Dobio sam prije 4 dana MaxADSL (nema ništa drugo kod nas), i već imam probleme. Jutros sam se pokušao connectati, znači upalim Thompson SpeedTouch 780WL, sačekam, i sve lampice koje trebaju svijetliti svijetle. E, sad, kad pokušam na neki site, ne ide, loada, ali ništa ne loada. U router postavke...
Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Taj text dobivam kad otvorim sekciju. Znači, imam i meniu link na sekciju i tamo ispod texta koji sam ja napisao imam taj gore text. Koristim Joomlu 1.0.15 i hrvatski jezik. Uklanjanje hr jezika ne...
Pobrao sam negdje nekakav virus... citavo vrijeme mi pokusava nametnut da skinem nekakav antivirsu "IE antivirus". kada otvorim windows explorer i idem na onaj gumb BACk (onaj gore zeleni lijevo) odmah mi javi poruku da imam nekakav virus te da skinem antivirus i baci me na neku stranicu.......
Cuo sam da postoje serveri za torrente naprijmer kao virtualni disk, da stavim prvo npr.neki film na njega, i kasnije da drugi skidaju sa njega, puno brze... pa htio bi da mi preporučite neke...
ev ja dobi neki dan obavjest da dosla nova opera. cili sritan iden ja skinut, kad san skinija instalira itd... nakon sta san otvoria gmail i face book pade opera. vidin ja jebes ga nema veze iden dalje otvorim myspace opet pade opera i tako nekih 10 minuti pala opera 7-8 puta racunam ja...
Sudac naložio Googleu da dade na uvid podatke o korisnicima YouTubea Američki je sudac naložio Googleu da podatke o svim korisnicima YouTubea dade na uvid Viacomu, a njegov je zahtjev izazvao val kritika tog internetskog diva i zagovornika privatnosti. Okružni odvjetnik SAD-a Louis Stanton...
kako treba postaviti postavke da bi koristio vezu koju dijeli s drugim kompom....dakle komp je spojen na drugu komp i preko njega je na internetu,ali mi ne otvara stranice ni ništa, a dolje piše da je povezano....hvala...
Dakle,na webu imam guestbook koji je cesto izlagan spam napadima koji bi ostavili po 2000-3000 komentara odjednom (naravno,guestbook sam ja pravio ^^ i nastojim ga zastititi). Ja sam to uspio nekako sprijeciti tako sto sam dodao kao "captcha" kod...al sad ponovno ima nekakav bot koji to cita i...
ovako zanima me kako na gmailu mogu blokirati određeni kontakt da više ne primam njegove mailove ni u pristiglu poštu ni u neželjenu poštu? hvala --------- Pazi na naslov drugi put. xlr
S kojim programom skidate muziku sa neta?? trebao bi mi neki dobar peer2peer , jer neke stvari nemogu naći nigdje... a preko takvih programa za skidanje muzike se uvijek nešto može naći... :)
Možda ovakva tema već postoji, nisam siguran ali nema veze Zanimaju me blogovi forumaša ako ih imaju i ako su ih voljni napisati. napišite adresu i kratko objašnjenje, eto ja ću počet moj blog glasi studioe.blog.hr i relativno je nov, sam sam ga dizajnirao i eto, posjetite pa jednom u budućnosti...
Kako optimizirati svoje Web stranice tako da se prilikom upisa "tagova" (rijeci), ta stranica nade na na prvoj ili drugoj stranici trazilice (Google, Yahoo, ... ) ? Da li postoji kakav program i kako to uraditi bez programa, ako se moze? :comp:
jel normalno da skida oko 20 kB/s uz 26 seedova i 16 leecha??? nekak mi se čini to malo presporo,jel se to može kak ubrzat,jel postoji kakva fora??? i jel ima koja stranica na kojoj ima za skinut cijele igrice filmovi i to, a da nisu torrenti ili da nejde preko rapidsharea??? HVALA!!!
pokušavam već tjedan dana postaviti internet sharing ali mi nikako ne uspijeva...na glavnom računalu mi javlja da netko na mreži već koristi onu ip adresu koja mora bit (192.168.1.1 ,tak nekak),pa bi htio pitat jel ima koji drugi način za neke postavke??? ako se može druga ip adresa dodijeliti...
E ovako...do nekih par tjedana sam normalno otvarao sljedeću stranicu http://www.warez-bb.org/ E sada kada ju pokušavam otvoriti pojavi mi se sljedeće upozorenje od Eset Smart Security.. E sada sam dobio na drugom forumu informaciju da moram u postavkama namjestiti i u HTTP napisati tu...
ne kužim zašto mi neće na stranici http://btjunkie.org/ prikazat slova s kvaćicama a na tportalu, ovdje na cafe.mobil.hr-u i ostalim stranicama hoće sve sam namjestio u options ali kad dođem na btjunkie.org moram stalno (ručno) namještat u view -> character encoding koristim mozillu firefox...
Evo stari oce kupit sat, naisao je na jedan Seiko sta bi ga kupia. U Hrvatskoj ga nema, a nasli smo ga na http://www.silversandz.com/index.asp E sad mene zanima ima li netko slucajno iskustva sa ovon stranicon?? Pari mi onako dosta ozbiljna, smjestena u Utah, pise da su zastupljeni za Seiko i...
Neznam dali sam temu otvorio na dobrom mjestu.......ako ne, molim moderatore da je premjeste jer sam još friški ovdje pa se još ne snalazim sa temama kako treba..:) Naime, dosada sam koristio Mozilla Firefox, no kako su sa njom počeli određeni problemi koje nisam uspio ukloniti, odlučio sam se...
Tek sam nedavno ušao u vode izrade web stranica i za sada se držim samo html-a i css-a. Nije toliko bila moja ideja koliko mi je par ljudi reklo da bih mogao napraviti sajt za sebe preko kojeg bih mogao naći ponekog klijenta. Nakon dvije napravljene web stranice, napravio sam jednu i sebi. Sajt je...
Ljudi moji, evo ovako... Ima vec dosta vremena mi pc uspori nenormalno pri prvom spajanju na net. Imam ADSL koji je preko mreze spojen na racunalo! To usporenje, traje nekih 3-4min i nakon tog on sve odjednom napravi sto sam ja u medjuvremenu klikao... Sta mu je, pomagajte...? :mad:
Evo zanima me opcenito tko sve nudi ta osiguranja putem weba ,za sada znam samo za allianz osiguranje oni imaju allianzdirect online, puno se reklamiraju pa sam zato sazno za to , koje su mane a koje prednosti opcenito nesto putem interneta osiguravat to jest placat, ovdje me prvenstveno zanima...
Koristim Operu za svoj default internet browser. Kad se logiram na freeemail.net.hr gdje imam svoj E-mail account,i udem u svoj E-mail,nikako ne mogu pristupiti poslanim porukama,i izbacuje mi poruku kako je doslo do pogreske,a sa IE sve ide ko podmazano,a s Operom mi nikad nije uspjelo. Zna li...
Evo napravili smo mali moto klub iz duga rese samo jos moramo srediti papire i to je to,imamo web forum majice sve kaj na treba:D ,pa bih vas zelio zamoliti da mi recete kaj mislite na to,evo link od weba na njmu imate forum. www.motofaneri.com jos je prazno ali moram javiti clanovima da se...
Nekoliko "ozbiljnih" cura se odlučilo otvoriti forum za razbibrigu i druženje pa sam zamoljen da ih malo promoviran ako ikako mogu. Forum je full new ali curke su turbo cool tako da stvarno mogu garantirati da bude zabave i fer play! Počastite nas svojim posjetom i ugradite dio svoje...
na gmailu normaln osalje mailove al kad dodam neku sliku nece da salje, jel se i vama to dogadja ili samo meni?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma