ovo će bit krataka tema jer me samo zanima jel se torrent skida kada je kom u standby-u? moje mišljenje je da se skida al se oću uvjerit da vidim
C/P Sa bugove stranice: Sa zakašnjenjem od nekoliko stotina godina i Bug Online ima svoj forum! Nemamo opravdanje za to kašnjenje, pa milost i razumijevanje ni ne tražimo! Više puta smo u proteklih pet-šest godina radili na customiziranju nekih postojećih foruma, ali niti jednom nismo bili...
Evo, kako vec sam oko 4-5godina na internetu, pa tako i po forumima sudjelujem (vecina moga vremena na internetu)... Zamislio sam pokrenuti svoj projekt, u vezi lokalnog fourma, nemislim ovag opcenito jer ih ima stvarno pun k, nego za ljude na mome podrucju Prvo i osnovno treba kupiti domenu,...
napavio sam jedan novi model i htjeo sam ga uploadat na net. naravno, preko imageshacka. odabere file, kliknem host it kad mi izbaci poruku "internet explorer could not open the web page". mislio sam da je do njih, a onda probao na upload centar i ista stvar. zatim probao na jednoj stranici da...
ja sam vrlo mlad za tako dobrog informatičara ali se još nisam bavio s tim. zanima me kako kada se komp upali da se automatski connectira na internet ali bez onog u startupu ??:-/ :chatter:
Uvijek mi je Mozilla defaultni browser, ali kada dobijem neki link na mejl ili na icq, uvijek mi IE otvara link, a često otvori samo BLANK, tj. ništa. Moram kopirati link u Mozillu da bih vidio. Ima li tko rješenje kako postaviti Mozillu da otvara linkove? Hvala!
prvo da kazem da nisam znao di da stavim ovu temu, pa sam je tu stavio, mod. nemojte se ljutiti. njeckam se da li da stavim jedan 'bezobrazni';) video ili ne. zanima me da li te osobe mogu otkriti s kojeg je to kompjutera odslano?-(ip adresa) primjer- Kiro je išo švrljat po serverima da bi nesto...
naime, neznam da li netko od vas još koristi yahoo.com, tj besplatni e-mail na toj stranici... danas se cijeli dan pokušavam spojiti na yahoo.com e-mail i nikako neće... :-/ kada otovorim yahoo.com, normalno se stranica loada... odem na mail i sign in, unesem podatke i onda se zablokira......
evo jel se neko susreo sa ovom obavjesti? Cim upalim komp javlja taj Bad Image tj.. neki framework 1.1. gledala sam po netu, al nis konkretno nisam nasla..
www.lakolit.hr Promocija web stranice firme koja se bavi građevinom i proizvodnjom betona u Osijeku... Molim da napišete vaše komentare i prijedloge... hvala
i kod mene ima problema kod eMula. već par mjeseci ne skidam ništa jer ne može naći slobodne servere. Može pomoć, zna li netko kako da pronađem nove ili neke slobodne servere?
Više o presudi ovdje izvor:tportal.hr
evo zainteresiralo me ovo, vidio sam to na myspaceu... znam za onaj radio blog ali to mi je nekako prekomplicirano, jel postoji jos koji nacin, znaci imam playlistu na blogu, i ljudi kliknu i puste odredjenu pjesmu...
dali mi može netko pomoći oko bytestorrenta kad se želim registtrirati napravim sve kako treba stisnem sing up i onda mi se pojavi ovo.... Sorry, password must contain both upper and lowercase letters
Evo baš sam se malo sjetio da pokušam popratiti svog frenda... Ovako, on je svojim kontaktima na MSN-u pisao lažne poruke npr. meni je nadimak kinRez i on bih napisao: Kontakt kinRez kaže: kako si? ,a da ja to uopće ne bih rekao, pa sad ne kužim. Kaže mi da trebam to nać na youtubeu al'...
Danas kad sam dosao iz skole vidio sam da je netko pokupio spyware-a. Problem je u tome kad se racunalo upali umjesto wallpapera mi se prikaze sljedeca slika: i svaki put kad promjenim pozadinu nakon gasenja kompa ili restarta se vrati ta slika. Skenirao sam komp s AVG-om, Adware-om,...
BIo sam na stranicama RTRS(radio TV rep.Srpske) i sad vidim imaju mogućnost on line gledanja.Ljepo kliknem na link i otvara mi MP i sad imam zvuk ali ne i sliku (zelena podloga).Jer ja trebam kaj podesit na kompu (imam all ion one codece). thx
Rekao mi je frend da postoji nacin da se predje ogranicenje koje se postavi pri kupovini nekog (X)dsl-a. Znaci vi imate 1 mbps predjete zastitu imate 10 mbps i tako.E sada ja vas pitam jel neko upoznat sa time i jel to moguce??????
evo ovak... zanima me kako staviti smajli u msn ali da je realne velicine... jer gledajte primjer ovaj smajli ja kada ga stavim u msn on ispadne jedno duplo manji, a vidio sam i jos vecih smajlija od ovoga primjera... pa kako to?
Jeli netko zna za nešto takvo? Ja sam vidio neke, baš na mom faksu(ekonomskom) u kaficu na plazmi ima jedan super pregledan program pa ako znate za koji, javite!
zanima me na koji nacin bih mogao jednoj određenoj web stranici zabraniti pristup sa mog računala (koristim mozillu) btw nadam se da sam stavio temu u dobar podforum
Posto san nabavio flat, zanima me da li postoje neki program,serveri ili nesto trece gdje bi se mogao prikljuciti da drugi skidaju od mene a da ja za to dobijem nekakve krediti ili nesto slicno koje mi omogucavaju neke pogodnosti kao sto je brzi i bolji download, dostupnost nekih fajlova ili slicno?
Danas sam dobio neku sliku preko msna i to pokrenuo i to je bio virus.... komp mi se bio zablokirao i ugasio sam ga... kada sam ga upalio radio je i skinuo sam si nod32 i krenuo ga instalirati i stao je pred kraj i nije se više pomaknuo... resetirao sam komp i od tada se samo upali i nemogu niš......
Otvoren je novi forum. Ako bude bilo zainteresiranih clanova, mozda nabavim domenu. Na forumu mozete pronaci HTML Tutorijale, Slikovne radove, fotografije (uskoro objavim, kada smognem vremena) Charactere za ICY TOWER. Ukoliko budete aktivni, postoji mogucnost da postanete...
Zanima me koliko odvas koristi nod a koliko avast??? primjetio sam da su to dva najviše korištena antivirusna propgrama... također nas par :retard: :comp: :retard: retardiranih studenata računasrtva smo s emalo zezali da vidimo koji je bolji...sad mi je samo žao što nisam prepisao popis...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma