Dakle, trebale bi mi stranice za download nase novij muzike, Colonia i slicno, pa ako neko zna koju dobro nek posalje na pm i bit cu mu jako zahvalan!
Dragi moji forumaši, ako ste zainteresirani za kladionicu, i smatrate da valja tu i tamo pogledat koji par, savjet ili pročitat analizu navratite na http://dobitni.com/ sve je otvoreno i besplatno(registracija i VIP parovi) , imamo i forum i chat, stranica radi od 1.3 odkad smo i počeli brojat...
Poz svima, ovako prije par dana sam skinuo neki film...noviji... te sam pretpostavljam tako, pokupio virus... Naime, kad pokrenem Chrome izbaci mi sigurnosnu gresku i pise da je "sirefef.gen!c" prisutan... e sad, na netu citam kakav je taj virus, sta radi itd.. ali nigdje ne mogu naci kako ga se...
Besplatne SMS poruke i Besplatan SMS su vrlo traženi pojmovi, pa reko da podijelim s vama link na ovaj tekst. Ukoliko znate još neki naćin besplatnog slanja SMS poruka, javite pa da nadopunim članak...
Ovdje su dva videa koji će vam malo pojasniti kako stvari stoje sa sigurnošti na našim terotorijima.
htio bih snimati nešto na internetu ali me zanima u kojem programu mogu zacrniti,zamagliti i sl. (da se ne vidi) text,slika...probao sam to u tipcam,ali nema,tražio sam u camtasia studio i isto nema,pa me zanima ako netko možda zna neki takav program da mi kaže! ps. isprićavam se na dužem...
...znači, iz naslova - htio bih kupiti neke original igre (npr. CoD 2 itd.) i gledao sam po netu te naišao na jedan, ali nisam baš siguran da je to original i da će mi ga isporučiti... ...pa me zanima da li je netko od vas već kupovao preko nekog shopa i da li je sve prošlo ok...
Vozdra! Cura ima Vipov USB stick i kad je na faksu, on joj je jedina veza sa virtualnim svijetom. Cimerica nema stick pa ga popola plaćaju i koriste i onda kad se curi ide na net,cimerica brusi po farmi i sl pa sam došao na ideju da se ta nesretna internet veza podijeli. Sutra ću još njuškat,a...
Dali je kome od Vas stigla SMS poruka ovakvog sadržaja: sa broja: +46701344632 Broj nemam u kontaktu, kao i to da dobih istu poruku na dva broja, na 099 i 095. Link naravno nisam otvarao, jer vjerujem radi se o piydariji. Stoga OPREZ
Znaci izlazi mi non stop neki prozorcic sa porukom: The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated Nemam nikakav program instaliran koji bi mogao biti razlog ovome. Da li neko zna kako ovo rijesiti???
Slike.hr - besplatan upload slika Eto ljudi, novi servis za upload i razmjenu slika i fotografija. Ukoliko se registrirate, imate svoj album s slikama,a uskoro stižu i galerije. Server je smješten u Amisu, ZG, tako da je ping nekih 33ms. Trenutno podržani formati slika i datoteka su: .jpg,...
Naime, aktivni sam korisnik bio crostuffa. I pokusavam vec dva tjedna otvorit stranicu i nemogu nikak. Samo pise: Connection Interrupted. The connection to the server was reset while the page was loading. Zanime me dali ce se ponovo otvoriti, ili to samo ja imam poteskoca. Hvala, LP
Ovako ljudi treba mi prijedlog! Kod kuce imam wifi net preko antene koja ide direktno u PC! E sad je dosao laptop,sta mi treba da spojim opet tu antenu u racunar ali da onda imam wireless signal u kuci? Pretpostavljam da mi treba neki router,ali koji? Ispravite me ako grijesim,kablo od moje antene...
Dobar dan! Imam jedan problem. Moj frend ima facebook, i nasla se neka budala koja je isla malo nagadjanja šifri i usla mu u facebook. Istina, lozinka mu je bila prelagana, ali svejedno budala samo nesto tako moze napravit. On je napravio novi facebook, i rekao je svima da obrisu onaj profile...
Evo jedne zanimljive vijesti - Facebook je kupio Instagram i to za sitnicu - skoro milijardu dolara. Zanimljiva kupnja, pogotovo nakon što je Instagram postao dostupan i na Androidu. Inače, pošto pratim Garyja Vaynerchuka imam jedan zanimljiv video gdje je Gary predvidio kupnju Instagrama od...
Evo, Vincenzo_Montana se potrudio, dosta novaca uložio u ovaj server za razliku od nekih , ovaj server ima plačenu SKRIPTU , kao i što je kupljen server... Server je napravljen prije par dana, ali več broji mnogo članova, učlanite se na server i forum, i igrajte, server je novi, pa ima...
Čudno kako nitko ovdje ne spominje ACTA-u. Evo i video koji dobro objašnjava što će se događati (i što se već događa). Prema tome ja nemam više razloga biti na netu, ovo je katastrofa. Naravno, treba sad vidjeti u praksi kako će funkcionirati no prema ovom videu čini se da smo nagrabusili...
Evo ja san trenutno korisnik avasta al nesviđa mi se više i mislim da je vrijeme da promjenim svoj antivirus program nekako me avg privlaci više od itijednog evo šta vi mislite
u mom slucaju utorrent: Jednostavnio stavite da je vasa upload brzina 2 mbps(a stavite upload limit na 15) I torrenti ce ici brze(kasnije objasnim i zasto) Evo meni je islo oko 65-78 a sada je 82-92(kbps) Probajte i uvjerite se. Ali naravno sto vise seedera bolja brzina.:respect:
Cuo sam da je najbolji nod32 ali cuo sam da je i kaspersky mrak.ima tu jos nekih.koji je po vama najbolji
ovako imo sam ovaj program i prije i sve je uvjek radilo kako treba, neki dan idem skinut neke pjesme i nece nikako kad pejstam link u njega napise se ime pjesme i sastrane ono checking i nista samo se vrti, stisnem download i opet nista samo stoji 0.00% kada stisnem exit dode mi neki error Method...
Poz, treba mi mala pomoc, naime ne mogu se sjetiti kako je isla mail adresa ona od t-coma tocno..a treba mi za msn jer sam ga nanovo instalirala..znaci isao je nekako ovako: username@hi.t-com ili username@t.com-hi nisam ziher...ako itko zna o cem pricam neka pomogne, hvala
Pozdrav ljudi Imam probelm sa g-mailom (i na kompu i na mobu) Naime, otkako se pojavila nova verzija gmaila za komp, imam problema sa prikazom slova. "Hrvatska" slova (ć,č,š,ž) mi se ne prikazuju ispravno. Umjesto njih su mi nekakvi simboli. Da li mozda netko zna kako to popraviti??
Pozdrav forumaši! Odlučili smo pokrenuti jedan inovativan domaći web direktorij, s obzirom da svi postojeći imaju ili loš dizajn, ili su neorganizirani, ili nemaju dobar sistem rangiranja, ili neka kombinacija navedenog. Riječ je o Web Direktoriju koji za rangiranje koristi same pageloadeve, a ne...
mene interesira koliko vremena treba da se uplouda 184mb naime vec danima ga pokusavam uploadati (flv format) pa nejde li ga nejde ne naime instalirao sam ja microsoft silverlight i Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma