno nije bilo nikoga da mi pomogne, a onda su poceli problemi...
MSN Messanger vidim da ne koristi puno ljudi na forumu, a ja sam ga otkrio tek prije neki dan kada mi ga je prijateljica instalirala i logirala! Ljudi šta da kaže ja sam očaran kao prvo chat sa onim s kim ti hočeš bez nekih komplikacija, onda prebacivanje podataka bez obzira na veličinu a ne...
znaci ovako, ne rade mi msn i internet explorer, explorer se ne moze povezati na internet a na msn se uopce ne mogu spojiti, vjerujem da je to nesto s proxy serverom, ali ne znam sta :dunno:, inace taj dan kad mi je to prestalo raditi bila sam taman instalirala neki program za skrivanje IP-a, ali...
Neki sam dan prešao na windows vista home basic koju sam kupio. Kako se spajam na internet preko wirelessa koji je na xp-u funkcionirao odlično i uvijek imao 90-100% signala, sada je taj signal na visti najčešće na dvije do tri crtice od pet, te od jučer sam primjetio da svakih 10-20 minuta brzina...
ppokušavam već neko vrijeme uć modem (upišete http:// 192.168.1.1) i nikad mi ne želi uć. kaže "the connection has timmed out". zna neko možda kak da to riješim??
kada surfam po ovome forumu mozilla mi stalno izbacuje stop scrip i continue s time da mi zbloka stranicu i ne miće se kaj da napravim jel treba u neke postavke ići i zključiti nešto hepl?!:jehon:
Kada se podignu windowsi (xp) pojavi se prozor za automatsko spajanje na internet. I bez obzira spojio se na taj način ili klasično preko napravljene konekcije za ADSL nakon nekog vremena pojavit će mi se dijalog za auto disconnect. Ako i stisnem cancel, prekinut će mi vezu. Zanima me kako se to...
Pomozite mi da riješim trenutni problem! Htio bi keymaker za jedan program u Pocket PC ali windowsi ili šta me zeka! Pogledajte poruku na slici pa mi pomozite! :beer:
Prije kad sam skidao torrente brzina je bila od 80 - 100kb, a sada unazad par dana je 15 - 20 i manje? Zbog ceg? Probao sam skinuti i onaj torrent koji je isao do 100 a danas 13kb-a i nejde dalje? Koristim uTorrent i nisam prckao po opcijama niti nist.
Evo nakon dosta vremena rada ja i jos nekoliko mojih frendova napravismo ovu stranicu.Link je http://fatalwarez.info Na ovoj stranici ima svega a bice i jos.Naravno tu mozete i vi uploadati svoje stvari. I molim vas da donirate nesto novca da mozemo odrzavati stranicu.Koji dolar.(i 2 dolara su...
Molim pomozite... Neko dan sam otvarao jednu web stranicu (tocnije h**p://www.tiny.cc) i odjednom mi iskoči AVG 7.5 sa upozorenjem da imam neke datoteke u Temporary internet files koje su zaražene trojancima :bat: (trojanci su proxy, backdoor.generic7, SHeur) AVG ih je sve odmah pobrisao ali ima...
Jel neko pokusavao kaj preko njih zaraditi? meni se cini zgodnim, al ne kuzim kakva im je kontrola, jel i oni vide kroz zid ko i Google? U svakom slucaju eto linka, pa pogledajte... Revver
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma