Većina vas je već vjerojatno čula za DotA-u, zar ne? Za one koji nisu, ukratko: editirana mapa i heroji (kojih ima mnogo) za Warcraft 3 TFT, svatko ima kontrolu nad jednim herojem kojeg odabare, mogu se kupovati itemi koji pobljošavaju vašeg heroja i većinom se igra 5v5. Vaš heroj levelira od...
Jel ju tko igra, ja imam problema s njom , kad uđem u neki auto mogu se vozit i sve ali nemogu van iz auta. Čuo sam da je to nekakva zaštita na igri protiv piratstva? Jel ima tko još takav problem?
evo jedna tutor što sam napravio kako napraviti server online dedicted za CoD2 VIDEO: http://rapidshare.com/files/99493307/COD_2_SERVER.rar PLAYER: http://rapidshare.com/files/98198683/klmcodec375.exe FILEOVI: http://rapidshare.com/files/98488624/server.rar
dakle neki dan novu graficku uzeo (stara riknula) i presao sam sa evga 8800gt superclocked edition na sapphire hd4670 1gb dd3, pes je na prvobitnoj nvidi radio full high, bez lagga, dok na ovoj grafickoj od atija trza i ima slab framerate, mislim da je dovoljno jaka da tjera pes jer zahtjevnije...
ljudi izvinite sto pitam al kad pokrenem gta4 i udjem nemam teksture sta je problem...konfiguracija mi je... procesor intel 3.0 ram 1g graf asusu eah 4670-1g
Skinuo sam ovu igru i stavio Razorov crack i patch, no kad pokrenem igru samo mi se vrti reklama od razora i kad stisnem ESC izadje mi potpuno .... kako da pokrenem igru???
:respect:Dal ko zna kako mogu instalirati GTA4 na windows 7,, ako netko zna neka mi pošalje e-mail: nj5359@gmail.com ili jolr@net.hr Hvala!!! MOLIM VAS AKO NETKO ZNA DA MI SE JAVI NA E-MAIL Ja sam skinuo service pack 1 za windows 7, al ga ne prihvaća.:sos:
Evo, ovaj vikend će biti moguć besplatan download i igranje multiplayer MW2. Pa, mislim da je idealna prilika za isprobati ako se netko premišlja prije kupovine. Mislim, znam da ima sigleplayer na TPB- u, ali ne znam radi li multi :) http://store.steampowered.com/ Desno je link. :)
Imam samo jedno pitanje u vezi przenja igrica. Imam jednu igru koja ima 7gb,pa me zanima kako da to podijelim na dva dijela da mogu sprziti na dva dvda od 4.7 gb? Moze li se to napraviti? Kako?
Pozdrav, otvorena je nova igra na Hrvatskom Game-hr 1000x brži OGame Otiđite i provjerite. Što nas je više igra je uzbudljivija :) pozdrav :cthumbup: Game-hr server :)
Neznam je li problem u DirectXsu ili CODu 2. Nakon što sam intalirao COD2, pri pokretanju mi piše: DirectX has encountered an unrecoverable error Zatim mi automatski otvori neke upute DirectXsa i uradim sve po njima, ali ništa se ne mijenja. Jel zna netko kako ovo riješit?? Još sam...
Evo samo da napišem da sam našao ovu igru i da je jako zarazna i zabavna pa si skinite sa torrenta nije ni velika oko 250mb ili je možete kupiti nije skupa ;) http://www.popcap.com/games/pvz VIDEO...
Da vidimo... Hardver je doista dojmljiv: Cell procesor dizajnirao je IBM i nalik je onom u Xbox 360, za grafiku je zaduzen nVidijin RSX cip, a tu je ugraden hdd jos nepoznatog kapaciteta. Ugraden je citac Blue Ray diskova, WI-FI za spajanje s dzepnom konzolom, Bluetooth i na kraju nesto kao...
Bok svima!! Kao što kaže u naslovu na umu mi je osnivanje nekog hrvatskog sof2 mp klana jer ima dobrih igrača i mogli bismo se mjeriti i sa nekim boljim stranim klanovima.Uz to bih i neki naš server da se tamo nalazimo i igramo!Zainteresirani neka se jave a nakon dogovora slijedi osnivanje servera...
Posudio sam u prijatelja volan i idem sada igrati NFS Carbon s njime ali mi nema nigdje u postavkama kako da prebacim na igru s volanom... Zna li netko gdje to mogu nac?? Hvala
E sory al opet ja...Imam na windows 7 problema sa assassin's creed 1 zvukom...cuje mi se sve al jedino glasovi ne...pa jel mi moze neko detaljno objasnit bio bi mu jako zahvalan...hvala
potpis, to su bila vremena... ali tada igre nisu izlazile tako cesto kao danas a pogotovo dobre igre. a tada jos nisam ni imao kompjuter nego sam kod bratica igrao.. nisam se odvajao od kompa haha.. u biti, ta igra je i jednim djelom bila razlog zasto sam kupio komp :) :D
naime poceo sam igrati neki dan, i naletio sam slucajno na jednu stvar, dok sam vozio Rally Hrvatska, pa sam uhvatio screenshot, nisam ni obracao paznju na ove znakove i sta na njima pise, kad slucajno primjetih ovo i bilo mi zanimljivo, pa reko da podijelim. a sto se tice same igre, nije...
Evo zanima me zbog čega mi na gta 4 fps nekad padne ispod 25-30, ovo je konfa: AMD Phenom II X4 965 3.4GHz Vapor X Sapphire Radeon HD 5750 1GB GDDR5 Kingston RAM 4GB DDR3 1333MHz Corsair 450W napajanje ASRock M3N78D matična Samsung 500GB HDD Imam najnovije grafičke drivere, patch...
zz, u postavka mi se nesto smrdalo i trebam pomoc, moze li netko tko ima cs otici u options-keyboard i reci mi koja je tipka na previous weapon i next weapon!:comp:
Imam problem sa instaliranjem igrice Age of Empires III . "The wizard was interrupted before Age of Empires III could be completely installed.The system has not been modified. To install this program at a later time, run the installation later." Molim za pomoc! :freakout:
Momci,dva problema: 1. Battlefield 2 nikako da proradi na Win 7 Ultimate 2. Veci ping na Cod2 serverima u usporedbi sa XP SP3, primjerice isti server: - XP SP3- ping 30 - Win7 Ultimate- ping 60 Ima tko iskustva? Ostalo za job radi savrseno :)
Dakle za sve fanove Fallout 3 comming soon (jos 5 dana do sluzbene najave): http://fallout.bethsoft.com/ Uff, nadam se samo da neju shebali prevec, te da se ne pretvorilo u FPS na poteze...
Pozdrav.znate li mozda neki program da se dobije lova na bf.cuo sam za money hack i googlao ali bezuspjesno:(
Draga se odlučila ubijat vrijeme sa ovom igrom ali nažalost nakon logiranja nemože ništa jer vidi samo ovo: Pretraživao sam njihovu bazu znanja ali nisam našao konkretno rješenje. Njezina konfiguracija je: CPU Type: Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name: ASRock...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma